Съветник от "Атака" преби служители на лифт в Боровец

Юрий Галев се нахвърлил върху охраната. Отказала да пусне сина му без билет
31 яну 2010 20:25,
198
Съветник от "Атака" преби служители на лифт в Боровец
Снимка: Булфото

Общинският съветник от "Атака" и президент на "Рилски спортист" Юрий Галев и компанията му снощи пребили двама души от охраната на лифта на Боровец, съобщи бТВ.

Причината е, че не пуснали сина му да се качи без билет. Побоят е станал малко след 18,00 часа в събота на пропускателното устройство на лифта Мартинови бараки на Боровец.

"Цялата работа се касае за 17 лева, което е нощната тарифа за каране, за 17 лева", каза Добри Александров, ръководител на звено "Лифтконтрол".

Видеокамерите са записали как Юрий Галев-младши се опитва да мине пропускателното устройство и да се качи на лифта без билет или карта. Записали са как бащата Галев и компанията му пристигат и нападат охранителите. Битите момчета с в болницата в Самоков и са подали жалби за побоя.

"От побоя имам синини по лицето, травми по главата, нанесени щети и тук едното ребро ме наболява, но не е нещо счупено. Снощи колегата ни ни пусна, след това дойде баща му с човека, първо нападнаха Ванката, разби пропусното, нападна моя колега и аз скочих да ги разтървавам, налагаха ни, аз се отбранявах и се предпазих, впоследствие разбрах от колегите, че бил Юрий Галев", разказа Христо Маринов.

"Дойде младо момче, искаше да му отворя служебния вход, той отказа да си купи билет, каза, че миналата година не е плащал и тая година няма да плаща, вдигна телефона и след три четири минутки изскочиха, разбиха го, почнаха мен, включи се и третият колега. После разбрахме, че това бил Юрий. Каза: „Не че не мога да си купя карта, но не искам", спомня си и Атанас Стефанов.

От полицията в Самоков издирват Галев-старши заради побоя.

Това не е първият побой в биографията му. Един от най-популярните му "подвизи" е през 1995 година, когато влиза в бара на хотел "Рила" и открива безразборна стрелба с "Калашников", тогава полицията събира 156 гилзи от пода. Оправдан е, защото автоматът бил играчка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
1
 
2
 
! Отговори
зарежи преди 13 години
Престъпната ни държавица е рай за този тип хора,от извесно време съм в САЩ.Повярвай те ми това тук ако се случи последствията за този и компания ще са страшни,тук полицията и охраната на подобни обекти вървят заедно,най вероятно щяха да ги застрелят за нападение
197
1
 
0
 
! Отговори
БАТАКА преди 14 години
всички атакери ***!!!
196
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
открива безразборна стрелба с "Калашников", тогава полицията събира 156 гилзи от пода. Оправдан е, защото автоматът бил играчка. ???????
195
1
 
1
 
! Отговори
Един от народа преди 14 години
Такъв *** в затвора или разтрел на двора! Държавата ни само пати от такива "управници"! Кефят ме румънците какво направиха с Чеушеско и как осъждат и сега министри и злоупотребили управници, а ние тук само се навеждаме... Срам, срам, срам... не сме държава ние, "Управниците" ни бандити до един или най-малкото с протекции и връзки с престъпноста и само злоупотреби, нищо друго, никаква работа в интерес на народа, а ние и заплатите им плащаме за това...
194
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
такива хора на *** за друго невиждам ,,,,това са троскотьт на обществото,,
193
1
 
0
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Самоков е частна собственост на дилърите и трафикантите на хероин и кока.ПОЛИЦИЯ,СЪД,ПРОКУРАТУРА,СЛЕДСТВИЕ И ВСИЧКО И ВСЕКИ В ГРАДА СА ПОДКУПЕНИ,ИЗНУДЕНИ,ЗАПЛАШЕНИ И ТОРМОЗЕНИ ЗА ДА РАБОТЯТ ЗА БАНДИТИТЕ ПРИТЕЖАВАЩИ ГРАДА.ТАКА Е И В НЯКОИ ЮГОЗАПАДНИ ГРАДОВЕ,В РОДОПИТЕ-ДОГАН,СЕВЕРОИЗТОКА,СИЛИСТРА,ДУЛОВО,РАЗГРАД,ТЪРГОВИЩЕ И МНОГО ДРУГИ.В тези градове и региони важат правилата на бандитите които купуват власта от местните политици и вече нищо не ги спира.
192
1
 
