Как да се сдобрите след скандал?

Поемайте отговорност, не бързайте да обвинявате
18
Как да се сдобрите след скандал?
Снимка: Istock

Конфликтите и споровете са неизбежни във всяка връзка, дори в най-хармоничната. Понякога могат да прераснат в скандал, в който да си кажете неща, за които после ще съжалявате. Гневът не е добър съветник, но има моменти, в които напрежението се натрупва и хората изпускат нервите си.
Важно е да се опитвате всячески да не допускате напрежението да ескалира до такива висоти, но все пак когато това се случи е също толкова важно да знаете как да се измъкнете.

Има някои мъдри и много добри начини да се сдобрите след скандал, конфликт, спор или каквато и да е негативна ситуация в отношенията и връзката.

Не настоявайте да сте прави

Ако в споровете имате навика да настоявате, че сте прави и всеки накланя везните към себе си, без да се вслушва в другия, това поведение не е градивно. Ако подхождате така, това ще задълбочи конфликтите между вас, вместо да ги оправи. Когато видите, че отново става твърде напечено, просто спрете, пребройте до 10 и обмислете ситуацията, аргументите на партньора ви.

Много е важно и двамата партньори да знаят кога е време да спрат да се инатят и да настояват, че са задължително прави. Това поведение се превръща в токсично за връзката и помрачава хармонията в нея.

Не водете война помежду си

Това, за което трябва да се биете е щастието във връзката ви, а не да се биете един срещу друг. Когато наближи скандал, спомнете си това. Всичките ви усилия трябва да са насочени към това да се стремите заедно да се борите с живота, обстоятелствата, пречките, проблемите, които пречат на щастието ви, а не вие самите да създавате поводи за конфликт.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вчера имаше сдобряване, жената искаше да се измъкне след първия час, но аз не я пущих ;) Виждам че не вервате, но да си знаете че и такова сдобряване има.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е ако се обичат!
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Секс и ще ви мине и на двамата
3
5
 
6
 
! Отговори
Как да се сдобрите? преди 4 месеца
Под юргана.
2
5
 
3
 
! Отговори
от лозето преди 4 месеца
Написаното криво ляво е вярно. Сдобряването при нас е за около 2 часа коване, свършваме и всичко е точно както трябва.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Приятни сънища!