Как да поддържате хармонична любовна връзка?

Обръщайте си внимание
21 окт 2020 23:45, Михаела Лазарова
10
Как да поддържате хармонична любовна връзка?
Снимка: Istock

Любовта е сложна. В повечето случаи тя не е достатъчна, за да поддържате здравословна дълготрайна връзка. Нужно е да полагате усилия в добрия смисъл на думата, за да надграждате любовта си и да успеете да изградите хармонични отношения с партньора си.

Невинаги нещата са чак толкова сложни, колкото си ги представяме в главата си. Понякога са необходими само някои малки жестове, за да успеем да изградим щастлива връзка, в която ние и партньорът ни да се чувстваме добре.

Как да поддържате хармонична връзка в 5 прости стъпки?

Не пренебрегвайте зрителния контакт

Представете си, че бързате сутрин за работа. Трябва да закусите, да изпиете кафето си, да се изкъпете, да подберете дрехите си и да оправите косата си. В тази сутрешна суматоха не забравяйте да погледнете партньора си в очите, да го целунете и да му пожелаете денят му да е хубав. Този миниатюрен жест показва загриженост и любов повече, отколкото предполагате. Стремежът да погледнете в очите любимия си човек преди да се разделите и да поемете по пътя на ежедневните си задачи е израз на любов.

Давайте прегръдки по-често

Една от най-нежните форми на израз на обичта е прегръдката. Тя е много по-мощна от сексуалния контакт. Прегръдката показва искрена привързаност, подкрепа и любов към най-близкия ви човек. Давайте прегръдки по-често. Те са истински важни за здравето на връзката ви и развиват доверието и интимността помежду ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рядък шанс е и е голям късмет, ако такава любов е споделена.
7
0
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 1 месец
Зависи кой как осмисля думата "любов".
За някои сексът е любов, затова казват "правя любов с еди-коя-си".
За други любовта се състои в емоциите.
Според трети любовта е силното чувство, което продължаваш да изпитваш към някого след като са минали първите месеци на силно увлечени и сексът е станал постоянен навик на двамата. Просто си открил(а) твоя човек и, ако зависи от теб, искаш да останете заедно завинаги. Не на всекиго се случва да срещне такава любов. Това е рядък шанс и голям късмет.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма любов.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 3

Какво с 200? Така караш късно вечер ли?
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
... Веднага го притиснали да се ожени, той се огънал, защото неговите родители се познавали с нейните, но после у дома хленчил, че е подлъган и че не му се ще да се жени. Но стигнаха до сватба.
Тъщата явно е била наясно, че момчето не е влюбено в дъщеря й. Всички разбрахме какви съвети й е дала. Сред тях и такъв: "Все в очите го гледай, за каквото и да говорите, умилквай му се иго гледай в очите."
Не знам проработил ли е съветът. Още не са се развели. Тя бързо успя да забременее. Той е страхлив.
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всяка вечер с двеста, ей така
2
0
 
3
 
! Отговори
Зрителният контакт преди 1 месец
Познавам едни, чийто син попадна в най-елементарния капан, залаган от векове на по-плахите и нерешителни мъже. Колкото и да е странно, това се случва и в наши дни, в столицата, при взаимоотношения между образовани млади хора от интелигентни семейства.
Родителите на момичето са си го набелязали за зет. Той се полакомил от флиртуващото момиче. Излезли няколко пъти, станали интимни. Той повярвал, че родителите й са извън София, останал да преспи при нея. Родителите й ги спипали на калъп. - Продълж
1
2
 
5
 
! Отговори
За да са в хармония преди 1 месец
Нека тя да внимава с телесното си тегло. Защото последиците са непредвидими, когато среден на ръст, строен мъж запази фигурата си, а крехкото девойче, за което се е оженил постепенно утрои килограмите си.
На младини са били почти еднакви на ръст и това не е било дразнещо, но когато тя става огромна, а той си е все така строен и не е висок, когато застанат един до друг е комично. Тя изглежда много по-едра.