Да тънеш в лукс: Новият дом на Риана

Певицата си купи жилище за 6,8 милиона долара
25 авг 2017 17:15, Петя Славова
10
Да тънеш в лукс: Новият дом на Риана
Снимка: Splash

Певицата Риана реши да си купи жилище за 6,8 милиона долара. Луксозният имот е в Западен Холивуд и е с 6 спални и 10 бани като тя пропусна шанса да е съседка на Кендъл Дженър, пише Daily Mail.

Имотът е близо до къща на Дженър, която тя скоро продаде. 29-годишната звезда все пак успя да направи добра сделка и да свали около 8 милиона долара от цената.

Първоначално имотът се продавал за 12 милиона долара. Имотът има и самостоятелен просторен салон с дървени сводести тавани, с камина и прозорци от пода до тавана, водещи към самостоятелен балкон.

Спа центърът разполага с двойна стая, шкафове с мрамор и килер. Според брокерите Altman Brothers, кухнята, която е сгушена между официалния хол и семейната стая е с поръчкови шкафове и бразилски плотове, бар за закуска, както и такъв за напитки.

Жилището на Риана е оборудвано и с фитнес зала, киносалон и паркинг за осем коли. Уединената обградена градина е с открит спа център и басейн.

Вижте имота на певицата в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: имотРиана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колкото по лесно си изкарваш парите толкова по лесно ги харчишточно за такива хора има неща на които цените има са х10 или х20 от реалната
8
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма нищо по хубаво да създадеш нещо със собствените си ръце а тази кога изкара 1000$ с труд ще разбере че това бунгало не си струва парите
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 бани........тази да не си е купила обществена баня/тоалетна/ ?
6
0
 
18
 
! Отговори
гост преди 6 години
До БреЗавършили ама друг път!
5
1
 
25
 
! Отговори
Смуки преди 6 години
Мяза ми на соц бунгало , освежено !
4
0
 
35
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
И къде е лукса ???? Гипс картон нов теракто и малко винкел - парапет.
3
1
 
19
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
До БреНе е верно, може и да се шириш в мизерия.
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето така се ширят в лукс дамите на които и трите отвора им работят пълноценно. А тези на които само единият отвор им работи и то от време навреме се ширят в мизерен лукс.
1
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Риана реши да си купи жилище за 6,8 милиона долара""29-годишната звезда все пак успя да направи добра сделка и да свали около 8 милиона долара от цената.""Първоначално имотът се продавал за 12 милиона долара"Въпросът е: За едно и също жилище ли става дума, защото иначе сметката е правена от ром кръчмар.