Двама младежи загинаха при бой в центъра на София

Трети техен приятел е настанен в “Пирогов”, няма опасност за живота му
18 апр 2009 10:27,
360
Двама младежи загинаха при бой в центъра на София
Снимка: БГНЕС

Двама младежи са били убити при тежък инцидент, станал в ранните часове днес, съобщиха от МВР.

Убийството е станало в близост до дискотека "Соло" на ул. "Позитано" в центъра на София

По предварителна информация две групи младежи се скарали и сбили. Двама от тях били ранени смъртоносно с нож в гърба.

Единият (21- годишен) е починал на място, а другият (24 г.) - на път за болницата.

Трети техен приятел е настанен в “Пирогов". Той е на 23 години и е с прободна рана. 

Младежът е в шок,  тъй като е станал свидетел на убийството на приятелите си.

Междувременно стана ясно, че видеокамера е заснела номера на таксито, на което се е качил убиецът.

Колата, която е откарала извършителя на престъплението, е намерена.

Шофьорът на таксито е посочил къде точно е оставил клиента си.

Трагедията се е разиграла до самата Съдебна палата и в съседство с един от най-големите църковни храмове в столицата "Света Неделя".

На мястото на двойното убийство все още има кръв на тротоара и някой е поставил върху следите бели рози.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
339
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОШАРА? Май не помниш времето преди 89-та, когато дори Опел се смятал за луксозна кола? Да, внасяли са съветските ***, които и чисто нови не са отговаряли на никакви изисквания за икономичност, екологичност и безопастност. Сега поне човек си купува западна кола, стига да има пари. Но много хора забравиха, че тогава са нямали избор и Опелите са им се стрували връх на сладоледа, а сега смятаме Опел за куча марка едва ли не! ПАМЕТТА ВИ Е КРАТКА! МНОГО СТЕ СЕ РАЗГЛЕЗИЛИ ЗА КОЛИ! СЕЛЯНИ!ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ В САЙТА AUTOMEDIA И НЯКАКВИ ВЧЕРАШНИ ХОРА КАЗВАТ, ЧЕ ОПЕЛ Е КУЧА МАРКА. АЛОООО, ЧЕ ПРЕДИ 89-ТА САМО ОПЕЛИ ЛИ СА КАРАЛИ ХОРАТА БЕ?
338
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
първо 47 години звучат ли ти като за лапенце - и ти казах вече, мислил си си че саламът е качествен, щото така ти се искало и щото не си помирисвал друг. Това е.
337
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
