Погребението на Елизабет II подпали нови конфликти между Хари и семейството му

Той не успял да се сбогува с баба си, защото искал да вземе Меган
24 сеп 2022 10:57, Нели Христова
25
Погребението на Елизабет II подпали нови конфликти между Хари и семейството му
Снимка: БГНЕС

Източник на вестник. „Сън”, близък до кралското семейство, каза, че в деня на смъртта на кралица Елизабет II принц Хари е имал сериозен конфликт с баща си заради Меган Маркъл: крал Чарлз III помолил най-малкия си син да не взема жена си със себе си в Шотландия.

Вероятно заради кавгата с баща си принц Хари изпусна самолета и нямаше време да се сбогува с баба си - той пристигна в Балморал час и половина след съобщението за нейната смърт. Същия ден баща му го покани да вечеря в Биркхол, имението на Чарлз III, с участието на кралицата консорт Камила и принц Уилям. Вместо това Хари вечеря с принц Едуард, съпругата му графиня Софи от Уесекс, и принц Андрю, преди да вземе първия полет за Лондон.

Хари беше толкова зает да получи разрешение да доведе Меган в Балморал, че изпусна полета. След това той бил толкова бесен, че отказал да вечеря с баща си и брат си. И той напусна Балморал при първата възможност, за да хване първия полет обратно за Лондон.

Въпреки това принц Хари по-късно се присъедини към семейството си на траурните събития. Той, Меган Маркъл, заедно с принца и принцесата на Уелс, Уилям и Кейт Мидълтън, разгледаха цветята и подаръците, донесени в памет на кралицата.

По-късно обаче избухва нов конфликт между принц Хари и баща му – този път за титлите на децата му Арчи и Лилибет. Внуците на управляващия монарх автоматично получават титлите принц и принцеса. Крал Чарлз III се съгласи децата на принц Хари и Меган Маркъл да носят тези титли, но Арчи и Лилибет не получиха титлите „Техни кралски височества”. Причината за това беше, че децата на принц Хари няма да изпълняват задълженията на членове на кралското семейство. Съответно те също няма да получат полицейската защита, каквато се полага на членовете на кралското семейство. Въпреки факта, че принц Хари и Меган Маркъл, според вътрешни лица, „имаха много разговори с краля по тази тема“, Чарлз III не изпълни искането им. Както отбелязват източници, близки до двореца, принц Хари и съпругата му били много ядосани от решението на краля.

Малко след погребението на кралица Елизабет II, което се състоя на 19 септември, принц Хари и Меган Маркъл напуснаха Обединеното кралство и се върнаха в САЩ, след което, според вътрешни лица, членовете на кралското семейство „въздъхнаха с облекчение".


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
рико преди 2 месеца
Я сега бързо едно интервю при Опра, хем да изкара някой долар, хем да ги "нахрани" тия от двореца.
20
0
 
12
 
! Отговори
...... преди 2 месеца
Искаха да се махнат,сега що децата нямали титли.Айде да се кротнат и да решат какво точно искат.
19
3
 
8
 
! Отговори
Днес преди 2 месеца
Всичко е много странно и доста фалшиво. Сякаш нарочно им дадоха тази роля на Хари и Меган, за да са спокойни Уилямови. Хари и Меган са стръвта за медиите и както по-долу има коментар да отвличат вниманието и другите да си живеят спокойно.
18
1
 
3
 
! Отговори
Негърските крале преди 2 месеца
Харизанови !
17
6
 
7
 
! Отговори
О.Кромуел преди 2 месеца
Радвам се че конфликтите при "богоизбраните" се множат след висшочайшетопогребение. Нека това най-сетне сложи край на това театро, наречено ...Британска корона !
16
17
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
ДО 1 ИЗОБЩО НЕ Е НАХАЛЕН. И СЛЕД ГОДИНИ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ КРАЛ НА АНГЛИЯ А НЕ УИЛ. ТОВА ЩЕ СТАНЕ СЛЕД КАТО ЧАРЛС АБДИКИРА ТЪЙ КАТО Е С ЛОШО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ. ИЗНЕНАДА НО ЩЕ БЪДЕ ИСТИНА.
15
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тска е като хапеш ръката която те храни
14
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На кой му пука за тези рептили ?
13
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хайде стига с тия нищоправещите търтеи..
12
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ОТВРАТИХТЕ НИ С ТОВА ПОГРЕБЕНИЕ
11
5
 
41
 
! Отговори
/// преди 2 месеца
Нагледен пример как една жена може да превърне принца в жаба.
10
13
 
14
 
! Отговори
да питам преди 2 месеца
е още ли ше пишете за починалата кралица и наследниците и ?
9
3
 
38
 
! Отговори
Става въпрос за пари преди 2 месеца
Хари и Меган ще трябва да плащат от джоба си охраната на техните деца, вместо това да е за сметка на данъкоплатците. Титлите "техни кралски височества" децата могат да получат, след като станат пълнолетни и помолят дядо си Чарлз или чичо си Уилям да им възложат за изпълнение някои от задълженията на членовете на кралското семейство. Въпросът с титлите ще се реши много лесно, но дотогава родителите им ще трябва да се охарчват за охрана на децата. Заради парите е цялата врява.
8
5
 
11
 
! Отговори
P преди 2 месеца
Правят панаири,за да отвличат от внимание. Какво стана с Andrew???
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя навлек няма ли да се махне от пътя на хората с неговите тъппи писания.
6
5
 
7
 
! Отговори
по-голям преди 2 месеца
Магарет е дъщерята на боян такси ров,от селата:)
5
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хари е женен за магарИ
4
6
 
22
 
! Отговори
А преди 2 месеца
Понякога бащите дават Лош пример на децата си.
3
13
 
28
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Същия *** като Даяна е сина на конярчето!!
2
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За какво са им тези титли? Само ще ги ограничават.