Шофьор на автобус едва не рани бременна жена с малко дете

Шофьорът тръгнал, докато детето било на стълбите, а майка му се опитвала да го поеме
26 май 2009 11:03, Екип на Dnes.bg
36
Шофьор на автобус едва не рани бременна жена с малко дете
Случката се разиграла на спирка в "Западен парк". Снимка: Булфото

Шофьор на автобус по линията 77 едва не рани бременна жена с малко дете, видя репортер на Dnes.bg.

Инцидентът стана малко след 10,00 ч., на последната спирка в жк Западен парк.

След като спира на спирката, шофьорът на автобуса (с номер С 5602 КР) не изчаква слизащите и потегля в момента, когато жената слиза, а детето все още е на стълбите и чака майка му да го поеме.

В този момент рейсът потегля и изминава няколко метра.

Детето остава на стълбите, при отворени врати. От тръгването то залита и се удря в дръжките.

Едва след виковете на майката и на пътуващите в автобуса шофьорът спира.

Вместо обаче да се извини, той се обръща към жената с думите:

Колко време ще те чакам да слезеш?”.

Когато пък вижда, че тя записва номера на автобуса, мъжът слиза и й казва:

"Е, нали нищо не се случи...".

Майката и детето й са добре, но са уплашени от инцидента. Жената смята да подаде жалба в Столичната компания „Градски транспорт“. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
6ofera преди 14 години
togava vie si karayte avtobusite!!!!
34
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Аналогичен случай в Сливен: качвам по-голямото си дете на стълбите на тролея, докато се опитвам да кача количката с бебето - разбира се сама, понеже пътниците са самата отзивчивост, та в този момент тролея потегля,аз едва успявам да изтегля количката за да не я затиснат вратите, следва около 20-30 метра спринт с количката след тролея, защото каката остана вътре,разбира се.Накрая тоя се усети и спря и беше също толково любезен,колкото софийския си колега.....
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Казал е "Колко време ша тъ чакам да слееш ***" :@
32
0
 
1
 
! Отговори
Бор преди 14 години
Така този шофьор няма как да остане анонимен! И дано СКГТ платят, че да се замислят занапред..!
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Сигурно е казал Колко време ще те чакам да слезеш, ***!"
30
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Предложението на 9 е приемливо
29
0
 
1
 
! Отговори
swiss преди 14 години
Шофьор му кажи и повече не го обиждай! Такова племе няма наистина! "Нали нищо не било станало!" - при такава реплика бих му изритала един в устата! Изключително неуважителни, карат лошо, а иначе не взимат кой знае колко лоши пари. Номер 27 е напълно прав/а. Една жалба нищо не значи, а страха и паниката на горката жена и детето си остават. Да те е страх да се качиш на градския транспорт - това е положението!
28
0
 
1
 
! Отговори
I преди 14 години
Не само жалба в градския транспорт, на съд за нанесени морални щети и стрес, особено както е бременна!!!
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
До Кирчо - адашче, какви жалби бе ? *** го оправя само едно - бой ! Да не мислиш, че ще има някакъв ефект от тая жалба ? Кой ще свидетелства ? Дисциплинарно наказание за тоя *** *** ? Дали ще му пука ? Много по-добре щеше да звучи новината - Автобусен шофьор замалко не уби бременна и малкото и дете, пътник от автобуса натрошава колената и ръцете на изверга, след това си тръгва в неизвестна посока. Това за мен е справедливо. Нито има закони, нито кой да ги спазва - пълен хаос. За нас - диктатура, нищо друго не може да уплаши ***. Така е от доста време, единствената справедливост е собствената, не чакайте органите.Съжалявам, доста провокативно и бунтарско звучи, но е истина. Замислете се колко от нечовешките пресъпления минават през капките, и колко ненаказани има ...
26
0
 
1
 
! Отговори
бАЙ ШИЛЕ преди 14 години
Това че НЯКОИ шофьори са кофти, не означава, че ВСИЧКИ са такива. Ето ти например за 7 години в университет и преди това 12 години в училище не си успяла да се научиш да пишеш грамотно, но това не означава, че всички които са учили колкото теб също са неграмотни. Освен това явно си някаква самовлюбена парцалетина, която дели хората на висши (ти) и низши (другите). Ти с какво си повече от другите, че си позволяваш да слагаш етикети? А като си толкова висша не би трябвало да се возиш в автобус. Вие висшите обикновено имате кола и шофьор. И не живеете в Дружба (автобус 204). Май си селска зелка, дошла в София не да учи, а да се жени и да ражда до забрава.
25
0
 
1
 
! Отговори
Летец- изпитател преди 14 години
Кирчо, за да подаваш жалби трябва да имаш съответния манталитет. А манталитета на вечно жаващия се е такъв, че той не се интересува от правила, етика и възпитание, а само от собствените си капризи, които обикновено са в разрес с всякакви норми. Така че по- добре остави подаването на жалби на по- умните от теб, а ти си намери някаква нормална работа.
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Еми така ще е, в повечето автобуси до скоро висяха табелки, че спешно набират шофьори, събрали са ги от кол и въже, колкото да запълнят бройката. Колко случки има, когато шофьор разпитва пътниците за маршрута, зашото е нов и не е от София... Представям си какъв е критерият за шофьори - да могат да въртят геврека и да си напишат малкото име правилно...
23
0
 
1
 
! Отговори
Кирил преди 14 години
И аз постоянно подавам жалби. Старая се да не си затварям очите пред "дребните" неща. Понякога има резултати, понякога не. Но неотказно трябва да подаваме сигнали, губене време е, но това е положението. Живял съм и в друга ЕС страна, и там постоянно подават жалби, за какво ли не, за най-дребните глупости, но подават. За това трябва да се намерят поне 5 минутки.ПОДАВАЙТЕ ЖАЛБИ. ПОДАВАЙТЕ ЖАЛБИ
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Защо не слагат скрити камери в превозните средства при такива шофьори или пък чрез повечко свидетели на подобна гавра с пътници да им се направи строга забележка от шефовете им,а защо не и от обществото. И ако продъ;жават да се държат гаднои след забележките,да ги уволяват. Не може да не се изчакват пътниците,сред които има не само бременни,ами и малки ученици,и пенсионери,и инвалиди,които се нуждаят кога от изчакване,кога от повече внимание.
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
АКО ПИТАТЕ МЕН, БОЯ МУ Е МАЙКАТА.ДА ОТИДЕ МЪЖА НА ЖЕНАТА С ДЕТЕТО, ДА ГО СВАЛИ ТОЯ РЕЙСАДЖИЯ, "БЪРЗО ОТ РЕЙСА" И ДА МУ СКЪСА ШОРТИТЕ ОТ БОЙ.
20
0
 
1
 
! Отговори
bzb преди 14 години
Тия бушмени според мен наистина заслужават адекватно заплащане, защото да возиш хора в натоварен град си е отговорна задача. Тоя *** обаче, ако ситуацията наистина е такава, ккто е описана в текста, трябва да изхвърчи на мига!
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
разбирам те и съм на същотомнение за шофьорите, възпитанието и т.н., ама ти за тия 7 г. в университет не научи ли, че се пише "ниЗша" и "наИстина"? п.п. и проблемът не е, че заплатите на шофьорите са колкото товоята - проблемът е, че твоята е колкото техните. е, айде за *** - не техните са високи, ми на "изучилите" са ниски.
18
0
 
1
 
! Отговори
AdminL преди 14 години
Линия 76 - шофьорите на тая линия са като камикадзета. Свидетел бях на подобна случка с две млади жени (едната бременна), на предпоследна спирка в ж.к. Младост-4. Нямаше чакане, нямаше бавене - шофьорът спря, отвори вратите, затвори и тръгна - всичко за 10 секунди!
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
После и 3000 лв. заплати да искат тия бушмени
16
0
 
1
 
! Отговори
Петър Матеев преди 14 години
Такъв *** заслужава да бъде премазан от бой защото е длъжен преди затваряне на вратите да подаде звуков сигнал.До 12-ти съчуствам ти за случилото се.Но тиказваш, че си учила 7г.в университет а пък шофьорите ги смяташ за нишша класа.Сега се замисли дали е нишша класа да возиш средно по 100 човека на курс.Ако си шофьор направи следното помоли някой твой познат ако има автомобил с 8+1 места и да ти го даде за едно кръкче като преди това си го напълнила с хора покарай малко и след това се замисли дали са нишша класа.НЕ ЗАЩИТАВАМ НИКОГО.