благодаря ти все пак че ме произведе във чин Агент на ЦРУ - никога не съм си мислил за нещо подобно, за агент-ДС или доносник пък - пази Боже, но явно ти си по наясно с материята, щом толкова тъгуваш за доброто старо време. И още нещо - това че си заклет комунист го потвърджава и факта, че не приемаш чуждото мнение, още повече пък когато го чуеш от двама души, веднага решаваш, че това е невъзможно и те непременно са един и същи. Та май говорехме или по-точно ти говореше за някакви изкривявания, професионални ...
336
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, внасяли са съветските ***, които и чисто нови не са отговаряли на никакви изисквания за икономичност, екологичност и безопастност. Сега поне човек си купува западна кола, стига да има пари. Но много хора забравиха, че тогава са нямали избор и Опелите са им се стрували връх на сладоледа, а сега смятаме Опел за куча марка едва ли не! ПАМЕТТА ВИ Е КРАТКА!
335
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ГУНДИ И КОТКОВ ЗАГИНАХА МАЙ С АЛФА РОМЕО.ВИЖДАЛ СЪМ ПАРКИРАНИ КОЛИ СИТРОЕН НА ПЛОЩАДА ОЩЕ ОКОЛО 1970-74 Г.НО РЕЖИМЪТ ТОГАВА ТОЛЕРИРАШЕ ВНОСА НА СЪВЕТСКИ.И НИЕ СИ ПЛАСИРАХМЕ СТОКИТЕ В РУСИЯТА.ИМАШЕ КАЧЕСТВЕНИ,ИМАШЕ И НЕ ТОЛКОВА.КАКТО Е СЕГА С НАШИТЕ И ВНОСНИТЕ СТОКИ.КУПУВАЛ СЪМ ЕКСТРА,ВЗЕМАЛ СЪМ И *** ЗАПАДЕН.
334
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЯМАЛО Е КАЧЕСТВЕН САЛАМ ЛИ???? Я СЕ РАЗКАРАЙ И СТИГА ГЬОНСУРАТЛЪК. ТИ МЕН НА ЛИ щЕ МЕ ПРАВИШ ВЕ ЕЙ ЛАПЕНЦЕ. ЧЕ АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО СЪМ ЯЛ ЛИ? НЕ МИ СЕ ПАРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН ИЛИ НА ОТКАЧЕН. ТОЧНО ИМАШЕ ТОЛКОВА ВКУСЕН СЕРВИЛАТ И ШПЕК ЧЕ ЕДВАМ ГО ОПАЗВАХА ОТ МЕН. БЯХ ШОКИРАН ОТ РЕКЛАМАТА-САЧИ,КРЕМВИРШИТЕ ОТ МЕСО. БАЩА МИ СЕ СМЯ. ЧЕ ОТ КАКВО ДА БЪДАТ. НЯКОГА КРЕНВИРШИТЕ БЯХА ОТ ЧИСТО МЕСО,А НЕ МЕНТЕ. НЕ СЪМ ЯЛ 20-ГОДИШНО МЕСО ВНОС ОТ ХОЛАНДИЯ. НЕ СЪМ ЯЛ МЕСО С ЛУДА КРАВА ОТ АНГЛИЯ. НЕ СЪМ ЯЛ КОНСКО И МАГАРЕШКО КАТО НЯКОИ БЕДНИ ХОРА СЕГА.Я НЕ МИ ОТВАРЯЙ УСТАТА ЧЕ СЪМ БЕСЕН. ТИ ТОВА РАЗБИРАШ ЛИ ГО? С ЕДНИ БАНАНИ ЛИ ЩЕ МЕ ЗАЛЪГВАШ? ДЕТО ГИ ПУСКАХА САМО ПО НОВА ГОДИНА? ВЪРНИ МИ ЕВТИНАТА ХРАНА,ЩЕ ТИ ДАМ 20 КАШОНА БАНАНИ В ЗАМЯНА. АКО СЕ СМЯТАШ ЗА *** ДА СЕ ХРАНИШ С БАНАНИ.
333
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това със следенето на часовете кога,какво и кой написал сигурно ти професионално изкривяване от доносничеството ... Аз съм нормален човек и такива детайли хич не ми идва на акъла да следя ... Но виж тиии ... Школата си е школа ! Дали е на ЦРУ или на КГБ-ДС все тая !
332
0
 
