Лейди Гага в стил Боливуд

Звездата се появи с нова провокативна визия
13 юни 2014 17:34, Мария Дуковска
12
Лейди Гага в стил Боливуд
Снимка: Splash News

Лейди Гага отново напомни за ексцентричния си стил, като се премени в нещо като разголена принцеса от Боливуд. На излизане от апартамента си в Ню Йорк поп звездата носеше черен прозрачен гащеризон, сутиен в същия цвят, масивно сребърно колие, подобни обеци и гривна.

28-годишната певица показа и новата си прическа – тъмна коса, обръсната на тила. Плътно под мишницата на Лейди Гага се беше сгушил нейният френски булдог Азия, който може би беше най-сладката част от визията на певицата.

Другият оригинален акцент в нейната външност бяха нейните черни, очевидно боядисани вежди. Според модните критици най-елегантното нещо в това превъплъщение на креативната певица е нейната черна кожена чанта.

В момента Гага е в почивка от своето „artRAVE“ турне, като последното ѝ шоу беше в Сан Хосе, Калифорния, в края на май. Следващият концерт на музата на Донатела Версаче е насрочен за 26 юни в Милуоки, Уисконсин.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: стилЛейди Гага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Манго Салич преди 9 години
А за Юксел Кадриев - музата на Евгени Минчев защо не напишете новина?
9
2
 
8
 
! Отговори
Mary Jane Holland преди 9 години
До 8 - съссигурност ти си по-противна от нея! За другите - не ви ли писна с тая Кончита?! И какво общо има Лейди Гага с нея?! Гага е 100% жена отдадена на 100% на работата и на феновете си! Преди да коментирате попрочетате малко! Това "грозилище" е направило повече в живота си за хората отколкто цяла България взета заедно! Писна ми от *** комплексари, които си врът носа където не има е работа и коментират неща, които не разбират!
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши една статия за секса в Боливуд.
7
10
 
8
 
! Отговори
sk преди 9 години
Какъв стил Боливуд? В Боливуд, доколкото си спомням, всички са красиви. Аз тук нищо красиво не виждамРядко противна жена ....
6
5
 
10
 
! Отговори
Дени преди 9 години
Кучето ми е по симпатично
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БългаринТи си дефектен и комплексиран, отивай да си копаеш градината и да чистиш ***! Младото поколение си е като другите преди него, има си и много свестни деца. А щом само травестити и Кончити са ти в акъла, май ти имаш проблем.
4
15
 
21
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Младите поколения са дефектни, че приемат тези травестити като идоли. Помислете за децата си и им покажете хубавото в България вместо да ги насочвате към така модерните трвестити от запада.
3
4
 
12
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
Кончита, ти ли си?
2
3
 
10
 
! Отговори
медуза преди 9 години
Те с Риана явно се надпреварват да си показват циците.
1
7
 
15
 
! Отговори
Бойковист преди 9 години
ой на батя травеститаааа !!