4 знака, че той си играе с вас и не иска връзка

Обръща ви много повече внимание в даден момент, а в следващия просто изчезва
23 сеп 2020 23:30, Михаела Лазарова
12
4 знака, че той си играе с вас и не иска връзка
Снимка: Istock

Понякога мъжете могат да са истински играчи. Жестовете, обърканите сигнали, които изпращат, противоречивите им действия, които ви карат да се чувствате харесвани, а след това да сте отритнати и пренебрегнати, могат да са истински объркващи. Тези действия имат една цел – да ви накарат да лапнете въдицата, да сте винаги на линия за секс, но не и за истинска връзка.

Ако не сте сигурни в признаците, че той си играе с вас, но не иска да има трайни отношения, вижте сигналите, които ще ви помогнат да разберете.

Планирате срещи, но той все се оказва зает

Явен признак на несериозно отношение към вас е уклончивият прием на покани за срещи, след което все се появяват неочаквани обстоятелства, пречещи на срещите да се осъществят. Това е най-явно, когато всъщност осъзнаете, че се срещате само когато на него му е удобно, тоест когато има нужда от вас.

Отивате на среща и той сякаш изведнъж охладнява към вас

Такива моменти са толкова объркващи, но пък толкова привлекателни за много жени, защото ги хвърлят все по-дълбоко в устата на вълка, който си играе с тях, защото повишава интереса им. Ако видите, че става твърде трудно определено нещо не е наред.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
така е преди 4 седмици
Оставете сексизма. Само жените раждат, понякога само жените отглеждат, и дори само жените изхранват децата. Играча се повърти повърти, наляво надясно, свобода за горката му психика и характер.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Оставете този сексизъм, не само мъжете играят с жените и обратното се случва. Няма да промените човешкия характер с тези глупави статии.
7
2
 
0
 
! Отговори
глупости преди 4 седмици
медиите контролират не вярвам
6
2
 
0
 
! Отговори
не е преди 4 седмици
не мисля не е
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
аз лично, когато усетя, че имам контрол и пълно превъзходство към партньора си-и тва е.филма е късометражен.
различни хора-различни подходи и чувства.поне не си играя, че боли.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да жените се срамуват а идеите не се срамуват да слагат глупави статии чакали колко щтеш и женати я беше срам
3
5
 
8
 
! Отговори
Сексуален атентатор преди 4 седмици
За да няма тежки разочарования и за да не си губите времето напразно, очаквайки внимание от страна на човек, за когото не сте интересна, попитайте го направо какви са плановете му относно вашата връзка.
Много жени се срамуват да зададат такъв въпрос, но е по-добре да го направят, вместо да пропиляват златните си годинки в напразни надежди.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Няма Вальо само чакали
1
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хайде сладурано ела при мен сериозен сам разбира се че любовта е игра обичам сас език да стимулираме хубавото голямо зърно на ниските а САС прасче да стимолирам сладкото клиторче а после а те любим до сабаля витамин. А