Първична, инстинктивна... Шарън се съблече на 60

Актрисата е забелязана да целува младо гадже
12 мар 2018 21:36, Екип на Tialoto.bg
7
Първична, инстинктивна... Шарън се съблече на 60
Снимка: Instagram

На 10 март Шарън Стоун стана на 60 години. Актрисата, която превзе мъжките фантазии преди 26 години с ролята си в "Първичен инстинкт" не се поколеба да покаже, че дори на тази възраст тя харесва тялото си и се чувства женствена.

В серия снимки в Instagram, блондинката позира по сутиен и панталони като за разлика от повечето фотосесии, в тази филтрите и фотошопът видимо са сведени до минимум. И все пак обработка на снимките има!

Как изглежда "истинската" Шарън, показват папарашки снимки от престоя ѝ на плажа в Маями. Там рожденичката видимо се забавляваше в компанията на мистериозен, значително по-млад мъж, когото страстно целуваше, докато се бяха излегнали на слънце. 

Звездата, която има два брака зад гърба си – с телевизионния продуцент Майкъл Грийнбърг и медийния магнат Фил Бронстейн – упорито мълчи по темата дали е необвързана или не. От папарашките кадри си личи обаче, че все още не е загубила чара и желанието си да се забавлява с представители на другия пол.

Стоун има 3 осиновени сина – Роан (17), Леърд (12) и 11-годишния Куин.

Наскоро актрисата сподели как поддържа формата си: "Правя Пилатес, имам и машина у дома. Понякога ходя на фитнес и правя кръгови тренировки или танцувам на хубава музика. Зависи от настроението ми. Не съм човек, който ще се качи на бягащата пътека и ще гледа стената". 

Още снимки на Шарън Стоун вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
shrek преди 6 години
А арменеца одъртява, като долно *** и доносник!
3
1
 
13
 
! Отговори
Никои преди 6 години
Супер както винаги.
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великият Кеворк Кеворкян беше казал навремето" Някои хора остаряват като катедрали, а други като църрввули". Шарън определено е от първите.Най-сексапилната беше в Първичен инстинкт на тази планета тогава.
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като за 60 годишна е идеална. Дръж се наборке не се предавай. Много от младите немогат да ти стъпят на малкото пръстче.