Най-хубавите тоалети на Американските музикални награди

Селена Гомес впечатли с яркозелена роля
26 ное 2019 22:37, Дарена Найденова
7
 Най-хубавите тоалети на Американските музикални награди
Reuters

На 24 ноември бяха раздадени Американските музикални награди в Лос Анджелис. И докато нощта беше историческа за Тейлър Суифт, която задмина Майкъл Джексън по статуетки и за Били Айлиш, която за първи път пя на големи музикални награди, то преди церемонията всички бяха вперили поглед в червения килим. Модният избор на звездите беше наблюдаван под лупа, а някои от изпълнителите успяха да впечатлят всички присъстващи.

 
Една от най-добре облечените звезди беше Селена Гомес, която заложи на рокля на известната марка Версаче. Зеленият къс тоалет очертаваше всяка извивка на тялото на изпълнителката, а в добавка тя беше избрала и обувки в същия цвят. За завършек Гомес носеше и красиво диамантено колие от Roberto Coin.
 
Колежката ѝ и близка приятелка Тейлър Суифт заложи на малко по-различен тоалет. Изпълнителката беше облечена в тъмнозелена рокля, която стигаше до земята, а черните ѝ високи ботуши допълваха визията. Изборът на Суифт ѝ донесе огромен късмет, тъй като тя се прибра с цели 6 статуетки от церемонията.
 
Още за наай-хубавите тоалети на Американските музикални награди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ayyyyyyyyyyyy, oooooo, йееееее!!!Ъ!?
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то по-правилно е заглавие - Музикални награди за Най-хубавите американски тоалети!