6 начина да използвате фъншуй в дома си

Премахнете пречещите предмети
16 мар 2021 23:10, Михаела Лазарова
4
6 начина да използвате фъншуй в дома си
Снимка: Istock

Фъншуй може да донесе благоденствие, просперитет, щастие и любов в дома ви. Не е трудно да го използвате, за да се радвате на хармоничен и балансиран дом. Има някои основни положения във фъншуй, от които можете да се възползвате, за да превърнете дома си в едно прекрасно енергийно място.

Наблегнете на вертикалното подреждане

Опитайте се да преподредите всичко във височина. Не е нужно да го правите така, че да ви трябва стълба, за да достигнете до любимите си предмети. Необходимо е само да освободите достатъчно място в хоризонтална линия така, че енергията да преминава свободно, а вие да имате достатъчно място. Използвайте всички възможни шкафове и етажерки, за да подредите предметите и пособията вкъщи.

Поддържайте чисто

Един от основните принципи на фъншуй е чистотата. Тя е важна за канализиране на позитивната енергия в дома. Колкото по-мръсно и разхвърляно е мястото, в което живеете, толкова по-трудно е за енергията да се балансира и да ви носи щастие и късмет. Продуктивността ви също страда, ако сте заобиколени от мръсотия и бъркотия. Дръжте чисто и бършете прах редовно.

Подредете и изхвърлете ненужното

Във всеки дом има неща за изхвърляне. По някаква причина те стоят събрани или захвърлени някъде без никаква цел и предназначение. Изхвърлете всичко, което не ви трябва, за да освободите място за новото в живота си. Подредете жилището си така, че интериорът да „диша“, а не да се „задъхва“.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари