За тях годините са без значение. Вечните красавици в Холивуд

Диета, спорт и... козметични интервенции. Вижте кои са те
13 окт 2016 22:53, Теодора Драгоева
11
За тях годините са без значение. Вечните красавици в Холивуд
Снимка: gettyimages.com

Някои златни холивудски красавици стареят наистина зашеметяващо. Сред тях са бившите момичета на Бонд – Джейн Сиймур и Шарън Стоун, звездата на аеробиката Джейн Фонда, бившата жена на Мик Джагър – Джери Хол, екссъпругата на Антонио Бандерас – Мелани Грифит, Ракел Уелч и моделът на Playboy – Бо Дерек.

Сред тайните на вечната младост на тези жени са добра диета, редовен спорт и... многобройни козметични интервенции.

Д-р Куин Лечителката (актрисата Джейн Сиймур) е споделяла, че се е подлагала на пластична хирургия за повдигане на клепачите, правила си е лифтинг, но никога не си е слагала ботокс, защото си харесвала бръчките.

59-годишната Мелани Грифит, която е дъщеря на актрисата Типи Хедрън също е признавала, че се е подлагала на лифтинг, както и че си е слагала много видове филъри, както и ботокс. Тя обаче заявява: "Жаждата за вечна красота е нещо ужасно. Аз вече съм си забранила да ходя на козметици като разчитам на спорт и йога".

76-годишната Ракел Уелч не признава, че нейната тайна (тя все още има закръглени, младежки бузи и подозрително плътни устни) се дължи на фейслифт, ботокс, пластична операция на носа и устните, както и увеличаване на бюста. Ракел категорично отрича да се е подлагала на хирургия.

76-годишната Джейн Фонда продължава да изглежда страхотно, но сама е признавала, че си е "поправяла" скулите, клепачите и торбичките под очите.

Красавицата от Тексас Джери Хол завладява света през седемдесетте години с перфектната си усмивка и безкрайно дълги крака. Тя е експоловинка на Мик Джагър и настояща жена на милиардера Рупърт Мърдок. Съблазнителната русалка и до ден-днешен настоява, че визията ѝ е напълно естествена, без хирургия, ботокс и др.

Шарън Стоун също продължава да изглежда феноменално на 58 години и след един инсулт зад гърба си. Тя твърди, че е запазила младостта си без операции и ботокс.

Елегантната актриса Бо Дерек навършва 60 години следващия месец, а е категорична, че никога не се е подлагала на пластична хирургия и че разчита само на плуване и спорт.

Вижте снимки на вечните красавици красавици на Холивуд в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Чичо Станчо преди 7 години
То и аз и викам на моята да се любим докато можем, защото не е Моника Белучи, ама тя се пази за старини - явно се мисли за Моника Белучи, ама не е.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ги няма в списъка Никол Кидаман или джулияна Маргулис, или Моника Белучи.
5
0
 
2
 
! Отговори
Амчи как преди 7 години
То и туке годините са без значение, ей на -вдигат възрастта за пенсия. А па млади ора побеляват и тей. Ама да сме живи здрави.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Годините за всеки са от значение и възрастта и старостта никого не са пожалили.
3
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баби не таковаме.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Картите освен гръб имат и лице. Не може да се играе само с джокер.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В галерията ви липсва вечната красавица - МОНИКА БЕЛУЧИ! Останалите, въпреки козметичните интервенции, са по скоро симпатични, добре поддържани зрели дами, отколкото красавици...