0
 
! Отговори
принцесата на татко преди 15 години
Аз съм малка зада помня, но баща ми си е купил Опел Манта през 1971 година. Това е западна кола. Значи и тогава е имало западни коли.Варненка
331
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
извинявай, но в България никога не е имало качествен салам или каквото и да е било друго качествено. Просто бяхме затворена система и това, което ни продаваха в магазините, си го купувахме и нагъвахме и си мислехме че е супер, щото просто нямахме база за сравнение - имаше едно сирене (е хайде две -краве и овче), един салам, едни кренвирши, едно кисело мляко, една шльокавица ако щеш и така. Не промивай мозъците, моля те. Времето на червените кхмери отмина -остават ви още няколко седмици.
330
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЛЪЖЕШ ХОРАТА НАЙ-БЕЗСРАМНО. В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 70-ТЕ ГОДИНИ ИМАШЕ СПАД НА РАЖДАЕМОСТТА,В СРАВНЕНИЕ С ПРЕДИШНИ ГОДИНИ.А НЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО КОЕТО НАРАСТВАШЕ.ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДВЕТЕ? ПРЕДИ 60-70 Г Е ИМАЛО ПО 5-7 ДЕЦА В БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕЙСТВА И ЧАСТ ОТ ТЯХ СА УМИРАЛИ В ДЕТСКАТА СИ ВЪЗРАСТ.ПРЕДИ 1989Г ИМАШЕ НИСКА РАЖДАЕМОСТ(НИ ПО-ГОЛЯМА ОТ СЕГАШНАТА) И УВЕЛИЧАВАЩО СЕ НАСЕЛЕНИЕ. ЗА ТИЯ ТРИ БУЦИ СИРЕНЕ. ЕЕЕЕРЙ АЛООО. 10 БУЦИ МОЖЕХ ТИ НАМЕРЯ ВЪВ ВСЕКИ МАГАЗИН И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. ХИЧ НЕ ГО ПОГЛЕЖДАХ АЗ.НАЛИТАХ НА КОЛБАСИТЕ. ИМАШЕ ЦЕЛИ ПАРЧЕТА КАЧЕСТВЕН ШПЕК И СЕРВИЛАТ У НАС. НЕ МИ ТРЯБВА ТВОЙТО *** СИРЕНЕ. БАЩА ТИ Е ВИНОИВЕН ЧЕ НЕ ТИ Е КУПУВАЛ,НО МОЛЯ ТЕ НЕ МИ ГО ПРЕДЛАГАЙ И НАВИРАЙ ПОД НОСА?ЧЕ ЩЕ ТИ ГО МЯТАМ ПО ГЛАВАТА. ШОКОЛАДОВИ ЯЙЦА НЯМАШЕ. ИМАШЕ ЦЕЛИ ШОКОЛАДОВИ ЧОВЕЧЕТА,КОЕТО Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО МАЛКО НИЩОЖНО ЯЙЧИЦЕ. НЕ МСЕ ТИ НИЙ ВИНОВНИ,ЧЕ БАЩА ТИ Е БИЛ СКРЪНЗА И ЗЕБЕДИЯ ТА НЕ ТИ Е КУПУВАЛ. СЪРДИ СЕ НА НЕГО, А НЕ НА БАЙ СИ ТОШО. ЗНАЕХ ВСЕКИ МЕСЕЦ КОЛКО ПАРИ ЩЕ ВЗЕМА И КОЛКО ЩЕ ПОХАРЧА.И КОЛКО ЩЕ МИ ОСТАНАТ. ПАРИТЕ ОТ 1962Г БЯХА СЪЩИТЕ В ОБРЪЩЕНИЕ ПРЕЗ 1989Г. С ТЯХ СЕ КУПУВАХА ПОЧТИ СЪЩИТЕ НЕЩА,В ПОЧТИ СЪЩОТО КОЛИЧЕСТВО.ТОВА СА ПОЧТИ 30 ГОДИНИ. ДВАЙСЕТОЛЕВКАТА БЕШЕ НАЙ-ЕДРАТА БАНКНОТА И РЯДКО СЕ ИЗПОЛЗВАШЕ САМО ЗА ЕДРИ ПЛАЩАНИЯ
329
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АЗ МИСЛЯ ЧЕ АКО СЕ ВЪРНЕ СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО, РЯЗКО ЩЕ НАМАЛЕЯТ УБИЙСТВАТА В СОФИЯ - ТЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ОСНОВНО ОТ НЕСОФИЯНЦИ
328
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аз съм 320 и ти заявавявам, че 321 не е мой пост, а на друг господин, което не означава че не съм съгласен с него - напротив, мисля че това което е написал е самата истина. Ако погледнеш часовете на изпращане ще видиш, че сме ги изпратили едновременно, но откъде толкова акъл в заблуден комунист.
327
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за американците сбърка - аз ненавиждам тази псевдонация. Но не са радвай - ненавиждам още повече и любимата ти БКП/БСП
326
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти си още по-зле и от 320 освен ако не сте един и същ ! Какъв глад бълнуваш бе ? Ако говориш за първите години след Втората Световна война може и така да е ! После обаче глад не е имало ! Най-малко пък глад ! Имаше дефицит от разнообразие на стоки - това е вярно ! Произвеждаше се примерно 1-2 вида кашкавал,но пък за сметка на това истински кашкавал,от истинско краве мляко,а не като сегашните *** ! Освен това баба ми пенсионерка тогава (обикновена работничка преди това) си позволяваше като отиде в магазина да си купи една пита кашкавал (12 кг за по-младите)... Сега що не питаш някой пенсионер откога не е виждал пита кашкавал освен,когато му режат от нея 100 грама в магазина ? Айде бегай от тука и не говори глупости бе ! Че нямаше разнообразие - нямаше,но имаше изобилие като количество ! И с месото беше така и със сиренето и с всичко хранително ! С 5 лева една тенджера с кебапчета съм си купувал ама голяма тенджера !!! Живота беше и по-спокоен и по-сигурен ! От нищо не сме се лишавали макар че бяхме обикновени хора ! Стига сте лъгали вие по-младите защото те имат живи баби и дядовци които могат да им кажат истината ! А за американците си в голяма грешка ! Те отдавна са се договорили с комунистите ! Народа ни не е виновен - беше продаден и предаден !
325
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 15 години
Жалко,че толкова нелепо си България губи демографския си потенциал.
324
0
 
