Само на 21: Кайли Дженър стана най-младата милиардерка

Тя изпревари в престижната класация Марк Зукърбърг
6 мар 2019 19:45, Иванка Гъркова
29
Само на 21: Кайли Дженър стана най-младата милиардерка
Снимка: Instagram

Кайли Дженър влезе в историята като най-младата милиардерка в света. Според списание "Forbes", състоянието на 21-годишната красавица вече е 1 млрд. долара, с което задмина създателя на Facebook Марк Зукърбърг, който печели първия си милиард на 23.

Успехът на риалити звездата се дължи на нейното известно семейство Кардашян, на широката й популярност в социалните мрежи, както и на собствената ѝ марка козметика.
 
"Благодаря, "Forbes", написа Кайли в Instagram и сподели публикацията на изданието.
 
"Наистина ли си щастлива? Сигурен съм, че толкова много хора биха искали да мислят, че парите купуват щастие, но дали е така?", написа нейна последователка под публикацията.
 
"Не го очаквах. Няма как да предвидиш бъдещето, но (след признанието) се чувствам много добре", сподели още Кайли Дженър.
 
Според информацията на "Forbes", само козметичната компания на Кайли струва 900 млн. долара. През 2018 г. приходите на звездата бележат ръст от 9%. Само след пускането на продуктите Lip Kit в магазинната мрежа, тя е спечелила 54,5 млн. долара.
 
"Продуктите се появиха в няколко магазина, направих обичайното като реклама в социалните мрежи, направих това, което обикновено правя и то проработи", коментира още Дженър, която има над 175 млн. последователи в социалните мрежи, което също допринася за приходите ѝ.
 
Kylie Cosmetics стартира през 2015 г. В началото разходите на риалити звездата са минимални, защото тя решава да продава продуктите си само онлайн. По думите ѝ, за нея работят седем служители на пълен работен ден, както и още пет почасово.
 
Данните на "Forbes" показват още, че Джеф Безос остава най-богатият мъж в света със състояние от 131 млрд. долара. Най-заможната жена пък е Франсоаз Бетанкур-Майерс – собственичката на козметичната компания L'Oreal, която разполага с 49,3 млрд. долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продава комплекти гримове по 60 долара единия и последователките й (предимно бедни реднеци и пубери) в инстаграм и фейсбук се скъсват да пазаруват....Това се нарича професия "инфлуенсър". Ама не е луд тоя, дето яде баницата....
20
0
 
32
 
! Отговори
do 16 преди 5 години
Kakyo e stanala tya,vuzmojnosti i dosta vizmojnosti ili hvastash za opashakata edin paraliya negir i si gotov
19
0
 
36
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До Анонимен 16:Как се става милиардер на 21 години? Никакъв проблем! Простотията на целокупния американски народ е безкрайна! Има поле за изява на доста такива Кардашияни... Никакъв проблем!
18
0
 
36
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Най-лесното нещо когато си страшно известен без реална причина, да си сложиш името върху продукт изработен от прохождаща азиатска фирма за стотинки, чрез робски труд. След това просто да го продаваш на шараните които смятат, че понеже носи нейното име е реално качествен продукт. Модерното общество е толкова болно, че прави богати хора които не са работили един ден през живота си, или спекулират на борсата, или правят пари от нищото чрез лихви.Реалния труд няма никаква цена вече......
17
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато има телета, ще има и касапи!Този клан ***, простовати момиченца превзе великите американци, стрижат ги яко, зомбират ги!Голям майтап!
16
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива сака като на милиардерката продават в магазините евтина турска стока.
15
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как се става милиадерка на 21 години?
14
1
 
38
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
До 10Не може интернет е море от морал, какво ще правим без него?
13
0
 
44
 
! Отговори
ss преди 5 години
ако беше в бг на 21 години щеше да е баба на социални в столипиново...
12
0
 
47
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НЕ РАЗБИРАМ ОСОБЕНО ОТ ЖЕНСКА КОЗМЕТИКА НО НАДАЛИ НЕЙНОТО ЧЕРВИЛО Е ПО-ДОБРО ОТ ОСТАНАЛИТЕ!!!И ВЪПРЕКИ ТОВА Е НАПРАВИЛА ПЕЧАЛБА ОТ НЕГО 100 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ!ЯВНО Е ЗАРАДИ РЕКЛАМАТА, ЧЕ Е КАРДАШИЯН ! ЯВНО ИМА МНОГО БАЛАМИ В САЩ! КОЛКО ЛИ ТЪ-П ТРЯБВА ДА СИ ДА СЕ ПРЕВЪЗНАСЯШ ПО КАРДАШИЯНИТЕ КОЛКОТО НАСЕЛЕНИЕТО НА САЩ!!!БРАВО НА ТАЯ, ЧЕ Е ОБРАЛА БАЛЪЦИТЕ!
11
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да е жива и здрава!И със сигурност ще дари и някой друг милион за благотворителност в това може да сме сигурни.
10
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста тъмнокожи пълнички дами се отъждествяват с нея и биха и пратили по 20-30 долара.Половин милиард такива от САЩ и Южна Америка плюс цветните европейки и ето ви новата лилавка Изаура с милиардна сметка в банката на 18 год.Кени има ли брат?!
9
5
 
40
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Забранете интернет !
8
4
 
75
 
! Отговори
ааа преди 5 години
И мен тази новина ме разби. 175 млн. последователи. Божичко, божичко, на къде се е запътил този свят ;)
7
6
 
48
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
Точно така, парите са на улицата... както казва Остап Бендер, някои ги събират, други и това ги мързи.
6
3
 
71
 
! Отговори
Цонко преди 5 години
Това се казва да печелиш от глyпосттa на хората. Най-богата жена, забогатяла от мазилца и гримчета, най-младата милиардерка от стойки по социалните мрежи. И у нас е така, само дето хората у нас са по-глyпaви и не се налага да ни пробутват мазилца. У нас става и с въздух под налягане. Идват избори, дишйте с пълни гърди!
5
3
 
62
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Като има 80% ***,що да не им вземе парите?
4
2
 
64
 
! Отговори
Да-а-а-а-а-а преди 5 години
Докото има балъци, ще има и тарикати.
3
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно адвокатства за социална справедливост и по-високи доходи.
2
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли не прави един гоуем багажник в шоубизнеса!