Племенничките на принцеса Даяна с дебют в Кан

Лейди Амелия и лейди Елиза стъпиха на червения килим във Франция
24 май 2022 17:20, Дарена Найденова
1
Племенничките на принцеса Даяна с дебют в Кан
Снимка: Getty Images

 Племенничките на принцеса Даяна - лейди Амелия и лейди Елиза - не са първите жени от семейство Спенсър, които внасят блясък на червения килим на филмовия фестивал в Кан. 


Тридесет и пет години след като принцеса Даяна и принц Чарлз присъстваха на събитието през 1987 година, 29-годишните дъщери на Чарлз Спенсър се появиха на прожекцията на "Топ Гън: Маверик" на 19 май. Сестрите координираха визията си в черни рокли. Амелия избра тоалет с едно рамо, допълнена с изявени обеци, а Елиза заложи на дизайн, украсен с мъниста и включващ висока цепка. 

Принцеса Даяна премина по червения килим на филмовия фестивал в Кан, когато беше на 26 години, присъствайки на гала вечер в чест на актьора сър Алек Гинес заедно с принц Чарлз. Тя привлече вниманието със синя рокля без презрамки, съчетана с подходящ шал, който беше пуснат по гърба. Тоалетът е съставен от Катрин Уокър, която сега е предпочитан дизайнер и от Кейт Мидълтън. 

По стечение на обстоятелствата, братовчедът на Елиза и Амелия - принц Уилям - също присъства на прожекция на "Топ Гън: Маверик", но в Лондон. Той беше придружен от съпругата си Кейт Мидълтън, като двамата се срещнаха с актьорския състав на филма, включително Том Круз и Вал Килмър. 

Лейди Амелия и лейди Елиза са само на 5 години, когато принцеса Даяна умира в катастрофа в Париж. Сестрите често говорят за специалната връзка, която са имали с леля си за краткото време, в което са били заедно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: звездипринцеса Даяна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари