Най-хитовите сандали за лятото

Ето какви са тенденциите
25 юни 2021 22:05, Ивета Иванова
5
Най-хитовите сандали за лятото
Снимка: Pexels

Лятото почти е тук и е време да заменим маратонките, ботите и пантофките с по-удобни и леки обувки - сандали. Има различни видове сандали, които може да изберете за разходка в парка, за плажа, дори за офиса или официално събитие, на което трябва да присъствате. Ето какви са тенденциите през този сезон, според американския "Cosmopolitan".

Сандали в пастелен цвят
 
Вече писахме, че пастелните цветове са истински хит през 2021 година. Това важи и за обувките, не само за дрехите и аксесоарите. Снабдете се със сандали в светлосиньо, бебешко розово, лимонено жълто, ментово зелено, светлолилаво и т.н. Тези цветове са прекрасни за лятото, тъй като са светли, свежи и пасват на тънките и летни дрехи.
 
Спортни сандали с верижки
 
Спортните сандали с дебела подметка, широки ленти и верижки по тях ще бъдат на мода през лятото. Те се смятат за семпли и изглеждат леко ретро, но са идеални за разходка в парка, както и за плажа, а и с тях ще ви е удобно. Може подметката да е груба и грапава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
dsdasdsa преди 2 години
Събота, 7 и 10 сутринта, чета заглавие "най-хитовите скандали за лятото" и викам, я да видим за жената какво да подготвим.....а то било за джапанки
1
1
 
0
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 2 години
жапАнки?