Кои зодии имат силна любов с Девата? Вижте!

Дева и Рак се допълват взаимно, както разумът и сърцето
15 авг 2018 22:51, Илияна Николова
10
Кои зодии имат силна любов с Девата? Вижте!
Снимка: Pixabay

Знакът на зодия Дева е подвижен и се управлява от Меркурий. Нейните представители понякога са с характер, труден за разбиране. В любовта не могат да си паснат с всеки, но има три зодиакални знака, с които могат да изградят силна връзка. Вижте кои са. 

Дева и Рак
 
Когато тези два знака се съберат, имат потенциал за вечна любов. Ако някой може да помогне на Девата да разкрие своята сексуалност, да изгради доверие с партньора до себе си, то това е Ракът.
 
Въпреки че Ракът е кардинален знак, той е стабилен по природа, особено когато става дума за емоционални решения, които са взели. Те не обичат да лъжат, да мамят и по този начин могат да си спечелят доверието на Девата.
 
От друга страна, представителите на зодия Дева могат да бъдат трудни за понасяне партньори. В една връзка с Рака, успяват да имат достатъчно движение, романтика и за двамата, за да се чувстват специални.
 
Могат да изградят чудесни взаимоотношения, основният проблем на връзката им е в евентуалния конфликт между емоционалния Рак и разумната Дева. Ако успеят да преодолеят това, да приемат взаимно недостатъците си и да се научат да включват някаква рационалност или някаква емоция в живота си, те биха могли да се окажат във вдъхновяващи отношения, които ще продължат много дълго време.
 
Дева и Рак се допълват взаимно, както разумът и сърцето.

Дева и Риби
 
Два противоположни знака, чието привличане е много силно. Тези партньори имат задача да намерят своята физическа близост. От друга страна, представителите на зодия Риби се страхуват от тясна физическа връзка, тъй като обичат да се чувстват свободни. Взаимно се допълват чрез комуникация и интелектуално стимулиране.


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
дева преди 1 година
Ама какъв е този досадник. Не е с всичкия си. Да четат неговите деца и внуци "коментари"!
9
2
 
3
 
! Отговори
мистър150 преди 1 година
Много Обичам Деви. Не обиждам, не унижавам и не тормозя деви, щото съм джентълмен. И съм цели 150 сантиметра, с вдигнати ръце и силно повдигнат на пръсти!
8
1
 
2
 
! Отговори
Simeon Ignatov преди 1 година
Просто меко казано нямам думи от Вашите коментари Един поет
7
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъж дева... Усещаш ги навсякъде: вечно недоволен мрънкал и скандалджия, пълен с комплекси, дребнав, мнителен към всеки и всичко, стиснат за маловажни неща, разточителен за глупости, егоисти. Имат характер на незадоволена жена. Всички, които познавам са такива, със сигурност има и изключения.
6
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мъж дева какво е това животно
5
10
 
9
 
! Отговори
Мъж до 3: преди 1 година
Не но съм Дева и Телиците ме привличат най-много и са ми най-голяма тръпка! Земна зодия здраво стъпила на земята! Умни, интелигентни, чаровни, морални, падащи си по дългите връзки и държащи много на семейството и брака! Вярно, че са доста алчни и стиснати, но пък мъжът Дева би предпочита точно жена, която си прибира пари (дори и той самият да няма никакъв достъп до тях) вместо да ги харчи за глупости! Още повече, че самият мъж Дева също е доста спестовен и никога не харчи пари за излишни неща!
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Телец разбира се
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мъж!

Хм, интересно: братът на един мой приятел е Дева, има си жена Телец, а тяхното общо дете е пак Дева. Ти да не си въпросният му брат- Дева?
2
10
 
9
 
! Отговори
Мъж! преди 1 година
Общо взето статията е вярна, като изключим, че сте изпуснали точно зодията, с която Девата изгражда най-силни и дълготрайни връзки и бракове - Телец! Иначе Рак, Козирог и Риби наистина изграждат много сполучливи и дълготрайни връзки с Девата! Възможен е сполучлив и дълготраен съюз между две Деви, но връзката в този случай е малко сложна!
1
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Овенът има силна любов с Девата.