Фърги е бременна, този път наистина

Певицата съобщи новината в Twitter
Обновена: 19 фев 2013 11:19 | 19 фев 2013 11:18,
5
Фърги е бременна, този път наистина
Фърги и Джош, Снимка: Reuters

Певицата от групата Black Eyed Peas Фърги очаква първото си дете. След години спекулации за нейна бременност този път съмнение няма, защото тя самата съобщи новината в Twitter.

"Джош, аз и бебето – това прави трима!", написа хубавицата в социалната мрежа под снимка, на която тя и съпругът и са един до друг като деца в компанията на едно коте.

Двамата с Джош за женени от началото на 2009 г. Медиите непрекъснато преследват Фърги с въпросите дали няма скоро да се сдобие с наследник, като последната подобна провокация бе в начало на месеца на премиерата на лентата с участието на Дюамел "Safe Haven".Тогава певицата бе редом до съпруга си в тясна рокля, която по странен начин очертаваше корема ѝ.

По-напорист репортер веднага попита Джош дали ще става баща и той категорично отрече. Сега става ясно, че думите му са били очевадна лъжа, но всеки има право да споделя нещата от личния си живот, когато и както прецени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: бебеФъргиДжош Дюамел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
aneliya_999 преди 11 години
Честито бебе или коте няма значение важното да се обичат и разбират ! ДО НЕЩО СЪМ ПРОПУСНАЛ Фърги е световно известна певица може да прочетеш повече информация в Уикипедия и да видиш няколко нейни хита в you tube може да ти хареса ако не слушаш поп-фолк или хард рок :)
3
0
 
0
 
! Отговори
emi преди 11 години
tova li e nai aktualnata novina dnes v BG, horata sa tragnali da protestirat protiv mizeriata, a te niakakva si Fargi bila bremenna...super
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А дали под бебе са нямали предвид котето?
1
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 11 години
И ко?