София Вергара и тайните й за красива кожа

48-годишната актриса споделя триковете си
29 окт 2020 20:18, Дарена Найденова
3
София Вергара и тайните й за красива кожа
Снимка: БГНЕС

Докато все още тъгуваме по края на „Модерно семейство“, любовта ни към звездите на сериала става все по-силна. Персонажът на София Вергара – Глория, беше един от най-добрите в комедийното шоу и успя да я превърне в световна суперзвезда. Разваленият английски, мимиките и жестовете ѝ бързо станаха любими на милионната аудитория.

Сега Вергара е заета да преценява таланта на участниците в „Америка търси талант“, да проектира собствена модна линия „Sofia Jeans“ и да публикува снимки от своя бляскав живот със над 20 милиона последователи в Instagram. Съдейки по множеството ѝ селфита, 48-годишната актриса обожава да се грижи за кожата си.

„Имам килер пълен с продукти за красота и ги използвам всичките“, признава тя пред New Beauty през 2014 година. В интервюто звездата разкрива и най-важния съвет за грижа за кожата. Според нея е по-добре да се съсредоточим върху предотвратяване на проблема, а не след това да се опитваме да го поправим.

„След като видите бръчката или увисналата кожа, това е. Няма крем, който да ви помогне. Затова трябва превенция, превенция, превенция!“

Ето и какви са съветите за красота на София Вергара1. Използва успокояващи продукти
София твърди, че е развила розацея в зряла възраст, защото постоянно е била под прожекторите с висока температура, докато снима телевизионни проекти. Тя споделя, че се бори с този проблем от шест или седем години. „Трудно е, защото се зачервявам доста. Така осъзнах, че трябва да третирам кожата си като чувствителна, което беше новост за мен“, добавя актрисата.

Вижте още съвети на София Вергара в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Няма ли край ? преди 3 години
... о боже, още тайни от запазени стари чанти.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Набирам хамали!
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега Вергара е заета да преценява таланта на участниците в Америка търси талант...Хмм, как ли преценява "талантите"...