След развода: Кобилкина не била жена за един мъж

Преди дни тя обяви, че отново се развежда
28 май 2023 16:30, Нели Христова
87
След развода: Кобилкина не била жена за един мъж
Снимка: Facebook

Сексколожката Наталия Кобилкина изненада своите фенове с новината, че отново се развежда. Тя вече имаше зад гърба си един развод – с Делчо Добрев. След близо 6-годишен брак с Такис Дретакис, Кобилкина отново се развежда. С Такис имат и син на 5 г. – Филип.

"И двамата не сме били сами – аз от 20 години съм във връзки, той – също. Буквално искахме да поживеем сами, няма да се изненадам, ако след години пак се съберем. В момента имам нужда да съм сама. В момента не искам сериозна връзка, имам нужда от връзка със себе си", обясни пред bTV сексоложката.

На 5-годишния Филип двамата с Такис са обяснили, че двамата много го обичат и това никога няма да се промени, че ще има две къщи и много ще пътува. Разбрали са се, че пред детето никога няма да говорят лошо един за друг.

Кобилкина е предложила развода, а съпругът ѝ е приел с облекчение това предложение.

Тя призна, че има критици, който казват: "Какъв терапевт си, ти един мъж не можеш да задържиш". "Принципно не мисля, че съм жена за един мъж цял живот. Уважавам и подкрепям жени, които го могат, но това не е моята история", отговаря сексколожката не тези критики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 10 месеца
Ако ти кажат с какво се е хранила свинята, пържолата от нея ще ти горчи. Затова не питай жена си, спала ли е с други мъже.
55
2
 
3
 
! Отговори
ами, преди 10 месеца
Като не е за един мъж да отива на някоя магистрала.Там тираджии/и не само/бол.
54
1
 
4
 
! Отговори
чакаме милионер преди 10 месеца
Докога ще ни занимавате с тази постна женица, която се изживява в мечтите си като някаква супер привлекателна за мъжете.Нито нещата които говори носят някаква полза, нито тя е нещо особено.Да се благодари, че поне тези мъже са и обърнали внимание, защото изглжеда техниките и не действат.Нека си хване сега един милионер с нейните женски енергии и стратегии и тогава ще я призная.
53
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен българките са по вратни )))))) попитай гугл
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Таз вратна укра...като всички други
51
0
 
1
 
! Отговори
... Указанието е, че преди 10 месеца
е възможно този мъж да я покани да я закара с колата си донякъде и така да осъществи запознанство. Предупреждават ги, че е възможно по този начин да се запознаят с шофьора на някой богаташ, а не с него самия.Дават представа каква е спецификата на характера на турския мъж.Защото има агенции, които уреждат на руски момичета възможност да бъдат поръчани от турчин, за да живеят с него 1 месец в Турция.Учат ги как да се държат, за да се стигне евентуално до брак или поне той да ги препоръча и на друг
50
0
 
4
 
! Отговори
Които са ходили в преди 10 месеца
Москва и особено в Санткт Петербург през последните 20-ина години, сигурно са чували, че там съвсем официално се водят семинари на тема "Как да се омъжим за милионер" и дори "Как да се омъжим за турчин". Момичета си плащат, за да посещават такъв курс и даже си водят записки. Съветват ги например да се мотаят с карта на града в ръка по улицата на скъп квартал, където живеят баровци и като видят солиден на вид мъж, да го попитат как да стигнат до някъде, защото не могат да се ориентират ...
49
0
 
2
 
! Отговори
Чиче от Шоплуко преди 10 месеца
До Samo minavam Е па, златна ще да е, щом с нея лови милионери.
48
0
 
5
 
! Отговори
********* преди 10 месеца
Това се нарича рус...пия. Бог да ни пази от такива мас..тии. ще си получи заслуженото рано или късно. Бог забавя но не забравя. В Библията всичко е описано кое е правилно ,кое не е. Може да е сексоложка в порноиндустрията.
47
0
 
2
 
! Отговори
ваше безакълие преди 10 месеца
До Хемус Не била рускиня,ами украинка,така ли!?Аха!А да знаеш на кое викат Малорусия,м!?Това русофилите сте страшни диванета!!!Не можете да прежалите текезетата и това е!
46
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Изненада няма.*** може да я търпиш макс. 5-6 год.
45
0
 
7
 
! Отговори
Такис Дъртакис преди 10 месеца
Ще хвърля подкова за щастие.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Все пак е от североизточната бензиностанция... А там знам
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво се чудите - РУСКИНЯ.
42
5
 
5
 
! Отговори
Оракул преди 10 месеца
До 44....Ха ха ха, тоя пapцал "Yикeнд" още ли го има че и го цитираш.
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 20 - "Жени за споделено ползване", казваш ти. Не ти ли идва наум, че и мъжът е за споделено ползване, ако има паралелна връзка или връзки. Дамите го ползват дотолкова, доколкото им е необходим, а той се мисли за голям плейбой и си въобразява, че той се възползва от тях.
40
2
 
3
 
! Отговори
До Оракул /30/ преди 10 месеца
Продължение - Имало достатъчно похотливи платежоспособни старчоци, някои от тях били и кавалери. Споделя, че последното й сексуално приключение било преди 10 години, с младо момче от провинцията и "нещата се получиха", така казва. Но вече физически не изпитвала нужда от секс. Подчертава, че с момчето нещата са се получили, защото умеела да прелъстява. С две думи, за някои жени това наистина е занаят и в тази област има доказани майсторки с богат опит.
39
3
 
4
 
! Отговори
До Оракул /30/ преди 10 месеца
Не си чел последният брой на в. "Yuкeнд". Там е поместено интервю с жена, която представят като най-възрастната нашенска жрица на най-древния занаяд. Интервюто е послучай нейния 80-и рожден ден. Била практикувала до 65-годишна и се отказала сама, защото вече не й било интересно и си имала достатъчно финансови средства за да живее. Според нея и сега би могла да си намери клиенти. Дословно казва, че е достатъчно една жена "да е наконтена" и да знае как да прелъстява. Имало достатъчно похотливи пл
38
0
 
9
 
! Отговори
Пояснител преди 10 месеца
До Анонимен 40 ---- На врачански диалект на такава жена й казват "клесунгерица". Но има едно уточнение, клесунгерицата обича да прави еди-какво-си, но не го прави за пари, а за кеф. Не знам Кобилкина какво мисли по този въпрос, когато преценява към кой мъж да се насочи.
37
1
 
3
 
! Отговори
Ха ха ха ха хаааа преди 10 месеца
Сега си представете булгарише свекървище, на което представят бъдещата снаха и тя заявява "Аз не съм жена за един мъж! Уважавам и подкрепям жените, които го могат, но това не е моята история!" Аааа-ха-ха-ха-хааааа! Браво, Наташке!