Патрик Демпси се развежда

Актьорът и съпругата му се разделят след 15 години брак
Обновена: 24 яну 2015 20:46 | 24 яну 2015 20:45, Мария Дуковска
6
Патрик Демпси се развежда
Джилиан и Патрик; Снимка: Getty Images

Съпругата на Патрик Демпси е подала молба за развод след 15 години брак с актьора. Джилиан Финк, която се омъжи за звездата от „Анатомията на Грей“ през 1999 година, е цитирала „непреодолими различия“ като причина за тяхната раздяла.

Джилиан също така иска съвместно попечителство върху трите им деца – тяхната 12-годишна дъщеря Талула и 7-годишните им синове близнаци.

48-годишната гримьорка ще търси и издръжка за нея, както и за наследниците ѝ с Патрик. Според източник на TMZ всичко, което желае Джилиан, е само за децата.

Състоянието на 49-годишния Демпси се оценява на около 40 милиона долара, а съпрузите нямат предбрачен договор. Източникът добавя: „Остава да разберем дали разводът ще бъде по взаимно съгласие“.

Това не е първи брак за актьора – в периода 1987-1994 година той бе женен за Роки Паркър. За настоящата си съпруга Патрик Демпси сподели преди време, че тя му е помогнала да остане здраво стъпил на земята.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Време му беше !!!
1
0
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
мислех, че само Демито и Брус са си кръстили детето с тове екзотично име Талула, а то имало и други, звучи ми като тарантула.