4 причини, мъжете да губят интерес след секс

Похотта го е заслепила
32
4 причини, мъжете да губят интерес след секс
Снимка: Istock

Някои взаимоотношения просто не успяват да се развият във връзка. И това е съвсем нормално. Но често и мъжете и жените влизат в сексуални забавления с напълно разминаващи се представи за това какво следва. Какво може да накара един мъж да загуби интерес след секс?

Той е играч и всичко, от което се нуждае е просто секс. В живота на един мъж има етапи, в които той търси само сексуални контакти и нищо повече. Дали това ще се случи през неговите 20, 30 или 50 години, можем да гадаем. При всеки е различно. Сексуалните контакти повдигат егото на мъжа, особено на Играча, който дори във връзка си остава такъв. Затова преди да пристъпите към друг вид интимност, гледайте за предупредителни знаци, освен ако и вие не търсите само забавление.

Похотта го е заслепила. Често се случва силното сексуално влечение да бъде объркано с влюбване. Причината един мъж да загуби интерес след секс е, че може би наистина е имал намерение да опита да създаде сериозна връзка с вас, но в даден момент осъзнава, че не ви познава достатъчно или не харесва определени черти от характера ви, напълно се разминавате. Похотта изменя нашето реално виждане и лесно може да ни заблуди, че има химия помежду ни.

Липсва сексуална химия. Тя е важна и за двата пола и това е още една причина един мъж да загуби интерес след секс. Сексуалната несъвместимост е напълно нормална. Понякога е нужно повече време, за да се напаснем, опознаем и открием кой какво харесва.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: сексинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
7
 
! Отговори
Блондинка преди 3 години
Аз неразбрах какво да правя, да вдигам ли краката или не?!!
19
1
 
6
 
! Отговори
anon преди 3 години
а толкова е просто- губи се интерес защото за друго не става.... (жената или мъжа)
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега гледам Мулан, сексистка боза, жени моля не се правете на мъже, тогава само ***та ще ви искат, бъдете си жени.
17
9
 
8
 
! Отговори
Az преди 3 години
До 22, каква любов бе батко, да не си на 15 години? Ела да те питам след 15 години брак, кво беше това любовта към съпругата. Виж към детето в друго нещо, но бракуван ли си, заминава всичко...
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами защото липсва любовта....
15
8
 
9
 
! Отговори
орлин преди 3 години
Преди време във Фишинг маниа се появи коментар:Да правиш секс със жена си е като да биеш вързано куче.След часове коментара беше модериран..
14
2
 
5
 
! Отговори
орлин преди 3 години
Статията е за секс и връзка. Семейство е нещо по орагнизационно.
13
8
 
10
 
! Отговори
Какво най-често преди 3 години
прави жната след секс?- Пречи.
12
14
 
9
 
! Отговори
орлин преди 3 години
Обикновено човек губи интерес към почти всичко което се повтаря.Да се правят огромен брой полови контакти само с един партньор е подигравка със секса.
11
0
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Аз съм пас, за сега де
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление в ДНЕСа този род статии ги пишат хора, които са забравили какво е секс. Забравили са или никога не са знаели какво е вагинален оргазъм. Резултата е потресаващо неадекватен. И потресаващо брутален. Мъжете с опит винаги усещат кога срещу тях има зверче, изповядващо подобни идеи. Те наказват тези зверчета зверски.
9
4
 
15
 
! Отговори
Az преди 3 години
Губим интерес при:Жената е дърво или е секс маниачка.Жената дразни много преди по време и след секс.Използва секса като разменна монета за нещо което иска (много дразнещо при женени).Натяква и мрънка кое еди как си трябвало да се направи.Женени сте от години, цял живот фасул...Трябва да има секс след уговорка ден по-раноМен ей тези неща ме дразнят. Затова ще има повече разводи и тн, женените за един секс вода от 100 кладенеца трябяа да носим. Да си намира всеки по любовник, кой от къде е
8
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не мисля, че изобщо трябва да благодаря на жената за вниманието и нежността. Благодари се за услуга. ако Тя си мисли, че ми прави услуга правейки секс със мен, да ходи на някоя пиаца да си предлага услугите. Аз предлагам взаимно удоволствие. Услуга може да ми направи приятелка, правейки ми дудук когато съм я окъсал. После бихме отишли на място, където на нея би и било приятно. За да правя секс имам нужда да изпитвам чувства. И да усещам, че съм желан. Това не е дудук в тоалетната на клуба.
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако жената има затруднения с вагиналния оргазъм, няма интерес към орален или изодзаден, гарантирано мъжа губи интерес. Липса на вагинален оргазъм въпреки неговите усилия гарантира загуба на интерес във всички случаи. Днешните жени се стараят комуникацията с тях да не е особено приятна. Ако и секса не го бива, естествено, че мъжа ще загуби интерес. Младите мъже днес са и идеологично чувствителни - ако феминизма ви е близък, със сигурност след секс ще губи интерес.
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжът губи интерес след кекс, ако жената е зле с кекса. Ако се представя нормално или добре, интереса се засилва.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне да ги бяха номерирали.
4
2
 
8
 
! Отговори
Химикалка преди 3 години
Липсва сексуална химия, физика, биология, техническите характеристики са несъвместими и най-вече, не излиза математиката.
3
8
 
9
 
! Отговори
Драго преди 3 години
Интересно, тука говорят за интерес след секс... А аз интерес към секса въобще нямам. По принцип. А прелюдията към него ми е особено противна.
2
6
 
21
 
! Отговори
Фенъ преди 3 години
Защото има мач;Защото ще се ходи на риба;Защото ми се пие ракийка с аверите;Защото вече съм я таковал 1000 пъти.
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом Михаела е казала, значи е така. Ех, какво ли щяхме да правим без нея? Щяхме да си живеем в заблуда до края на живота ни.