Ваня изхвърли и Ралица от "Фермата"

Това бе нейна четвърта победа на арената
13
Ваня изхвърли и Ралица от "Фермата"
Снимка: Фермата

Грънчарката Ралица Йовкова напусна "Фермата", след като загуби категорично с 1:14 от Ваня. За блондинката това бе четвърта победа на арената.

"Много съм щастлива, че бях във "Фермата". Взех всичко, което можах и е време да си ходя. Зад гърба си оставям много верни и истински приятели", каза Ралица, която със старание и любов изработи красиви глинените съдове за манастира "Св. Архангел Михаил" в село Шума - светата обител, чието стопанство участниците в предаването се заеха да възстановят.

В петък занаятчийката смело дебютира на Арената срещу Ваня, която до този момент отстрани фризьорката Анастасия Христова, бившата стюардеса Цветелина Лозанова и футболната съпруга Теодора Дякова, и беше обявена за Терминатора на стопанството. В първата битка двете трябваше да се задържат върху дървени колове - изпитание, което Ралица спечели с лекота. В следващия сблъсък обаче тя се справи много под очакванията със стрелбата по стена от дървени трупчета, а Ваня сложи начало на победния си поход.

В сряда, в студ и под пелена от мъгла, опонентките пренасяха препълнени менци по тънка греда,  опъната над басейн с ледена вода. Ваня демонстрира по-голяма сила и бързина, и увеличи преднината си. Огромното й хладнокръвие пролича и в следващата битка, в която участничките дърпаха тежки торби с пясък по трасе с препятствия, засмукваха вино с маркуч и го пренасяха до дамаджана. Малко преди края на сблъсъка Ралица не уцели тясното гърло на съда, разля виното, ядоса се и отказа да продължи напред, като така разочарова най-близките си хора в стопанството. Логично, кантарът отчете малко над 700 грама течност в нейната дамаджана и над 1400 грама при опонентката й.  

Ваня се справи по-добре и в стрелбата с голяма прашка по кубчета. Под проливния дъжд трансформационният лидер свали повече мишени за по-кратко време и триумфира в поредния си елиминационен дуел.

С четвъртата си победа в двубоите за оцеляване тя изравни рекорда от миналия сезон на Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, която се прочу със серията си от успехи на Арената, а накрая успя да вземе титлата и чека за 100 000 лева.


13
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Късокрачко и Дебелогъско да дават наградата на Ваня/тя си я заслужи със спечелените дуели/ако искат да има следващ сезон. Защото този го провалиха с толерирането на словестната агресия на мияча на чинии и поправяча на покриви. А беше хубав замисъл "Пробуждане''. Много жалко,че всичко това се случи пред дверите на манастир.
12
0
 
8
 
! Отговори
таня преди 1 месец
Чудя се дали тия двамата мухльовци си бият жeнитe в къщи, ако e така нe бих сe учудила, държат сe като талибани.
11
2
 
7
 
! Отговори
Ddd преди 1 месец
Най-добрe и двамата да зачeзват за ЮAР и да нe сe връщат, щото появят ли сe тук някой щe им разбиe муцунитe.
10
0
 
7
 
! Отговори
спас преди 1 месец
Киро като сe прибeрe в къщи и като разбeрe какво мислят за нeго хората, eдин мeсeц щe ходи като посран, Иво в момeнта сe криe в мишата си дупка и нe смee да изпълзи, само мамчeто го храни
9
0
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 1 месец
Как какъв актьор, бeзработeн актьор, и бeздарeн.
8
1
 
11
 
! Отговори
duduk преди 1 месец
Тоо киро брат eм грозeн, eм нахалeн.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро не се знае какъв актьор е, но като го гледам и слушам разбирам, че сега би следвало да се скрие в миша дупка. Хората не се въздържат от хули и подигравки към него защото заради такива като Киро и Ивайло това предаване ще се свали от екран.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изключително важна новина, от първа необходимост!
5
0
 
13
 
! Отговори
Ddd преди 1 месец
Хайдe слeд Ралица и дръгливия козeл Киро.
4
0
 
11
 
! Отговори
Ванчето преди 1 месец
да се записва направо за игри на волята
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а някои хора дори четат новини за тях в интернет и дори коментират.
2
5
 
14
 
! Отговори
Мачкай Ванче преди 1 месец
Ванчето е номер едно! Дано е на финала!
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е за вярване, че има кой да гледа тези предавания