Зодиите, които се връщат при бившето гадже

Вижте кои са те
17 авг 2022 17:45, Ивета Иванова
2
Зодиите, които се връщат при бившето гадже
Снимка: Pexels/Edward Eyer

Каква е реакцията ви, когато случайно срещнете бившето гадже? Някои хора го отбягват и не го поздравяват, други се държат любезно, но не се застояват много край него, при трети разговорът е неловък. А някои пък се спомнят за времето заедно, искрата отново се появява и накрая случайната среща завършва със секс или поне целувки. Ето кои зодии се забиват отново с бившия партньор, според "Elite Daily".

Телец
 
Те са земни и неподвижни знаци, символизират стабилност и отговорност. Това значи, че са много отдадени, лоялни, посветени на вас и постоянни партньори. Подбират партньора внимателно. Когато връзката приключи, трудно го приемат, защото държат на сериозните отношения и са се посветили на гаджето. И не могат веднага да спрат да чувстват любов към него или да спрат да се грижат  за него. Държат се с уважение към бившия партньор и дори му остават верни известно време след раздялата. Инати са и не искат просто така да пропиляват отношенията. Романтици са и дори опитват да поправят нещата, да поправят своите грешки. Ако срещнат бившия, стават сантиментални, отново са привлечени от него, спомнят си старите навици и спомените нахлуват. Те го посрещат с отворени обятия и искат още един шанс.
 
Рак
 
Това пък са зодии, които са много мили, сладки, нежни, мечтаещи постоянно. Не са хора, които биха блокирали бившето гадже и биха таили яд и злоба. Освен това, не игнорират бившия и не се преструват, че той не съществува. Те са състрадателни и продължават да се грижат за него, да се интересуват от него - искат да останат приятели, дори да е трудно. Вече са го допуснали до себе си и са му споделили много, затова им е трудно да го зачеркнат напълно. След раздялата, често мечтаят за бившия, натъжават се и стават сантиментални. Те също са романтици и искат да се съберат с него. Искат да се върнат към комфорта, рутината, а не да търсят нещо непознато и ново. Слушат сърцето си и щом срещнат бившия - отнасят се чудесно с него и искат да се съберат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Анален герой преди 1 година
Аз никога няма да се върна отново при Гого. С него се обичахме до първата година, след това той ме преби-изкърти ми два зъба и ме из.н.сили докато спях. Това, че е военен не го прави нещо повече, но уви с него приключихме.