Знаците, че той се оглежда за нещо по-добро, докато е с вас

Крие ви в социалните мрежи
8
Знаците, че той се оглежда за нещо по-добро, докато е с вас
Снимка: Istock

Започвайки нова връзка, никога не можем да бъдем сигурни дали тя ще е дълготрайна и стойностна. Да имаш дълга връзка, не ти гарантира бъдеще с партньора. Много двойки имат дългогодишни взаимоотношения, но от страна на мъжа липсва инициатива, визия за създаване на семейство и т.н. Кои са знаците, че той се оглежда за нещо по-добро, докато е с вас?

Не говорите за общото ви бъдеще

Това е важно и е показател за настройката на двама души в една връзка. Ако вашите планове са много повърхностни или изобщо не коментирате как си представяте взаимоотношенията помежду ви, време е да се запитате дали имате стабилно бъдеще с този партньор. Липсата на интерес от негова страна, липсата на инициатива нещата да започнат постепенно да се случват, като преместване в общ дом, например, предложение за брак, показва безразличие към вас и връзката ви от негова страна.

Не ви прави изцяло част от живота си

Единият от признаците, че половинката ви се оглежда за нещо по-добро е това, че вие присъствате частично в неговия живот. Ако не познавате неговите приятели или ви взима рядко, когато се среща с тях, ако отлага да ви запознае със семейството или не сте част от семейните събирания, това подсказва, че не е сигурен дали иска да бъде с вас в дългосрочен план.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пълни глупости.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Даже пуберите не се вълнуват по този начин.
Статията е за тийн форум.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Първи знак-поглеждате се, ако гърдите ви са малки, то той се оглежда за нещо по-добро!
3
0
 
17
 
! Отговори
Съветите на Михаела преди 2 месеца
вършат работа при друг народ. Тук не е нужно да се прави чак такъв анализ.
Ганьо върви до приятелката /съпругата/ си и криви врат след всяка случайно преминаваща край тях фуста. Той не се крие, дори нещо повече, Ганьо си мисли, че така демонстрира вид бабаитлък и се доказва като мъж.
Пена си го знае какъв е, идва му до хак когато се карат,защото може да го надкрещи с ръцете на кръста, взима му заплатата и му обещава да отнеме и наследения от неговия баща апартамент, ако той я зареже заради друга
2
1
 
15
 
! Отговори
Panzermensch преди 2 месеца
Продължавайте все така да промивате мозъците на жените и да ги карате да се чувстват по-несигурни! Т.паци..
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Заглавието е брутално.