Хилария Болдуин загуби петото си дете

Инструкторката сподели мъката си в Instagram
11 апр 2019 22:33, Иванка Гъркова
8
Хилария Болдуин загуби петото си дете
Instagram

Хилария Болдуин не успя да задържи бебето си. Седмица след като тя сподели с последователите си, че ембрионът не се развива нормално, стана ясно, че е направила спонтанен аборт.

„Днес бебето нямаше пулс. Всичко свърши... но чудесни и силни сърца бият тук до мен. Обградена съм с толкова много любов. Чувствам се късметлийка“, написа йога инструкторката и сподели една семейна снимка. На нея тя е със съпруга си Алек Болдуин и техните деца.
 
Много майки изразиха съпричастността си с болката на Хилария и я окуражиха, че тя вече е дала живот на четири прекрасни деца и трябва да гледа напред.
 
Съкрушената жена благодари на хората за подкрепата, която са ѝ оказали макар и виртуално.
 
„Смятам, че е важно да казваме истината… защото работата ми е да окуражавам хората да бъдат истински и открити. Освен това, не се срамувам от това, което ми се случва в момента. Искам да помогна на обществото да приеме спонтанния аборт като нещо нормално, а не тема табу“, написа тя преди няколко дни и изрази опасенията си, че най-вероятно ще изгуби бебето.
 
Съпругата на известния холивудски актьор бе в първия триместър от бременността.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние като не си позволяваме да имаме повече от 1- 2 деца , хората имат възможност за повече . Щом искат какво ви пречи и всяка година ако ражда ?
5
2
 
14
 
! Отговори
Forever преди 5 години
Аборта за жената е тежко изпитание,тя наистина е много силна жена,след като намира сили да го сподели,дано да не го преживява повече.
4
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уууу тая па фуй не виждала, голямо мандръсане. Инак Алек е пичага...единственният свестен и добър актьор сред братята си.
3
14
 
20
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Оженила се за баща си, но какво да правиш - пари.
2
2
 
25
 
! Отговори
Ани преди 5 години
В друга статия тя казваше също в поста- в трудните моменти от живота бъдете, моля ви до вашите близки...аз казвам същото. Не ги изоставяйте и не ги предавайте!Животът е прекалено кратък, обичайте се и си помагайте.
1
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На либераста Болдуин сигурно пак Тръмп ще му е виновен