Кои звезди сa самотни майки

Известните жени, които се грижат сами за децата си
14 юни 2015 08:19, Теодора Драгоева
1
Кои звезди сa самотни майки
Кейти и Сури; Снимка: Splash News

Разделите, разводите и нещастните връзки са нещо често срещано в света на известните и богатите. Затова не е изненада, че сред звездите има много самотни майки, които сами се грижат за децата си, не по техен избор.

Някои от тях наистина са по-самотни от други – или са изгубили бащата на детето си, или са осиновили деца без партньор или пък бащата на детето не участва в живота му.

Пример за последното е Кейти Холмс, която в последно време се превърна в символ на самотната, но успешна майка. След развода си с Том Круз, преди три години, Кейти пое цялата грижа за дъщеря им Сури Круз.

Том сякаш съвсем забрави за детето, въпреки че то е единственото му биологично дете (той има и две осиновени деца от брака си с Никол Кидман). Не се знае каква е причината, но холивудският актьор наистина спря да се вижда с момиченцето, а Кейти прие ситуацията с гордо вдигната глава.

В света на шоубизнеса има много жени, които си осиновиха деца без да имат силна половинка до себе си. Такива са Шерил Кроу, Сандра Бълок, Шарън Стоун и дори Мадона.

Случаят на Мишел Уилямс е най-неприятен – тя изгуби бащата на дъщеря си Матилда – Хийт Леджър преди няколко години (той почина от свръхдоза), но пък тя дава всичко от себе си да отгледа едно щастливо и добро дете.

Вижте снимки на някои от най-известните самотни майки в Холивуд в галерията нa Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как да не ги утешиш.