С какво трябва да сме наясно след 1 година връзка?

Дали можете да приемете неговите/ нейните недостатъци
12 май 2019 22:40, Михаела Лазарова
6
С какво трябва да сме наясно след 1 година връзка?
Снимка: istock

Първата годишнина от връзката обикновено идва изневиделица. Хем е рано за планове, хем обаче времето е достатъчно, за да преценим дали човекът, с когото сме, е правилният за нас и дали връзката ни върви по начина, който искаме и си представяме.

Ако все още имате съмнения за това какво всъщност се случва между вас, това не е добър знак. Първата година е определяща за връзката и е време да направите своя малък анализ.

Кои са нещата, с които би трябвало да сте напълно наясно след първата година?

Дали сте заедно наистина

Всяка връзка се движи със своя определен индивидуален ритъм според това как се отнасят към нея партньорите. Важно е да сте на една вълна и да знаете дали очаквате едно и също от взаимоотношенията си или всеки гледа в своята посока. 1 година връзка би трябвало да е напълно достатъчна, за да можете да си отговорите на този въпрос. В противен случай е губене на време и лутане в неопределени отношения.

В какъв тип връзка сте

Много връзки настъпват при едни обстоятелства, а се трансформират в други впоследствие. Ако сте започнали неангажиращо, но пламналите помежду ви чувства са ви накарали да поискате да споделите живота си заедно, е чудесно. Обратното също е възможно. Важното е да сте наясно на какъв етап сте.

Повече по темата мож да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
9
 
! Отговори
Стою преди 4 години
Винаги е много интересен и труден избора , съжителството с другия човек.Поредицата от ситуации, ежедневните битови и професионални проблеми ни дават възможност да преценим до известна степен човека до нас.Най- общо казано е трудно да опознаем другия.Човек не познава добре себе си , да не мислим за другиго .Най- важно е да не забравяме , че каквото и да се случва доброто предстои.
3
1
 
8
 
! Отговори
Ами аз, преди 4 години
с мойте 24 години брак - какво да кажа?
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакаме на няколко опашки и катодойде ред ,се записвсме за след години.Следим да няма празно.Придобиваме рутина.Е някъде може да сменим тапетиНякъде да се простим с колата,но товае дребнотемие,суета.Животът е толковасладък.Не е за изпускане.Тези коитотичат да трепат,са егоисти,неспазватправилата.Без правила няма общество.
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръпката отминава, иде краю.