Колагенът се оказа тайната на Дженифър Анистън за стегната кожа

Актрисата насърчава феновете си да помислят за себе си
25 ное 2020 21:45, Дарена Найденова
8
Колагенът се оказа тайната на Дженифър Анистън за стегната кожа
Снимка: БГНЕС

Дженифър Анистън е една от най-известните жени на нашето време и със сигурност има достъп до много скъпи козметични процедури. Тя обаче винаги е напомняла на своите фенове, че не е нужно да харчат големи суми, за да изглеждат добре. Актрисата споделя, че едни от най-полезните трикове за перфектна визия, всъщност са хидратацията и пиенето на много вода.

Има и още нещо, без което Анистън не може и това е колагенът. Наскоро звездата сподели в социалните мрежи, че протеинът е направил чудеса с кожата и тялото ѝ. „Виждам голяма разлика. Ноктите ми са по-здрави и имам едно такова здравословно... сияние“, казва Дженифър пред Well + Good през 2018 година. Тя добавя, че често слага колагенова пудра в смутитата си, за да може да изглежда по-добре.

От няколко години актрисата е партньор на голяма козметична компания, която произвежда колаген под формата на пудра, кремове и вода. „Колагенът е лепилото, което държи всичко заедно“, казва Анистън в официално изявление. Освен че се заема с рекламирането на марката, звездата ще участва и в създаването на нова маркетингова стратегия и разработване на продуктите. Тя ще използва собствения си опит с колагена, за да изгради по-голяма информираност за ползите от протеина.

Но какви са тези ползи, според науката? За непосветените, колагенът е най-изобилстващият протеин в тялото и помага за поддържане здравето на косата, кожата, ноктите, костите и ставите. Ако искате кожата ви да остане по-плътна и еластична с напредване на годините, колагенът е това, от което се нуждаете. Дерматологът Сапна Палеп заявява пред InStyle, че този протеин съставлява 70-80% от кожата.

Вижте още за ползите от колагена в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Пълни глупости... преди 3 години
Моят личен лекар, ми каза да не го пия защото удря в сърцето,после като се замислих наистина има логика...друг лекар ми каза,че всичко е да ти вземат парите,колагена минава през стомаха и въобще не се абсорбира..сега на кой да вярвам.?!?..;-)
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости.Такива рекламират продукти за наивници за да пълнят гушите на рекламодателите си за което им плащат.Иначе мазилка,шпакловка фотошоп филтри за рекламни снимки и як спринт от ...папараци които ги показват как изглеждат в действителност.
4
10
 
8
 
! Отговори
Оф преди 3 години
Ако ще и лепило да пие тя си една 50 годишна жена и и личи от километър!
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалшива новина.Това, което виждате у тая е поне 2 см слой от грим.Потърсете на английски с Гугъл нейни снимки, които бяха направени тази година случайно, лицето й там е нещо ужасяващо.
2
2
 
6
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Ботокса И Филъра!
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адам Сандлър отзад на снимката хаха