Принц Хари си обръсна гърдите, заради Меган

Това стана повод за нови слухове. А брак, кога?
8 мар 2017 22:24, Екип на Tialoto.bg
11
Принц Хари си обръсна гърдите, заради Меган
Източник: Reuters

Миналата седмица принц Хари и изгората му Меган Маркъл бяха сред почетните гости на сватбата на Том Инскип в Ямайка. Това стана повод за нови слухове и то сред приятелския кръг на кралската особа. Изглежда доскоро "натуралният" син на Чарлз е започнал да се обезкосмява, което го е превърнало в обект на подигравки сред близките му.

"Хари винаги е бил мъж като мъж, така че промяната е истински шок за приятелите му. Те смятат, че новите му разкрасителни методи са начин да впечатли гаджето си Меган. В момента гърдите му изглеждат като на герой от "Спасители на плажа", само че без тена", разкри източник пред The Sun.

Миналата година от двореца Кенсингтън официално потвърдиха, че 32-годишният Хари и 35-годишната Меган се срещат от няколко месеца. Оттогава влюбените са се появявали заедно на различни публични места по света.

"Тва е първият път, в който тя и Хари се социализират така открито като двойка и това е важна стъпка в тяхната връзка. Не се подвеждайте, Хари е влюбен до уши в Меган. Тя може и да стигне до самия край с него", коментира приятел на принца пред медията. 

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си махне вълната под гърба, да се обади. С аверите ще го пръснем.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А долу дали се е обръснал? Това вече ще е новина.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Меган ще си обръсне гърба заради Хари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1Да понеже лятото нашите не си бръснат и краката дори нали?
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Принц Хари си обръсна гърдите, заради Меган"---Принц Хари ЩЕ СЕ ОБРЪСНЕ И ПОД ГЪРДИТЕ (почти до краката) заради Меган.А, МЕГАН КАКВО ЩЕ СИ ОБРЪСНЕ в отговор?
3
2
 
6
 
! Отговори
Забелязахте ли? преди 7 години
Чарлз никога не забрави Камила, която е по-възрастна от него. Поддържаше връзка с нея дори през първата година от брака си с Даяна. Накрая се разведе и се ожени за Камила.Кейт е по-голяма от Уилям с година и половина.Сега и Хари се хвана с жена, 3 години по-възрастна от него!Кралят на Швеция също е по-млад от жена си.Подобно нещо се среща и в други съвременни европейски кралски семейства - жената е по-възрастна от мъжа.Дали по-зрелите жени са по-хитри и затова успяват да си хванат принц?
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По този повод ще кажа на жената да ми обръсне задните части.
1
4
 
13
 
! Отговори
Меган преди 7 години
А г*за Хари, а? Нещо забрави ли?