Отново на училище: Забравете за титлите на Джордж и Шарлот

Уилям и Кейт иска да се обръщат към децата им с други имена
12 сеп 2021 19:35, Иванка Гъркова
11
Отново на училище: Забравете за титлите на Джордж и Шарлот
БГНЕС

Броени дни до отваряне вратите на училищата, много семейства се подготвят с необходимите тетрадки, пособия и учебници за своите наследници. След като половината от миналата година не бе присъствена за учениците, сега всички се надяват, че децата им ще бъдат повече време сред връстниците си в класните стаи. И като стана дума за общуване, на някои родители въобще не им е лесно. Да вземем, например принц Уилям и съпругата му Кейт, които нямат финансови затруднения, но за сметка на това се притесняват за отношението към децата им в клас. 

Принц Джордж и принцеса Шарлот продължават обучението си в школото Thomas's Battersea. Той вече е четвърти, докато сестра му ще е във втори. И макар всички от персонала там да ги познават много добре, за пореден път ще бъдат инструктирани да не се обръщат към тях с техните титли. 
 
По изричното желание на херцога и херцогинята на Кеймбрижд, преподавателите на двете деца трябва да ги третират като всички останали, за да може те да учат в нормална среда и нито за миг да си помислят, че са специални или могат да ходят без домашни.    
 
Принцът и принцесата имат други имена за училище 
 
Нейно кралско височество принцеса Шарлот от Кеймбридж или Шарлот Елизабет Даяна, е пълното официално обръщение, което всички трябва да използват за единствената дъщеря на Уилям и Кейт. Но представете си колко трябва да се бави една учителка, ако иска да я извика на дъската в своя час! Ето защо, за по-лесно и удобно за всички, я наричат Шарлот Кеймбридж, съобщава The Mirror.
 
Още за това как се обръщат към принца и принцесата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
ВАЛЯ преди 2 години
КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВАТ КАК ЩЕ КАЗВАТ НО ТЕЗИ ДЕЦА ? ЖИВИ И ЗДРАВИ ИУСПЕШНА УЧ . ГОДИНА ! НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ СА МНОГО ПОВЕЧЕ , ! БЪЛГАРИЯ Е ОБЕЗЛИЧЕНА !
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тея ве, кви титли ви гонят, гнясажии?!
6
2
 
3
 
! Отговори
Ясъмкон преди 2 години
Браво хубави деца са, но на никой не му пука как ще им викат в училище. Общо взето кралското семейство са само по жълтите вестници и само *** се интересуват от тях - хора без работа на помощи. Тая статия е толкова полезна колко кутия с гомна.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи сладури са. Шарлот е одрала кожата на прабаба си Елизабет. Жалко, че заради нарцистичната Маркъл и безволевия Хари няма да познават братовчедите си.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви титли? Тия кои са?
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми как да им викат на децата? Майка им, Кейт Мидълтън, е ***, от село Пангбърн. Поне там е ходила на училище като е била на тяхната възраст.На нея да не са и викали нещо друго, "Ваше херцогско височество" например?
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
леле, какви проблеми имат само! горките!
1
3
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Дърпат ли им ушите у школото :)))