Опасен ум подлуди овчиците в BigBrother (видео)

Тошко ли е, или не е...
26 сеп 2008 11:07, Петя Славова
108

След като реши да раздели полово съквартирантите в къщата и ги прати на “мястото” при останките на разбит самолет, Big Brother реши да си поиграе още със съдбите на напиращите да покажат живота си по телевизията.

Следващият им съквартирант е Тошко от Грудово.

Той е невменяем и “до голяма степен би могъл да се обслужва”, казват докторите за него.

Всъщност Тошко си е съвсем наред, но мисията му е различна и налудничава.

Вижте повече

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
wwmgxx преди 13 години
TWu9Fq <a href="qhmjchnvbnls/">qhmjchnvbnls</a>, [url=xxtmwxcwgwnh/]xxtmwxcwgwnh[/url], [link=wqxmzxdvkbyp/]wqxmzxdvkbyp[/link], rwpwxecvwmdj/
107
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 15 години
Преди доста години гледахме един филм-"Бягащият човек".Влучващото се там го определихме като много,много далечна и нереална фантастика.Но в настоящия момент, това е много близка реалнот.Жалко за нациятя и народа !!!!!
106
0
 
0
 
! Отговори
разбирача преди 15 години
94 донякъде е прав. Хора разберете че телевизията по принцип е простотия, не че има нещо лошо в това, и аз гледам много, но от телевизия умен не се става. С изключение на образователните канали всичко друго е просто сеир. В цял свят е така. Много хора не гледат телевизия, четат книги или беседват с умни хора за да се обогатят. Така че и БТВ и Нова са "един дол дренки" но нова са малко по-долни хахаха
105
0
 
0
 
! Отговори
kur4a преди 15 години
MILENEEEEEE, MAHAI SE..
104
0
 
0
 
! Отговори
Obichkam_Te_Milo преди 15 години
xax toi hubava rolq si izbral,da se pravi na maloumen...boje....kfi li gi nqma vecge :D
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тошко ако си изпълнил мисията щял да спечели ин витро на съпругата му.Дано всичко е наред и дано процедурата да е запачната.
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Продуцентите не ги дискриминират. Имат слабост към тях. Обичат ги много.
101
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
eeй 100 , дискриминираш ..... ся ше се оплачат в Хага и на комисията за зашитата на правата на хомосексуалистите... Макар че според логиката на Биг брадър трябва да има и Наркоман вътре и да гледаме всички как се боцка... и накрая на предаването умира от свръх доза.... Продуцентчетата , това е безплана идея...за която пилешките ви мозъчета мечтаят а не са се сетили да копират от някаде....
100
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Биг Брадър осигурява ранното обучение на децата на секс и хомосексуализъм.
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аве нека децата видят живи *** веееееее. Цял живот после може да не видят. Ако им хареса да се присъединят към хомодружинката
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
pedali, ***, turci, slepi, maloumni, bavnorazviva6ti VSI4KI VIE ste DOBRE DO6LI v ku6tata na big brother...
97
0
 
0
 
! Отговори
junks преди 15 години
Освен че Тодор не е луд,очаквам и Мила да не е сляпа и Сание да се окаже дегизирана старица-да не е манекен като си свали шалварите.Нещо ката Агата Кристи се очертава май.И все пак Сашо Диков и организаторите да имат предвид че това е само игра за 300000 лева за 3 месеца.Само родените със сребърна лъжица в уста ако не го разберат ще излязат преждевременно.Какво им липсва имат покрив над главаите си,облечени са,ядене имат,кафе,цигари.Ако се разболеят нещо ще ги извадят веднага
96
0
 
0
 
! Отговори
GB преди 15 години
Прав си колега, много хубаво беше по Бай-Тошово време! Тогава всички ние бяхме в кабината "къщата" на Биг Брадър! Затова не се виждахме! Гледаха ни другите отвън, ама съвсем на живо!
95
0
 
0
 
! Отговори
A.Павлов преди 15 години
Не е ли време да се появят предавания с градивен характер ? Навсякаде всичко в тази държава е диструктивно насочено...!? Неможе да се разчита че генетично всички са предразположени към интелектуално извисяване и са с природно интелигентни... (да не обеснявам какво е природно интелигентен , всички сте били в час по философия-психология 8-9 клас) и въпреки подтискащата среда , заобикалящите ни неправни , наркомани и алкохол да имаме волята на съзнанието да станем качествени хора...!? Ако беше така значи всички тези хора сега щяха да имат собствен бизнес например... но това е нелогично , невъзможно , неосъществимо.. масата има нужда от стандартни условия... и ако те са като в Германия масата става Възпитана , Сдържана , и тн... , Но когато и дадеш чалга , наркотици , ракия.... безконие... каква да стане масата ?
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вижте сега, ББ (не кмета на София, а шоуто) без майтап си е елементарно. Има някой смешници, които го защитават, но те са излишни. Въпросът обаче опира до това защо е елементарно! Не отразява ли то същността на народа в момента?! Мисля, че да, така че то си е един атестат. Други хора пискат как можело да се появява подобно предаване в национален ефир. Че защо да не се появява? Аз не виждам нищо лошо в това. Ама малките деца щели да си помислят, че това всичко е нормално и един ден щели да станат не знам си какви! Че тези малки деца нямат ли си родители? Или родителите им през това време май са заети да слушат Преслава, бащите да се прехласват по циците на поредната "поп-фолк дива", а майките да си остават все така прости домакини? :) Когато един народ мисли само за хляб, и чалга нищо добро не го чака. А, че ББ е елементарно предаване (също както всики айдъли, сървайвъри, академии, танцуващи "звезди" и т.н.) е факт, но не е причина, а следствие.
93
0
 
0
 
! Отговори
moris peterson sr. преди 15 години
toe e lud dea... sajalih kat ne znaeh 4e se prai na malumen. maimunq itra radvam se 4e ima takiva ubavci tama vav Big Brother 4
92
0
 
0
 
! Отговори
firehand преди 15 години
Ники Кънчев си беше най-добрия. И много умен,начетен и интелигентен и с излкючително чувство за хумор и прозорливост! НЕ казвам,че Милен не е добър! Напротив- добър е. Не му харесвам това ,че се прави на дървен философ и си налага своето мнение на другите! Мисли си ,че неговото мнение е правилното и точка.Докато Ники не беше така :) Жалко,че се е отказал заради продуцента Нико Тупарев и си тръгна с него.
91
0
 
0
 
! Отговори
Rambo преди 15 години
O4ertava se mnogo dobro izdanie na BB!Osobenno mujkata 4ast e podbrana idealno i usloviata ima sa napravo jestoki!Dano si4ko da produlji v sushtia duh i da se nasladim na istinsko shou!
90
0
 
0
 
! Отговори
Ина преди 15 години
Срам ме е, че тази простотия и подигравка се излъчва в национален ефир! Замислете се!
89
0
 
0
 
! Отговори
дъртата преди 15 години
на мене ми харесва като цялостно замисляне в къщата да вкарат хора от всякаква възраст и етност, но едно не мога да приема да има незрящ човек вътре. Не че няма да се оправя - напротив такива хора се оправят по-добре и от зрящите, но ще е наказание за самите тях. Това е моята гледна точка. Аз имам незряща комшийка и трябва да ви кажа, че съм очарована от способностите й.