Седмична астрологична прогноза

Какво да очаквате за периода 27 юни – 3 юли?
27 юни 2022 21:51, Дарена Найденова
2
Седмична астрологична прогноза
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 27 юни – 3 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Овен
Обстановката ще е спокойна и ще се отрази благоприятно на отношенията от всякакъв характер. На този фон ще успеете да се справите с поредица съществуващи материални и финансови затруднения. Ежедневните професионални и домашно-битови задължения ще изискват доста време и усилия, но резултатите най-вероятно ще надминат очакванията ви. Ще разполагате с убедителни условия за промяна на работата или професионалната ви позиция и в случай че сте си го поставили за цел, бихте могли да предприемете необходимите действия.

Телец
Енергетиката ви е стабилна и ще се справяте с обичайните задачи по-бързо от обикновено. В този смисъл ще разполагате с доста повече време за себе си, за близките и за развлечения. Разговор с впечатляваща личност ще ви помогне да видите проблемите си по нов начин, от друг ъгъл, да промените гледната си точка, а оттам и подхода за разрешаването им. Особено удоволствие ще ви доставят творческите занимания, дори да са само на любителско ниво, така че не се лишавайте от тях. Ще ви заредят с вдъхновение и вътрешно спокойствие.

Близнаци
Заниманията преобладаващо ще са колективни и тъй като отношенията между участниците ще са добронамерени и стимулиращи, то крайните резултати ще са повече от удовлетворителни. Старанието ви ще получи висока оценка, а при необходимост ще разполагате и с подкрепа от всички йерархични нива, с които осъществявате координация. Ще получите и допълнителни финансови постъпления, ако имате уговорени такива. През втората половина на седмицата събитията ще са по-динамични. Ще се наложи да повишите активността, на моменти да вземете инициативата в свои ръце с цел обединяване на общите усилия. Успехите ще ви стимулират, така че силите ще ви стигнат за всичко.

Рак
Водещо събитие е Новолунието във вашия знак. На преден план ще излязат най-болезнените теми, засягащи личните отношения. Взаимните претенции между вас и близките ви в повечето случаи ще са безпочвени, но затова пък провокативни и предизвикващи кризисни моменти. Получаването на нова информация, разкриване на скрити процеси или въвеждане на нови технологии ще се отрази на деловите споразумения. Ще се наложи да прегледате и промените част от предварителните си планове. Ориентирайте се към възможно най-икономично изразходване на ресурсите си.

Лъв
Дребни на пръв поглед случки ще ви помогнат да си изясните причинно-следствената връзка между някои факти и преживявания, случили се преди време. Вниманието ви ще е ангажирано предимно с дейности от социалната сфера, с които не сте успели да се справите до момента. В резултат от осъществяването им ще настъпят някои промени в динамичния ви стереотип, а в каква насока ще са те, зависи изцяло от правилността на решенията ви и умението да използвате натрупания опит. Може да ги възприемете като наказание, но може и като награда. При всички случаи пред вас ще се открият нови перспективи, независимо че може да се наложи да се разделите с някого или с нещо.

Дева
Отстоявайте интересите си и не позволявайте на никого да навлиза в личната ви територия. С каквото и да се заемете, осигурете си предварително актуална информация по темата. Не е изключено някой да предяви към вас нереално високи или неоснователни претенции. Овладейте емоциите и не се хвърляйте в битка. Преговаряйте, обсъждайте, излагайте ясно аргументите си, ако искате да запазите статуса и постигнатите позиции. Ще се наложи да се откажете от някои остарели правила и неписани закони, за да обновите и разнообразите битието си. Отделно от това, благодарение на направените компромиси, ще разширите влиянието и ще подобрите материалното си благосъстояние.

За другите 6 зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари