Обаждане към Мария (все още) Гущерова: Нагла шофьорка си!

"Ако на някой не му харесва как съм спряла – да ми се обади"
31 мар 2017 09:00, Александър Попов
95

Снимка: Facebook

12

Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата кола, дали е от самосъзнание, но и тя попадна сред наглеците, които заслужават публично внимание.

Тя бе прихваната от активисти на страницата: "Заедно срещу крайно наглите шофьори" в столичния квартал "Лозенец". Най-безпардонно Гущерова е паркирала белия си мерцедес на тротоара, не й достига съвсем малко да влезе в сградата. Не е ясно дали не е помолила пазача на сградата да остави колата си във фоайето.

Още по темата

"Човекът ни тогава не е имал стикер, но не се сдържах. На въпроса защо е спряла е отговорила: "Ако на някой не му харесва как съм спряла, да ми се обади". Ето това имат предвид хората, когато казват, че чалгата не е просто музика. Тя е диагноза. Тежък тумор. Ще го изрежем, няма как, длъжни сме!", пишат под снимките от страницата срещу шофьорите-нарушители.

"И не, Мара, никой не завижда за хубавата кола, на която имаш късмета да се возиш. Не това е причината да грейнеш тук, както първосигнално решавате всички лоботомирани орки. Колата е чудесна, но нямаш и най-малка заслуга за нейното очарование! Жалко, че не може да компенсира дефицита на човещина и крещяща селяндурщина. Споделяйте, дано стигне до адресата си!", призовават още във Facebook.

Естествено, коментарите не са никак в полза на изпълнителката. Жена дори си спомня, че заедно изкарвали книжки в Стара Загора и директно я обвинява, че не е взела тапията със знания и умения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Крис преди 3 години
До АнонименАхахахахааххаах
62
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Простотията няма граници
61
0
 
19
 
! Отговори
Емз преди 7 години
То даже не става въпрос дали е добър шофьор(ясно, че не е) а по скоро дали има малко акъл в чалгарската си тиква, да не спира там където иска да мине майка с количка примерно
60
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***.
59
0
 
26
 
! Отговори
Gogo преди 7 години
Тази горката е толкова проста че няма накъде повече
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя е тази Мария? Тази дето я приканваха да не си прави устана да изглежда като половоте органи? Че много Мари - Мара отварачката, черната, географката, а има и една Мара общата.
57
1
 
33
 
! Отговори
Гугутки преди 7 години
Ето ви сега убавици и тарикати. Нали си пускате чалгичката им вкъщи и се качвате по масите като ги чуете!!! Вие ги направихте такива.
56
0
 
24
 
! Отговори
до 66 преди 7 години
До Анонименне и се вижда главата не защото е ниска, а защото се е навела да прави с....и на следващ плащач.
55
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
че не е взела тапията със знания и умения.............аааааа,не така. знания може да няма,ама пък с тези джуки какви умения има! с тях и книжка ще вземе, и бял мерцедес ще кара!
54
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен64От Стара Загора е, ама скоро едва ли ще намери друг. Те търсят на по 18 години, не на 36. Бита карта е, стара чанта с джука.
53
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая сигурно седи на 3 възглавници, че иначе не й се вижда главата. Гущера ще й я вземе и нея.
52
0
 
18
 
! Отговори
Емигрант съм преди 7 години
Наглиса щото ВиЕ и такива комунисти крали като Гущеров и пълнят човката...Инак дъртия си я бива младият е видимо обратен!!!!! Типично балкански идиотия ..Някой ревяха за социализма.....Ама ето ви го!!!Гущерови са си го направили!!!! По цял ден Днес ви занимават с тях си!!
51
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мичето да си хваща по-бързо нов донор с бодигарди и шофьори, че докато се задоми наново ще парализира трафика в София. А да си стискаме палци да е от провинцията и дано се изсели някъде.
50
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миче Мичеее, тук да ней главнЪтЪ на СтарЪ Зъргора бе мацка?
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еххх гущерче що ти требва с тая *** да се мешаш остави ми и с к.опелето на оня а баща ти дебел човек ама си платиш Ена 3 ? и си Ти :)))
48
31
 
7
 
! Отговори
+-+-+-+- преди 7 години
"Заедно срещу крайно наглите шофьори"-група от обратни и kукундели
47
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гpoзнa nyндa!
46
1
 
27
 
! Отговори
Край преди 7 години
Ааа в Испания може да ти дигнат колата - тука не. Тука властта знае че ромобългарите не обичаме Реда. Ние требва "като нема къде" да си паркираме на тротоара /градинката/ площадката па може и да запушиме некой. Ако земат да ни глобяват - нема да изберем Фандъкова а нея от това най я е страх. Така е тука. Тука е радикалната демокрация - можеш да си правиш квот си искаш и на тебе могат да ти направят каквот си искат.
45
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това в Испания ти е вдигната кола на петата минутаи 160 евро глоба. Ако искаш....
44
2
 
38
 
! Отговори
Нали знаете преди 7 години
Нали знаете защо е "Отварячката"?Защото, когато и казали да донесе отварячка за бирата, тя донесла тирбушон!?