Прощаваме се с Лорина Камбурова на 6 юни

Опелото ще се проведе в черквата "Свети Никола" във Варна
Обновена: 1 юни 2021 16:54 | 1 юни 2021 16:53, Нели Христова
36
Прощаваме се с Лорина Камбурова на 6 юни

Близките и приятелите на Лорина Камбурова ще се простят с нея на 6 юни, неделя, в черквата "Свети Никола" във Варна.

Опелото ще бъде там от 12,30 ч, съобщиха нейни роднини.

30-годишната актриса така и не дочака трансплантация във Виена. Отиде си на 27 май в Москва заради белодробно заболяване, като последните месеци прекарва съвсем сама в болница в руската столица. Накрая се разболява и от COVID, като причината за смъртта й е тромб и емболия.

Камбурова е заминала за Москва през декември, а през април се е надявала да присъства на премиерата там на руския филм "Любов и чудовища", в който играе главната роля

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
svetlana преди 2 години
що за *** написа -и у фризера ли ще гние до тогава......ей,***,когато погребеш роднина,млад и в разцвета на силите тогава питай дали няма да му е скучно във фризера.той господ бави но не забравя.може скоро да разбереш дали е скучно там!
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де, как е възможно да я оставят съвсем сама?! Приятели, мъж до себе си... нещо? Да умре сама в чужда държава. После псевдоактьорите ни се спукаха да пишат съболезнования, а никой не й подаде ръка. Не била искала... позор. Да почива в мир горкото момиче.
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отдавна съм разбрал, че Животът е безкрайно жесток и несправедлив и подхване ли те още от малък, така върви по-нататък...ама чак толкова! От седмица една буца ми е заседнала на гърлото и горчи ли, горчи... При вас не знам как е.
15
1
 
17
 
! Отговори
а преди 2 години
Талант бе тя
14
3
 
13
 
! Отговори
хари преди 2 години
Трогателна история! Възхитителна! Но някаква ирония на съдбата ли е да погребат това чисто същество точно на 06.06.Бог да го прости, горкото!
13
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова млада, светла, лъчезарна, жалко, много жалко.Светъл път!
12
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Замислете се защо е било горкото само в нейното положение,и защо е трябвало да ходи да работи в чужбина.От дълго време съм зад граница и това е един от най -големите ми страхове.
11
6
 
10
 
! Отговори
Трябват и Жертви преди 2 години
Къпеме се в Китайски Продукти - всичко си има цена! а Китайките получиха разрешение от Партията да раждат 3-то дете!
10
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Светло момиче! Светъл да е пътят и !
9
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много тъжно - такова чаровно и талантливо момиче! Ужасно е да си отиват млади хора!
8
1
 
28
 
! Отговори
Discovery преди 2 години
Един и същи *** пише тея просташки коментари... Аз това момиче си го спомням от песента "Тази песен не е за любов" на Стефан Вълдобрев... толкова много ми хареса момичето, че просто уникално и в комбинация и с песента... Много жалко за случилото се... да си отиват млади хора е нещо ужасно и да не се случва никога на никого... Лека й пръст :( :( :(
7
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да разбера откъде идва цялата тази злоба спрямо една млада жена, починала в разцвета си. Един човек ще постигне нещо в живота си и веднага бива оплют. Ако се провали - същото. Явно българинът иска всички да са посредствени, за да е доволен, че неговият живот не единственият пропилян.Не познавам Лорита, не съм гледал нищо с нея, но нека почива в мир. Оставете я намира.
6
2
 
44
 
! Отговори
vermouth преди 2 години
Българските сайтвое трябва незабавно и повсевместно да забранят коментарите под новините си. Без значени от темата, повечето коментари са ужасяващ признак на безочие, простотия, гнусотия, безхаберия и първобитност. *** са се добрали до клавиатурата някакси, мислейки, че са нещо повече от зелена ***, за която надали са и чували. Ужасяващо е да се четат коментари относно смъртта на някой. Толкова простотия на едно място надали има в друга страна. Жалко за младото момиче, лоша съдба.
5
36
 
1
 
! Отговори
В.Узунов преди 2 години
То и Коритара си мислеше- Оуу, кой съм аз,голямата работа . Ама и той клепе сега в съндъка
4
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милата...Отлетя на Небето...Завинаги в прегръдките на Мама...Вече е звездичка там...--Толкова ли нямаше кой да и назначи един съвременен антикоагулант, задължителен при инфекция с проклетия китайски вирус, за да не се стигне до тромбоемболия???"Великата" съветска медицина!
3
43
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздрав с песента *Ледено момиче* :]
2
0
 
43
 
! Отговори
Сбогом преди 2 години
Стана време да се разделим би ли ме прегърнала? Би ли помълчала с мен? Би ли се засмяла както правеше преди? А когато тръгна, би ли се обърнала? Би ли се затичала, би ли ме последвала? И до мене остани.
1
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тцтц, слънчево момиче! Да почива в мир!