Най-горещите жени според сп. The Men

Сексапил в големи дози
Обновена: 25 фев 2014 10:43 | 25 фев 2014 10:42, Мария Дуковска
5
Най-горещите жени според сп. The Men
Изабел Гулар, Снимка: сп. The Men

Всяка година различните мъжки списания правят класации за най-сексапилните жени. Има някои отбрани дами, които от години влизат в челната десетка, като моделите на бельо Адриана Лима и Кейт Ъптън.

Те са и сред най-съблазнителните представителки на нежния пол според сп. The Men. През март медията посвещава броя си на „най-горещите жени", като поставя на корицата Лима.

Изненадващо сред посочените дами не присъстват Кели Брук или Ирина Шейк, които безспорно са се доказали като големи съблазнителки. Но пък мъжете могат да оплакнат очи в извивките на Ема Хеминг, Изабел Гулар, Майлин Клас, Кандис Суонепол, Шанина Шейк, Ашли Бенсън и Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Докато Кейт се радва на статуса си на необвързана, след като се раздели с танцьора Максим Чмерковский през декември миналата година, Роузи разби на пух и прах спекулациите, че е скъсала с Джейсън Стейтъм и гордо се разходи с него из улиците на Лондон преди броени дни. Дамата не сваляше усмивката от лицето си, а според нейни близки скоро може дори да зазвучат сватбени камбани в живота ѝ.

Уайтли сподели пред The Sunday Times, че връзката ѝ с актьора е много силна и се чувства късметлийка, че е с него. „Мисля, че колкото по-дълго сте заедно, толкова повече се грижите един за друг и инвестирате в живота на другия. И ние наистина сме екип. Свързани сме дълбоко. Ние сме сродни души и това е красиво нещо. Чувствам се истинска късметлийка", бяха думите на британският модел.

Южноафриканската красавица Кандис Суонепол също е от жените, които може гледате само от страниците на някое списание, защото и тя вече е дала своето сърце на един мъж. 25-годишната блондинка от осем години излиза с модела Херман Николи. Двамата не успяха да бъдат заедно на Св. Валентин, но това по никакъв начин не помрачи любовта им.

Вижте останалите жени, които според сп. The Men са наистина горещи в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
damata преди 10 години
Тия са пълни *** от списанието! Те просто трябва да минат по улиците на който и да е български град в България и ще видят много, ама повярвайте ми много по-хубави момичета от тези кощрамби!
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Но пък мъжете могат да оплакнат очи в извивките на .... "Стига сте дразнили жените и предствяли мъжете като елементарни и *** същества. И повечето коментиращи тук са на принципа "Дойдох, Видях И ... си ударих една ч**ия"В крайна сметка на никой не му дреме за тия.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марче, не се излагай, пиши за секса!
1
3
 
4
 
! Отговори
Бате Бойко преди 10 години
Уха, на нито една не бих отказал (като изключим азиатката), но гроздето е кисело!