0
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Братле,тоя *** Галев,много преди да има каквото и да е с АТАКА и политиката,пак се държеше така.На мачовете на неговия селски ***,скачаше да бие полиция,съдии,футболисти,треньори и всичко дето се движи.Той има над 200 побоя от преди да е Атакистин,над жени,деца и мъже.Това е един долен *** и комплексар 'безпишковец'',избиващ комплексите си заради половата му немощ и секс.тормоз от баща си на младини.КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО БЕЗ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОИЗХОД.НАРКОМАН,ГЕЙ,***,ПРЪЧ,***,***,***,
191
1
 
0
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
ти знаеш ли какво означава ''перманентно'' и в кои случаи се използва?
190
1
 
0
 
! Отговори
357mag преди 14 години
На тоя с.е.л.я.нин много лесно могат да му свият сърмите,но тук е България.Ако четеш внимателно се вижда ,че *** торба е общински съветник от Атака,а те са дупе и *** с ГЕРБ,та затова полицаите не са посмяли да му изтупат праха.Срещу човек с много пари и политически протекции за съжаление сме безсилни,па бил той и *** с.е.л.я.ндур.
189
1
 
0
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
НАСЕРЕТЕ ГО ТОВА ЛА.НО,ЗАЩОТО ТОЙ ТАКА СИ ЖИВЕЕ И ЩЕ ГО ПРАВИ ВИНАГИ.НАСЕРЕТЕ ГО ЖЕСТОКО И ПРАТЕТЕ РАЗСЛЕДВАЩИ ДА ВИДЯТ ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ.Атака да го ритва навън и да го погват разследващите за да *** кръв докато е жив.Не може обществото ни да понася унижения от разни шопарести *** дружки на управляващите и да се оттървават безнаказано.Нека да го скъсат от разследване и да му вземат парите и имотите,да плаща и на битите,ама стотици хиляди,а не ***-5 лева.НАСЕРЕТЕ СВИНЯТА ДОЛНА.
188
1
 
0
 
! Отговори
Полицай преди 14 години
Полицаите които са го пуснали да ги уволнят , за едни може за други не , и тоя галев е доста *** , вместо да си плати и да си гледа кефа се прави на бабаит , сега да го осъдят за няколко мильона лева да види колко струва билет за лифта
187
1
 
0
 
! Отговори
Антон преди 14 години
Аз чаках за лифта в този момент, но накрая на опашката и не видях, кой прав и кой крив. НО! Този същият *** алтав Галев след боя се репчеше на дошлите полицай и нещо ги разпъждаше.. "А ти кво искаш бе" му вика на единия, на другия "И ти ли искаш бе" .. а полицията го била издирвала. Две полицайчета бяха там с подвити опашки вместо да го закопчаят..
186
1
 
0
 
! Отговори
--->>> Sled преди 14 години
Momentalno da se svali ot pozicia - Permanentno.Minimum godina uslovna za nego i priatel4etata mu. (niama kakvo da se lujem za to4no tova v zatvora ne mogat da go vkarat)Goliama globa i obez6tetenie na ohranata. (makar 4e za nego nai-veroiatno parite ne sa problem)
185
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много нагло, като е такава голема работа тоя Юрий Галев не го ли е срам да няма 17лв за билет. Джипа на гас ли го кара?
184
1
 
0
 
! Отговори
нас преди 14 години
искам и аз един калашников "играчка"... да ги изтрепа всички тези образи и оисле да ме оправдаят простро защото това е калашников играчка... хем да освободя българия от тези муруци които смятат че българия е лично тяхна и могат да правят каквото си искат , хем да не ме накажат заради това ...
183
1
 
0
 
! Отговори
фют преди 14 години
Законите и правилата в РБ не се отнасят до всички, особенно за хората от "АТАКА", а за съдебната система, АК /автомат калашник/ не е това, което е. За изпълнителната власт в гр. Самоков такъв случай едва ли има, а това са просто клюки, вицове и т.н. Това е истинската РБ
182
1
 
0
 
! Отговори
Емил преди 14 години
"Оправдан е, защото автоматът бил играчка." ??????????
181
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
G gass, ногу грамотно пишеш, браче. Не си бил двойкаджия ти, ами си бил прилежно момченце, едно на майка и баща, отхранили са те до 95-6 кила, ама таванското ти са оставили необзаведено. Но не бива да имаш ядове, за охранители и шофьори винаги ще има вакантни места, там има текучество.
180
1
 
0
 
! Отговори
haha преди 14 години
e toq g class e sushtiq deto pisheshe navremeto v edin drug sait deto e shofior-ohrana na nqkakwa mutra. Nqma shto golqm barovec.
179
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ясно! От теб освен бахур друго не става.'Айде, че стана късно - ще затворят Сити-то.