Том Круз и Кейти Холмс се разведоха официално

Подробности за споразумението им не се съобщават
Обновена: 22 авг 2012 07:43 | 22 авг 2012 07:34, Елка Василева
12
Том Круз и Кейти Холмс се разведоха официално
Том Крузд ;Reuters

Бракоразводното дело на Том Круз и Кейти Холмс е приключило в понеделник, се посочва в съдебни документи, на които се позовава Асошиейтед прес. Делото се гледаше в съд в Ню Йорк.

Двойката постигна споразумение по бракоразводното си дело през юли, след като две седмици по-рано обяви, че се развежда.

Подробности около споразумението така и не бяха разкрити. Актьорите се ожениха в Италия през 2006 г. и имат едно дете - 6-годишната Сури.

Още по темата

50-годишният Круз, известен от "Невъзможна мисия", "Рейнман", "Роден на четвърти юли", "Джери Магуайър", е сред най-високоплатените холивудски актьори. През 2005 г. е обявен от сп. "Форбс" за най-влиятелната личност в шоубизнеса. Последният филм с негово участие излезе преди броени дни по кината - музикалният "Рок завинаги".

Кейти Холмс е третата съпруга на Том Круз. Първата е Мими Роджърс. Техният брак е сключен през 1987 г., а през 1990 г. е разтрогнат.

От 1990 г. до 2001 г. Том Круз е женен за Никол Кидман, с която се запознават на снимачната площадка на филма "Дни на грохот". Впоследствие съпрузите осиновяват две деца - Изабела Джейн и Антъни Конър. Том Круз подава молба за развод с Никол Кидман три дни преди 10-годишнината от брака им. Съгласно американското законодателство след навършване на 10 години от брака при развод бившият съпруг се задължава да изплаща доживотна издръжка на съпругата. В онзи момент Кидман е бременна в третия месец и малко по-късно пометна.

След втория си развод актьорът има тригодишна връзка с актрисата Пенелопе Крус, с която се разделят през 2004 г. През 2005 г. Том Круз се запознава с Кейти Холмс. Младата актриса е известна най-вече от сериала "Кръгът на Доусън" и филмите "Момчета-чудо" и "Партито на Ейприл". На 17 юни 2005 г.

Круз прави предложение за брак на Кейти на върха на Айфеловата кула в Париж. На 18 април 2006 г. се ражда първото и за двамата актьори дете. За Кейти Холмс бракът с Том Круз е първи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Том КрузСуриКейт Холмс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
5
 
! Отговори
Врач преди 11 години
Том и Ким ще се вземат до седмица. Вервайте ми!
11
1
 
2
 
! Отговори
? преди 11 години
?
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За тоя най- невъзможната мисия е да има нормален и щастлив семеен живот. С Никол Кидман осиновиха деца ,той не ги и поглежда ,а неговото заради шока Никол го пометна. Сега има дъщеричка и се чуди как да и съсипе детството. Нито като актьор го харесвам ,нито като личност!
9
1
 
9
 
! Отговори
??? преди 11 години
Надписът под снимката: Том КрузД???? Кой е пък тоя?
8
0
 
8
 
! Отговори
кorleone преди 11 години
Бях притеснен...
7
0
 
10
 
! Отговори
хе-хе преди 11 години
следващия път чичо Том като се жени за актриса от бе-листата на холивуд, да включи клауза в предбрачния договор, че сциентологията не може да бъде причина за развод
6
0
 
17
 
! Отговори
Хиха преди 11 години
Някой да не е разбрал, че при Том "има нещо гнило"?
5
0
 
18
 
! Отговори
White Rabbit преди 11 години
Том с тия неговите секти направо ти настръхват космите по...... :D
4
1
 
4
 
! Отговори
da преди 11 години
do#1 - E,tia si otchete greshkata i mnogo hitro s pomoshtta na bashta si /advokat/ se ottarva ot nego.Dano da opazi ot tazi sekta deteto. Stiskame i palci.
3
3
 
10
 
! Отговори
сексманиак преди 11 години
Най-после Том е свободен ! Тм, идвам за теб .. приготвяй вазелина!
2
7
 
3
 
! Отговори
Васко преди 11 години
Бая семе съм хвърлил на тая млада майка.
1
2
 
27
 
! Отговори
мим преди 11 години
Хубаво направи момичето, че се оттърва от него.Или по-точно казано. изобщо не трябваше да се захваща с Томчо, много е противен.