Седмичен любовен хороскоп за 13 - 19 март

Динамична седмица
13 мар 2023 11:06, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 13 - 19 март
Снимка: Istock

Началото на седмицата може да е по-напрегнато и объркано по отношение на любовните въпроси. Марс е в квадрат с Нептун, което може да хвърли на вятъра усилия, които полагаме в любовта. Не бива да бъдем твърде строги към себе си, ако не постигнем напредък. За щастие атмосферата се променя бързо, тъй като Венера навлиза в знака на Телец. Това ще ни предложи много повече удоволствия.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През новата седмица Овенът може да е объркан относно любовния си живот. Това ще се дължи на квадратурата Марс-Нептун, заради която нещата може да изглеждат объркани. Възможно е да се запитате дали сте предприели правилните действия, за да получите всичко, което искате от любовния си живот. От друга страна, може да сте стигнали твърде далеч и да се опитвате да контролирате всичко, като по този начин не си давате шансове в любовта.

Телец

Телци, готови ли сте да бъдете център на вниманието? За това може да благодарите на планетата на любовта – Венера. Позволете на нейната великолепна енергия да ви обгради, връщайки магнетизма и светлината в любовния ви живот. За необвързаните представители на зодията това е прекрасен момент да срещнат нова личност или да събудят нечий романтичен интерес. Ако вече сте в любовна връзка, възможно е да почувствате, че партньорът ви наистина владее езика на любовта ви. Всички ваши романтични нужди могат да бъдат задоволени!

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще се нуждаят от промяна. Венера ще ви прикани да си дадете време, което е само за вас и любимия ви човек. Да се посветите повече един на друг и да се „скриете“ от останалите. Време е да възстановите любовната си връзка само с вас двамата! От друга страна, необвързаните може да се влюбят в някого. Уверете се, че този човек си заслужава вашите емоции и внимание. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари