Недялко и Пенка ще вдигат рейтинга на Big Brother

Златките се оказаха големите звезди в шоуто
Обновена: 20 ное 2013 14:13 | 19 ное 2013 08:21, Александър Попов
58
Недялко и Пенка ще вдигат рейтинга на Big Brother
Снимка: Big Brother All Stars

Снощи тръгна поредното издание на Big Brother All Stars, като в къщата в Нови хан ще съжителстват участници от шоуто през изминалите години и от други риалити формати. Въпреки апломба снощи ще се окаже, че големите звезди на сезона ще си бъдат Русата и Черната Златка.

Първа от новите съквартиранти бе представена Ели Владкова, победителка в семейния Big Brother. Двете със Златка Райкова получиха и веднага мисия - да се карат непрекъснато заради несъществуващ мъж, който бил отнет на Ели от плеймейтката. Най-потърпевша се оказа другата Златка, която на няколко пъти изпадна в недоумение от тежките думи и опити за физически бой между двете.

За голямата награда ще се бори и станалият наскоро татко на близнаци Лео. Италианецът нашумя именно след участие в това риалити, след което проби на музикалната сцена, а над три години водеше и собствено кулинарно предаване. Известният най-вече с рисунките си по лицето талант от X Factor Джейсън Брад Люис също ще бъде част от шоуто, като в първите минути на изявата си нескопосано се опита да се направи разочарован от премиера на страната.

Компания в къщата ще им правят още моделът Маги Желязкова,  Киро Скалата, Денди и Станислав Илиев - Финдо от "Сървайвър 2".

Продуцентите ще разчитат на колоритните образи на Недялко от Ямбол и нереализираната Мис България Пенка. Ромката се изяви веднага с разкритието, че е зарязала своя спонсор Пуфи и вече имала гадже - не толкова богат, но по-млад.

Черната Златка пък невинно подхвърли, че е бременна, но след като съквартирантите започнаха да любопитсват и коментират темата, бързо уточни, че се шегува. Но призна, че няма нищо против да дари приятеля си Миро с наследник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
5
 
! Отговори
нормален преди 10 години
Изгонете това разпуснато *** , гаврещо се с хора, които нищо не са му направили еи се опитват да го приемат като нормален човек, какъвто очевидно ни е. Тогава ще видим какво ще прави тази миризлива *** *** ,завършила 4-ти клас само за да се отърве училището от нея. Грозна, ***, нахална и разпусната ***, отбран екземпляр от една толерирана част от населението на България. Моля продуцентити да приемат горните епитети за себе си и предаването, за да не се повтарям.
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тая верно е травестит с джипсана много си пасват в брадара
53
0
 
4
 
! Отговори
dushek преди 10 години
Karibskoto tqlo na penka da hodi na karibite u katuna, ne po televiziqta
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен:D хахаххаха смях се от сърце.Евала!
51
1
 
7
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
парите ги налива този същия който превърна NOVA в една от най-отвратителните телевизии след BTV разбира се...КОЙ?!...никой не казва;)
50
1
 
28
 
! Отговори
bolka преди 10 години
В току-що завършилия предходен Биг Брадър Ники Кънчев се изцепи, че изборът на победителя и участниците в шоуто са пример за подражание.Не можах да си наложа да догледам снощното откриване, защото исках да видя участниците в шоуто. Оставих само звука. Имам усещането, че са подбрани на принципа ***, по-*** и най-***!Кой гласува на тези тъпотии съвсем не ми е ясно, а как пък телевизията печели ми е още по-загадъчно. Определено някой налива пари, за да го има това просташко предаване.
49
0
 
11
 
! Отговори
TOДИ преди 10 години
Нека Биг Брадър остави участниците сами да контактуват, за да се види нивото на взаимоотношенията,компетентността и реакциите им в дадена ситуация, а не да им шепне в ухото какво да правят или да говорят.
48
7
 
18
 
! Отговори
Hayvanko преди 10 години
Само *** материал - идеално за ташунковците в *** и вожда им Винету Борисов
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леле тия от нова колко за пропаднали щом чакат тея *** да им вдигнат рейтинга.Плаша се.
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тея сите, да и дам по една голяма ямболска мотика 8 номер, така както я вдигнат сянка да им прави и да ги забера у некои големи паламиди чи бой, чи бой, чи бой!!! Малеее, лелеее!
45
1
 
17
 
! Отговори
ТОДИ преди 10 години
Щом сме се докарали до там Недялко и Пенка да вдигат рейтинга на предаването....С какво по-точно- с простотия и елементарност? Това ли са примерите, това ли са Виповете, на които трябва да подражават хората? Нима е трудно да се селектират хора с интересни биографии , постижения, хора знаещи и можещи! До кога ще се насажда елементарния вкус и простотията чрез демонстрация на пошлостта ?.
44
1
 
13
 
! Отговори
абревиатурата преди 10 години
Тия ще вдигат рейтинга... ама с минусови стойности.
43
1
 
12
 
! Отговори
Колев преди 10 години
Коментара ми на цялата тема е че нямам думи . До сега т.нар.VIP Брадър беше може би малко по-гледаем но това което предстои мисля ще ми дойде в повече . От сега Ви казвам че смятам въобще да не се интересувам защото тези хора до един са ми противни . По добре да гледам парламента от колкото тази извинете ме (повърня) на екрана и може би от раз ми изгубиха вниманието .
42
1
 
42
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Аз нито я знам тая Пенка коя е, нито го знам тоя Недялко кой е и направо съм благодарен за това!
41
1
 
33
 
! Отговори
Който и де е преди 10 години
Ямболският комплексиран селянин Недялко и недообразованата ромка Пенка ли ще вдигат рейтинги? Леле, ако тези от Нова са опрели до тях, значи съвсем са изтрещяли!И питам НЯМА ЛИ ДРУГИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, ЧИИТО ФИЗИОНОМИИ И ПОВЕДЕНИЕ ДА ВИДИМ, а се въртят само едни и същи?
40
0
 
15
 
! Отговори
димитрова преди 10 години
за какво ни дават тия хора недялко- две думи стойностни не може да каже ужас
39
0
 
22
 
! Отговори
коч преди 10 години
щом тия ще вдигат рейтинга
38
0
 
21
 
! Отговори
До 38 преди 10 години
Иване,от това единствено може да затъпееш...не е смешно,а трагично!
37
2
 
23
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Не го взимайте толкова на сериозно, моля ви се! Това е просто едно шоу, никой негов зрител няма претенции, че гледа научно-образователно предаване. Целта е да вкарат едни ***, на чиято простотия и неадекватност да се посмеем 1 месец и толкова.
36
0
 
47
 
! Отговори
britani преди 10 години
До ККККТова не са випове а типове- селски