Майкъл Дъглас получи звезда на Алеята на славата

На церемонията актьорът бе заобиколен от най-близките
7 ное 2018 22:00, Иванка Гъркова
10
Майкъл Дъглас получи звезда на Алеята на славата
Reuters

Майкъл Дъглас получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Близки и приятели се събраха около него, за да споделят щастливия момент за американския актьор, който играе в киното близо 50 години. 

Звездата на артиста е 2648-ата поред, поставена на знаковото за звездите място. Тя се намира близо до тази на неговия 101-годишен баща – Кърк Дъглас, който бе плътно до сина си на събитието, съобщават световните медии.
 
Майкъл Дъглас произнесе трогателна реч и изтъкна, че иска да сподели поредното си признание със своето семейство. „Моят татко е тук. След месец той ще стане на 102 години. Това, че си тук днес значи много за мен, татко. Благодаря ти за съветите, вдъхновението и ще кажа нещо много просто и от сърце: Толкова се гордея, че съм твой син“.
 
Актьорът благодари на своята колежка Джейн Фонда за съвместната им работа през годините и изтъкна, че за него тя не е само приятелка, а нещо като втора сестра. „Благодарен съм за подкрепата и търпението ти“, обясни той.
 
Разбира се, 74-годишният Дъглас отдели най-голямо внимание в своята реч на неговата съпруга. Той изтъкна колко важно място в живота му заема Катрин Зита Джоунс: „Между другото, другата седмица празнуваме нашата 18-годишнина, така че ти благодаря за най-добрите 18 години от живота ми, любима!“.
 

10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баща му играе главната роля във филма "Спартак" и става популярен,Кърк Дъглас е бил доста по-голям идол на публиката от сина си,а Джейн Фонда е голяма красавица на младини.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Wall Street
4
38
 
3
 
! Отговори
shrek преди 1 година
Скапаняк отвсякъде, избуял в киното благодарение на баща си. Инак - тотален некадърник. Чудя се как тази красива жена остана до него - въпреки че рогата му отдавна пречат на тролеите.
3
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ме интересува
2
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственният холивудкки актьор, който ми е харесвал, за разлика от някакви рамбовци, терминатори, мачовци и др. измислени масови "герои".
1
2
 
37
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Велик и незабравим актьор.Пожелавам му дълголетието на баща си,за да направи още много вдъхновени герои на екрана.