Условна присъда за майка, продала бебето си в Гърция

В Ксанти жената получила 1350 евро за седмото си бебе
9 мар 2010 16:33,
66
Условна присъда за майка, продала бебето си в Гърция
Снимка: БГНЕС

Районният съд във Варна наложи условно наказание на Пенка Миланова от село Каменар за това, че е продала бебето си в Гърция.

Подсъдимата е признала вината си, сключила е сделка с прокуратурата и затова присъдата й е условна, посочиха от съда.

Миланова е осъдена и на глоба от 5000 лева.

По категоричен начин е доказано, че на 9 юли м.г. жената е дала съгласието си за продажбата на собствения си син в Ксанти, Гърция.

Бебето било изведено от майка си заедно с нейни родственици през ГКПП Капитан Петко войвода.

Пред съда 29-годишната напълно неграмотна Пенка Миланова обяви, че е направила сделката със седмото си бебе Мартин на 8-ия ден след раждането му на 1 юли т.г.

750 евро от получените пари тя върнала, защото имала дълг. Другите пари – 600 евро, останали за нея.

Жената е нормална и е съзнавала какво върши, сочи съдебнопсихиатричната й експертиза.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
15
 
! Отговори
an преди 14 години
v absurdistan e taka.neznam za6to izob6to si se varnal. tuka e po lo6o ot kenev kakto si pisal.a nai lo6oto e 4e nqma i narod.ima maimuni i oligofreni,na koito mozaka im e kato na koko6ka. kakto borisov be6e kazal, samo lo6iqt materiql e ostanal v absurdistan. vsi4ko 4itavo umno i kadarno e navan.v absurdistan samo cenite sa evropeiski i daje nad tqh,vsi4ko ostanalo e afrikanska ciganiq.
29
1
 
18
 
! Отговори
Fuck преди 14 години
Сключила сделка с прокуратурата - тая проКУРатурка да не е на някой пазар?????Коя сергия да напишат от сайта.Не за друго - ако му се наложи на човек да се пазари.Живота в тая смешна страна е TOP FOLK - брутален топ фолк(каманите падат,бял мерцедес,синя прашка и пр.)Трябва да има публични наказания иначе народа си прави сделчици с прокуратурката и кервана си върви ли върви.
28
4
 
15
 
! Отговори
lol преди 14 години
Като завършиш тогава разправяй, че си с висше образование.
27
0
 
17
 
! Отговори
МЕФИСТО преди 14 години
Колкото и отвратително да звучи това си е чисто ЖИВОТНОВЪДСТВО.Да *** тези които докараха хората до такъв морален упадък .
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
horrur
25
0
 
14
 
! Отговори
.... преди 14 години
Просто трагично положение.. Ето ви един млад и за сега трезвомислещ човек.. Черпете пример, че въпреки несполуките в нашата страна все още я обича и се гордее с нея.. "Свободна България" - album.bg/entrax/images/22031339/
24
3
 
21
 
! Отговори
до момичето преди 14 години
С висше съм,но все още не съм завършил...имам няколко изпита ,които трябва да взема.....Как може да съществува заплата от порядака на 330 лв ,това е позор и то в СОФИЯ.Говоря за Хипер-маркета на бул.България 55...сигурно дневния му оборот варива м/у 50 и 100 хиляди лева
23
7
 
18
 
! Отговори
Едно момиче преди 14 години
Извинявай, но ти с какво образование си и в Билла, ПроМаркет и БъргърКинг като какъв си търсиш работа? И аз съм била 3 лета в САЩ, но странно успях да си намеря и тук доста добре платена работа.
22
2
 
18
 
! Отговори
an преди 14 години
OT MNOGO HUBAVO SI E PRODALA DETETO. TAQ MIZSERIQ V ABSURDISTAN KAK SE JIVEE PITATELI Q.AMA NA VAS VIE LESNO DRASKA4ITE.VZIMATE SI DEBELITE HONORAR4ETA I VI DREME NA DEDOVIQT,KAK JIVEQT OSTANALITE MAIMUNI.
21
2
 