0
 
! Отговори
Любо преди 15 години
И полицията и медиите лъжат - не е имало сбиване и заяждане , момчетата са били убити хладнокръвно без каквато и да било причина !!! Нападнати са в гръб без да подозират и без да са провокирали с нещо убииството ! Не знам защо полицията и медиите заблуждават хората !!!
323
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 320 : Аз какво се случи в България за последните 20 години съм разбрал и по-добре и по-рано от теб ! Знаеш ли какво се случи ? Ами случи се това,което са договорили твоите американци и Политбюро на БКП ... По-точно службите,които представят и едните и другите ! А какви са последствията от всичко това,виждаме всички ежедневно ! А,че бай Тошо си беше голям политик за неголяма България - спор няма ! То в политиката се иска и малко тарикатлък (пък бил той и селски !). Само с гъзолизнечене като сегашните не става !
322
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще го хванат колкото хванаха убийците на сестрите Белнейски. Публична тайна в Пазарджик е, че е замесен сина на местен парт. функционер, близък с бившия министир на МВР Румен Петков. Не случайно шефа на РПУ Пазарджик си подаде оставката и дни след това набедиха един за убийството, вдигаха шум някоко дена и всичко пак се потули. И с убийството на метри от Позитано 20 ще стане същото, възможно е да задържат някой за предизборна парлама... докато всичко се забрави. Така ще е, докато ни управлява един заек (хамстер, Мики маус), един който 1 ден не бил войник (а приема паради), няма 1 ден трудов стаж (а командва и Масларова, с извинение).
321
0
 
0
 
! Отговори
290 преди 15 години
Населението на България намалява още от началото 70-те години по споменатите причини - това е демографски факт, недей да спориш!Как беше с глада въобще не ми обяснявай, висял съм по опашките върху собствените си крака! Да си набавиш буца сирене беше по-трудно от да я изработиш! Отгоре на всичко беше адски скъпо, поради което държавата поемаше голяма част от цената, затъваше в дългове и банкрутът беше неизбежен! Бяхме най-зле от соц.лагера, а соца - по-зле и от Африка. Когато за пръв път опитах шоколадово яйце, мислех че идва от друга галактика. Чуствах се като последното ***, като гледах русото детенце от Киндер Сюрприз (ли беше). А ти тука ми се гордееш с "постиженията" - това някаква шега ли е?"сегашната ни американска колония" може да не е перфектна, но си е истинска! В смисъл: ако имаш акъл и ищах днес да изработиш пари за 3 буци сирене, отиваш и си купуваш 3те буци сирене и това е! Ако искаш повече, работи повече или *** където плащат повече - господар си (на 3те буци сирене и) на съдбата си, никой не смуче от тебе и ти не смучеш от никого. Така се създават сила, чувство за отговорност и от там просперитет и от там сигурност и т.н... общество от ИНДИВИДИ а не бедни блеещи безпомощни соц.овце!"защо твоите американци позволиха в България да продължат,да управляват комунистите"Защото който каквото сам си причини, и американският господ не може да му го оправи.Аварията в гащите требе всеки сам да си я изпере.
320
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Недей да лъжеш децата, червен ***. Бай Тошо и политик, ти чуваш ли се какво говориш. Това беше един селски тарикат, който успя с интриги да узурпира властта и благодарение Архивете на Гешев (поне трябва да си го чул) държеше в подчинение всичките си лакеи. Нещо което и сега правят наследниците му с уж изгорените досиета при Пожара на Партийния дом, който те самите си спретнаха. Погледни кои са във властта в момента и наистина ако имаш мозък в Бузлуджанската ти кратуна, ще разбереш какво се е случило в България през последните 20-години.