Дом като кристално бижу - на Сваровски

Надя обитава ослепителна къща в покрайнините на Лондон
16 авг 2016 22:19, Теодора Драгоева
2
Дом като кристално бижу - на Сваровски
Снимка: architecturaldigest.com

Надя Сваровски е един от петимата изпълнителни директори на бранда Swarovski. Едноименният бизнес с бижута от кристали е създаден от нейния пра-пра-дядо - австриеца Даниел Сваровски през 1895 г. Той е бил потомствен стъклар и гравьор, а баща му е бил роден в Бохемия (днешна Чехия).

Самата Надя живее в ослепителна къща в покрайнините на Лондон, заедно със своя съпруг Рупърт Адамс и трите им деца.

В този дом богатата бизнес дама се мести преди една година най-вече, за да напусне шумната британска столица, където семейството е живяло в продължение на десет години.

"Това е чудесно място. Сутрин се събуждаме от чуруликането на птиците. Всички се чувстваме много по-добре в тази къща. Наоколо има голф игрище и идеални за разходка и колоездене места."


Г-жа Сваровски се радва, че имотът е новопостроен, въпреки че е спазена класическата за английската провинция архитектура.

"Наистина ми хареса идеята, че къщата не е обитавана от призраци. Съпругът ми е типичен англичанин, който цени традициите, а аз съм почитателка на съвременния стил и дизайн, но мисля, че тук постигнахме добър компромис помежду си."

Вижте снимки на дома на наследницата на Swarovski в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
forza trump преди 7 години
Няколко хип хопа и чалгари като си купят бранда Swarovski и се похвалят публично mv и марката отиде на кино в лондон....