DARA пее за първи път на София Прайд

Концертът е на 17 юни
99
DARA пее за първи път на София Прайд
Снимка: София Прайд

Поп певицата DARA ще пее за първи път на София Прайд 2023, който ще се проведе на 17-и юни. Тя ще представи някои от най-големите си хитове пред публиката на концерта, който е предвиден пред паметника в Княжеската градина. Вратите на събитието ще отворят в 14:00 часа.

"Нямам търпение да се кача на сцената на най-цветното събитие у нас. Подкрепям и заставам зад каузите му в защита на човешките права", заяви изпълнителката.

Още по темата
Тази година основната тема на 16-ото издание е семейството и неговата важност за ЛГБТИ+ българите. За първи път 11 български семейства ще застанат с лицата и имената си в подкрепа на кампанията “Нашето семейство ви кани на София Прайд 2023”. Техните истории ще бъдат разказани в официалните профили на София Прайд в социалните мрежи, както и на билборди из цяла София.

Именно тези билборди станаха причина за атака и към кмета на София Йорданка Фандъкова от страна на общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: София Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
0
 
! Отговори
demonazlisi преди 11 месеца
Спри амфетамините ,ще те объркат и не можеш да живееш пълноценно , иначе има опасност да изгориш като Гунди лека му пръст че го споменавам. Сполай!
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
След 1956 г. винаги е имало 3 (три) пола - Мъжки, Женски и Интерпол;)
48
1
 
9
 
! Отговори
Demonaz преди 11 месеца
Феновете на покойното сесека ще ходят. Иначе,да много пари се наливат за тази содомия. Атаката към хетеросексуалния мъж е невиждана до сега. Права имат само лгбт+ всички протохора, а и ногерите. След време ще има апартейт за сбърканите помнете ми думата.
47
0
 
7
 
! Отговори
agent преди 11 месеца
КОЙ КОЙ?
46
0
 
10
 
! Отговори
() преди 11 месеца
дара , ко туй ?!
45
0
 
1
 
! Отговори
а гражданите преди 11 месеца
които блокират (чоплят семки и пушат цигари, разбирай "пречат) на бул. Сливница , ще ходят ли на прайдчето и там да се изявят ? Питам за един приятел ,че и той иска да присъства как да се свърже с тях.Благодаря !
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Някой спомня ли си ергенския данък по време на комунизма? Скоро очаквайте данък хетеросексуален. Ще плащаме защото си падаме по жени с фабрични отвори и естествени възвишения. Очаквам и данък българско семейство между момченце и момиченце. Че от това може да се пръкне някоя злина, я.
43
1
 
15
 
! Отговори
човек преди 11 месеца
Господ е създал два пола , човек (мъж) и жена от реброто му ! никъде не пише или намеква даже за 0- 3-4-5-,,,,, пол . хомосексуализма го има от памтивека и ше го има , но защо трябва да се афишира , да не говорим че ни се натрапва .
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
МИНИМУМ 50 000 СЕ ОЧАКВАТ НА СОФИЯ ПРАЙД 2023 Г...ГРАДЪТ БУКВАЛНО ЩЕ БЪДЕ БЛОКИРАН ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ...ЩЕ ИМА ВСИЧКО-И ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ И НАРОДНИ ТАНЦИ С НАЦИОНАЛНИ НОСИИ И ХРИСТИЯНСКИ СЕМЕЙСТВА...
41
0
 
3
 
! Отговори
ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО преди 11 месеца
И тази ли е обратна
40
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До сганПО-ДОБРЕ БЕЗ ДЕЦА,ОТКОЛКОТО С ДЕЦА НАРКОМАНИ,КОИТО САМО ИСКАТ ПАРИ И УНИЩОЖАВАТ ЖИВОТА НА ТЕЗИ,КОИТО СА ГИ СЪЗДАЛИ!МНОГО МАЛКО СА ТЕЗИ МЛАДИ,КОИТО ИСТИНСКИ УВАЖАВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ЗАТОВА НЕ СА ВИНОВНИ ОБРАТНИТЕ...
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 28 - Батка - остави ти хомосексуалността - трансджендарията е просот на друго ниво. Ония ден пуснаха едно филмче в Туйтър - What is a woman се казва. Има само 170 и кусур милиона гледания за 3-4 дена. Гледай го и ще разбереш, за кво иде реч ...
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Тази година основната тема на 16-ото издание е семейството и неговата важност за ЛГБТИ+ българите." - Моля ви се, стига с глупостите :)
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кога 16 издания, бе?
36
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ХОРА...НЕ ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ Е МАЧОВЕ МЕЖДУ ЛЕВСКИ И ЦСКА,НАРОДНИ ХОРА С НАРОДНИ НОСИИ НА СЕЛСКИЯ МЕГДАН И РЕЛИГИИ ПЪК БИЛО ХРИСТИЯНСТО,ИСЛЯМ ИЛИ НЕЩО ДРУГО...ВИЕ ДА СТЕ ЧУЛИ НЯКОЙ ДА Е ПРОТИВ ШЕСТВИЯТА НА ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ ИЛИ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО?
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Знаете ли за квотите в международните компании с представителства включително и в България.Вече не можеш да наемеш за позицията Х,най-компетентния кадър,а трябва да се съобразяваш с квотите-толкова момиченца, толкова момченца и толкова други.Може да търсиш заварчик,кажат ли ти от горе,че трябва да е момиченце или от другите,това е.И винаги ще се намери някой парашутист да запълни дупката и после другите да му оправят бакиите,та и да го търпят и да треперят, дали няма да се почувства обиден.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Без "бутало" и "цилиндър" няма двиагател с вътрешно горене, без "ротор" и "статор" няма електродвигател! Даже в библията основателите на така наречения "Човешки род" са Адам и *** (листото от смокинята е сложено по-късно). Безполовото размножноване (INVITRO) е създадено за тези двойки, които имат проблеми, а не за издевателсто на обществото!
33
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
чудесно тогава дайте всички млади хора да ги обуем в потури и ***,да им нахлузим калпаци и да ги пратим на селската поляна да друсат хорца до припадък а след това да гледат мачове на левски и цска!!!
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ЛГБТИ+ унищожиха семейството, сега ще обясняват колко им е важното семейството - лицемерни шизофреници.
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тая ше пее на всичко за неонходимата тарифа