Хубавата Сара е новият Джордж Буш с начервени устни

Die zeit публикува коментар за Сара Пейлин
20 сеп 2008 15:55,
25
Хубавата Сара е новият Джордж Буш с начервени устни
Сара Пейлин. Снимка: БГНЕС

"Мисис Америка" – под това заглавие престижният германски седмичник Die zeit публикува статия за кандидатката на републиканците за вицепрезидент Сара Пейлин, съобщава DW.

В материала журналистката Андреа Бьом пише:

„Предизборните кампании в САЩ са беседи, посветени на душевното състояние на нацията. На преден план стоят не политическите програми, а такива въпроси като: Дали Америка все още олицетворява Доброто в този свят? И кой най-успешно може да излекува раните, които страната сама си нанася в непрестанния си устрем към промяна? Тъкмо поради това биографиите и профилите на отделните кандидати са толкова важни. Тъкмо поради това номинацията на Сара Пейлин досега донесе толкова много точки на републиканците.

Дали обаче Пейлин ще избута Маккейн чак до Овалния кабинет? Може би. Макар че това изобщо не е толкова сигурно, колкото си мислят онези фенове на Обама, които вече се стягат да емигрират в Канада.

Първо – на Маккейн му предстоят още няколко телевизионни дебата с Обама, в които ще трябва да се справя без чудодейното си оръжие Сара Пейлин.

Второ – имиджът на Пейлин като жена, която се справя с всичко, бързо избледнява, когато стане дума за борсовата криза или за Кавказ например.

И трето – нейните твърдолинейни позиции по някои международни въпроси лесно могат да се върнат като бумеранг върху главата на републиканците. Защото в това отношение Сара Пейлин наистина се държи като Джордж Буш с начервени устни: тя просто копира неговата мачистка политика с пубертетски привкус.

Да, това е балсам за огорчените и оскърбените, каквито в САЩ има предостатъчно. Но същата тази политика докара на американците войната в Ирак и една чудовищна загуба на авторитет“, завършва коментара си Андреа Бьом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Dichev преди 15 години
mnenie 17,no ako trqbva da govorq za tova nqma da sym tolkova sladkodumen...
23
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 15 години
Най *** нещо,което мога да си представя,е да напишеш някакъв коментар и да го завършиш с хахахахахахаха.......!!!!!!!!!Над какво се надсмиват тия хора - на самите себе си ли,или надсвоята глупост ?...
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Намерили един човек с нормално тегло и неразплут и го направили вице. А хипопотамите по улиците им я мислят за мн хубава. хахахахахаха
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
20-тия голобрад любител на порното, тая ако доиде на власт такъв "***" ще ти направи, че ще ти гори дупето дълго време.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
***
19
0
 
0
 
! Отговори
NORMALEN преди 15 години
VA6TA MAMA KOMUSTI$ESKI SVINE........i turski podlogi...........
18
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 15 години
Имаш право да те е яд - никой не ти пречи,но на мащехата си недей казва "майка".Тя за своите деца е по лоша от мащеха,а камо ли за нас българите...
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Хубавата Сара" е типичен представител на средната и богатата класа алчни ксенофоби в Америка, за които да ядат хот-дог и стек със ръце е висша форма на култура. Ако ги питаш къде е Германия доста ще се зачудят и въобще имат общата култура на ***. Но затова пък искренно вярват, (защото CNN казва така), че Америка има правото да доминира (РАЗБИРАЙ ДА КРАДЕ) от целия свят и ако някой не е доволен - ще му "наложат демокрация" с бомби.Ако това чудовище заедно със Макейн доидат на власт очаквайте още войни, фалити и бедност.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
свинята и червило да си сложи пак си остава ***
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гледах по CNN да показват една снимка на тази Сара Пейлин - беше по бански в цветовете на американското знаме и държеше някакъв автомат - и отначало се учудих много като видях какво тяло има, но учудването ми не трая дълго - след като казаха че снимката е монтаж и не е истинска :-)
14
0
 
0
 
! Отговори
Striker преди 15 години
Мен пък не ме е яд, че си *** червен колибар :)))))
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тая ли бе дето вика че ше обяви война на майка Русия , хаххаа .. нека ... путин е разположил ракетите в венецуела .. тя кво си мисли ... само ме е яд че вийй сте пу**** и се кефите на американските *** !!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако на някой му харесва тази американска *** - значи нещо не му е наред!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тази е една крива и очилата американска муцуна!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
iaka *** a tazi! izklu4itelno sexapilna macka! nisto 4e moje da mi e maika. hubavoto si e hubavo
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тази Сара Пейлин е била толкова грозна когато е била в гимназията че прякора и е бил - "Сара Баракуда" - и ако човек види нейни снимки от това време - ще бъде на същото мнение!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ako taia kranta i makein doidat na vlast 4akaite o6te faliti, bednost, bombi i voini
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
каза го прекрасно, не може да бъде по-точно
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
След като американците се месят навсякъде в политиката на другите народи не трябва ли и те да избират президента на САЩ? Иракчаните чиято съдба е в ръцете на американската диктатура нямат глас. Американците забравят как е създадена страната им и че са били английска колония без представители в парламента а сега самите те колонизират другите народи и си мислят че са богоизбрани да представляват "доброто" и че са ръката на Бог.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много точен коментар на авторката. Желая успех на Барак Обама!