19
 
! Отговори
nqkoi si преди 14 години
Те съдиите в града ни тъпите *** без да им бутнат пари ги пускат условно, а какво остава като ги подкупят :X Ето това е правосъдната ни система ;) Хайде *** юруш да продавате бебетата си, белкем забавим *** на страната ни ;)
20
2
 
21
 
! Отговори
ХХХ преди 14 години
А по темата по добре да ги продават тея деца,още повече ако са ***.Поне навън ще имат шанс за някакъв живот,и няма да ровят в кофите.....или да просят....
19
2
 
26
 
! Отговори
XXX преди 14 години
След 3 лета в САЩ и една зима на работа в Лондон реших да се върна в БГ.Отивам на интервю в БИЛА в София и ми казват заплата 330 лв(разбирай 6 месеца изпитателен срок).Отивам в ПроМаркет и ми казват 430 лв.Отивам в БъргърКинг и ми казват първия месец 400 лв и след това 450...ЗАЩО СЕ ВЪРНАХ,ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА,А КЕНЕВ.Днес отидох да си платя тока и ми казват 160 лв при условие ,че полвината от месеца бях в провинцията и не съм ползвал никакви електро-уреди......Свърши ли кризата,се махам
18
2
 
19
 
! Отговори
люляк преди 14 години
да бе вместо да обложат с данък плоденето на ромските безперспективни етноси .... и да поощтрят подобни прояви .... та от това може се пе4ели и без туи *** и гарците малко си прили4ат външно що забранявате да се сродяват ... еднакво долни мързеливи и ал4ни а и двата етноса достатъ4но бели са ни при4инили
17
1
 
15
 
! Отговори
Защоооо? преди 14 години
Каква присъда ? Парична награда и поощрения за да се намали поне малко това ракобразно - *** ненормална популация която ще ни затрие !
16
1
 
21
 
! Отговори
АЛЕКСА преди 14 години
С ТАЗИ ПРИСЪДА СЕ ПООщРЯВА ПРОДАВАНЕТО НА ДЕЦА.ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ВЕ СЪДИИ? АЗ ПОЧВАМ ДА МИСЛЯ ЧЕ ИМА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ЗА ЗАТРИВАНЕ НА Б-Я ИЛИ ПОНЕ ТАКАВА КАКВАТО Я ПОМНИМ.щЕ ОСТАНАТ САМО *** И ОЗЛОБЛЕНИ МИШОЦИ КОИТО КАТО МАЙМУНИ щЕ СЕ ТУПАТ В ГЪРДИТЕ И щЕ ВИКАТ ЧЕ СА БЪЛГАРИ.УЖАСССССС
15
0
 
16
 
! Отговори
Даола преди 14 години
Отвратително е да продадеш собственото си дете.Но като си помисля, че в тази страна най- оборотната стока са политиците !
14
2
 
26
 
! Отговори
Омръзна ми! преди 14 години
Омръзна ми да чета за постъпките на *** ***. Заради такива човешки животни толкова спадна нивото на хората в България, че вече не сме никаква държава. Държава, която защитава такива ***, като тази ***-смърделка, няма да види прокопсия. Не ми се говори повече за *** и всякакъв род ***.
13
2
 
18
 
! Отговори
Bobo преди 14 години
А какква е съдбата на посредниците убеден съм ,че те са получили 3 пъти по голяма сума.Що се отнася до условната присъда тя направо е смешна сключила била зделка с прокуратурата аман от такива зделки.За такова деяние не по малко от 5 години лишаване й трябват.Била неграмотна а знае да продава дете което най- вероятно ще се използва за донор.
12
0
 
27
 
! Отговори
10 преди 14 години
Пенка ни е ясна, седем деца, неграмотна!!! Браво на съдебната система, че и глоба от 5000 лв. Но на босия цървулите как ли ще вземат... И нито дума за тия дето са уредили сделката с бебето !!!!!! Е, това се казва български съд !!!
11
0
 
14
 
! Отговори
83 преди 14 години
до bobi Казвай че съм безработна.