Победителят от Евровизия не е шмъркал кока

Дамиано от Maneskin доброволно си е направил тест за наркотици
25 май 2021 07:44, Ния Христова
52
Победителят от Евровизия не е шмъркал кока
Снимка: БГНЕС
"Никаква консумация на дрога не е имало в Зелената стая и смятаме въпроса за приключил". Така Европейският съюз за радио и телевизия (European Broadcasting Union), който организира и популяризира песенния конкурс Евровизия, коментира скандалната афера, в която бяха въвлечени победителите – италианската група Maneskin и по-точно солистът й Дамиано Давид.
 
На 3-секунден запис, изтекъл в Мрежата, се виждаше как той се навежда и бдителни зрители решиха, че шмърка кокаин по време на директното излъчване на финалната вечер от музикалното състезание.
 
"След твърденията за употреба на наркотици в Зелената стая по време на големия финал на Евровизия в събота, 22 май, Европейският съюз за радио и телевизия (Ebu), по искане на италианската делегация, извърши щателна проверка на фактите, като също така проконтролира всички налични видеозаписи", гласи официалното съобщение за пресата, публикувано тази вечер.
 
"Днес доброволно беше направен тест за наркотици от певеца на група Maneskin, който показа отрицателен резултат и бе видян от EBU. Тревожим се от факта, че подобни спекулации водят до фалшиви новини, които помрачават духа и изхода на събитието и несправедливо навреждат на групата", пише още в комюникето.

52
Още от Музика
Победителите на „Евровизия“: Нашата лична рецепта е винаги да бъдем автентични
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
0
 
! Отговори
Бат Венци преди 3 седмици
Ще ме прощавайте, но от километри се виждаше, че странното същество шмърка. Специфичните камшични движения на главата. Вижте и другото странно същество до него като видя, че камерата ги снима каква физиономия направи и "удари" едно приятелско рамо на неиздържащия наркоман да се усети, че ги излага пред целия свят. В името на злото и факта, че странно сексуални същества печелят не казаха истината. Защото иначе трябваше да спечелят по-нормални хора, а тях това не ги устроива за тяхната пропаганда
28
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Евровизия е поредния формат, прокламиращ безполовите и респективно многополовите странни същества. Целта е света да се *** тотално. С такива конкурси, с анимации, реклами, втълпяване на децата още от училище. И малко по малко нещата се случват. Ако до преди години беше рядкост в тълпата да се намери извратено същество в момента е точно обратното. Розови мъжки дрехи, хомо-мода, емо-групировчици.Просто едно перо на големия план за намаляване на общата популация и засилване на злото като влияние
27
1
 
3
 
! Отговори
Истината преди 3 седмици
Тия с каква сексуална ориентация са....? Направо ми се повръща.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Специално изгледах откъса, ми видимо се навежда, после и си избърсва носа. Сега, дали го е направил нарочно за да стане скандал или пък е смъркал наистина не знам, но определно поведението му беше все едно смърка.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Алекс-Нашата песен- не е наша, а е шведска, композирана от шведи в Швеция. Проверявайте фактите.
24
1
 
3
 
! Отговори
До Алекс 23 преди 3 седмици
Темата не е дали и колко са готини, а дали един от победителите е / не е шмъркал кока по време на конкурса и то пред камери. Ако е шмъркал преди да излезе на сцената и никой не го е видял, това си е негов проблем. Ако го прави пред публика в концертни зали, това също е проблем, защото употребата на наркотици е забранена. Ако го прави като победител, това е огромен проблем заради внушението, че най-доброто в "евровизията" е свързано с наркомания. А песните им не ги слушам, всички са пълен резил
23
1
 
4
 
! Отговори
ники преди 4 седмици
Не е помирисвал кока, даже и не знае какво е, сефте го чува. Абе чувате ли се какви ги дрънкате, как да не. Нали е музикант?!
22
5
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 4 седмици
Най-готините победители от години! Най-накрая истинска музика. За тези, на които не им харесва - сигурна съм че си пускате нашата песен и още 99 подобни и си ги пеете по цял ден, толкова са добри. Или не, хаха. Хейтърите да си хейтят, а Монескин през това време пълнят концертни зали вече три години и разцепиха класацията на Спотифай.
21
0
 
10
 
! Отговори
Aide преди 4 седмици
Ние все излизаме на сцената като блатни феи и пеем все едни и същи скучни тъжни песни.
20
5
 
10
 
! Отговори
кескьосе преди 4 седмици
Скучна песен, а тия изглеждат зле. Не знам.
19
9
 
24
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 седмици
Най големите *** и джендъри спечелиха джендър цирка, и кво като си е направил тест нали лови някакво време назад само
18
1
 
18
 
! Отговори
2-3 преди 4 седмици
пъти да сте излизали по дискотеките в Студентски и ще ви стане ясно аджеба консумирал ли е или не.
17
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не бе, пудра захар е било. Що правят хората на овце? Нали ги видяхме на сцената- не знаеха къде се намират тия наркоманчета!
16
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не е шмъркал кока, колкото и Вежди Рашидов не е сръбнал уиски преди катастрофата от предната седмица в София. Какво стана с пробата?
15
4
 
30
 
! Отговори
Ебассси преди 4 седмици
Ама разбира се че не е шмъркал .... това сериозно би навредило на репутацията на Евровизия, не им стигат обвиненията в фаворитизиране на джендърските и толерастки идеи и че от години единствените "победители" в такъв конкурс са третополови ... травеестити... преболедували някаква психична болест или насилвани от родителите си "изпълнители" със съмнителни гласови качества .Ама как ще е шмъркал... тоя тежко гримиран пиидал САМО СИ НАВРЯ НОСА в плота на масата ДА ИЗЗДУХАЛ някакви стъкълца,***.
14
1
 
12
 
! Отговори
Факт преди 4 седмици
Не знам за Евровизия, ама останах с убеждението, че цялата *** в сайта редовно "шмърка"...
13
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Munchen_DE"Рокът за пореден път победи. Факт!" - тоя тръгнал да се оправдава и да си прави тестове че да доказва. Факт, е че рокът е станал тотален поп-комерс и фактически капитулира. Пародия
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
То в днешно време всеки снима с телефончето и си мисли, че е велик, че ще възтержествува справедливостта. А реалността е друга! Зависи под какъв ъгъл е снимано и стига да имаш достатъчно много снимки винаги може да подбереш подходящите. После оставаш да съди "народа" като го пуснеш в социалните мрежи и воала - резултата от популизма в най-ярката си форма!
11
21
 
17
 
! Отговори
Сat преди 4 седмици
Наведеш се да си вдигнеш чашата и хоп-наркоман. Каква злоба има в хората.. Италианците наистина имаха много силно сценично присъствие, от първия момент те грабват и ти разказват тяхната история. Напълно заслужена победа.
10
8
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 4 седмици
Победителят от Евровизия не е шмъркал кока - а хероин...