15-годишна прави опит за самоубийство в училище

Срязала с бръснарско ножче вената си, без опасност за живота е
Обновена: 16 юни 2011 14:58 | 16 юни 2011 09:58,
35
15-годишна прави опит за самоубийство в училище
Снимка: Булфото

Непълнолетно момиче сряза с бръснарско ножче вена в областта на китката на лявата си ръка, съобщиха от полицията в Разград.

Инцидентът е станал около 9,50 часа в сряда в училище “Екзарх Йосиф”.

15-годишната С. Р. от село Липник имала лични проблеми, заради които опитала да посегне на живота си.

Момичето е откарано в Спешния център, откъдето след оказана медицинска помощ е освободено без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Разградсамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 12 години
Тъжно,тъжно.....
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да сме ХОРА,а не ***! Това,че едно 15 годишно създание е посегнало на живота си означава,че има крещяща нужда от ПОМОЩ!Нужно ли е да сте груби и нетактични?Нали и Вие сте билина 15г.?
32
0
 
9
 
! Отговори
НИКИ преди 12 години
АНОНИМЕН-29 В БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИ,НО ТИ ОЧЕВИДНО ОСВЕН,ЧЕ НЯМАШ НИЩО ЧОВЕШКО,НАМАШ И НИЩО БЪЛГАРСКО В ТЕБ.ТИ КАТО НЕ СЛУШАШ ЧАЛГА И ПРЕТЕНДИРАШ,ЧЕ ИМАШ УМСТВАН ПОТЕНЦИАЛ ВЗЕМИ И СЕ ГРЪМНИ,ЗАЩОТО СИ ЕДИН АНОНИМЕН ***,РАДВАЩ СЕ НА ЧУЖДАТА БОЛКА.ТА ТОВА Е ЕДВА 15 ГОДИШНО ДЕТЕ,ИМАЩО НУЖДА ОТ ПОМОЩ ,А ТИ ОЧЕВИДНО СИ ЕДИН ***.ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ "ХОРА"-НЕ ИЗЛИВАЙТЕ ДУШЕВНАТА СИ ПОМИЯ ВЪРХУ БЕЗЗАЩИТНИ ХОРА.
31
0
 
5
 
! Отговори
sisi преди 12 години
Хора не клеветете момичето то е на 15 все пак търсеща ПОМОЩ!КАТО ПОРАСНАТ не търсят ,нашите деца са на 33 и28 НЯМА ГИ.В странство са да работят за чужди компании.Само спомена ще е горчив-ГОРКОТО.
30
0
 
14
 
! Отговори
smso преди 12 години
Хей, всички! Чуйте: това е било един вик за помощ на една невинна душа, потопена в скапания ни живот! Дано я чуят тези край нея! Аз на времето не обърнах внимание в подобна ситуация на сина си и сега той е вече една душевна развалина! Сега вече отникъде и от нищо помощ не идва и не чакам!Последиците са катастрофа!
29
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ako ne slushashe chalga,shteshe da ima dostatuchniq mozuchen kapacitet za da znae kak da se samoubie
28
0
 
6
 
! Отговори
Боби преди 12 години
до 19 Джамал-Ей фес я не пожелавай дой да мре и кой да живее.Кой си ти бе *** такъв да наричаш едно дете в беда пикла.Пикльото си ти страхливец,криещ се зад компа като плъх.
27
0
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 12 години
До "гурбетчия"-неБогохулствай-грехота е!
26
0
 
8
 
! Отговори
НИКИ преди 12 години
ДО ДЖЕМАЛ И ВСИЧКИ ТАКИВА КАТО НЕГО ДРАСКАЧИ И СЕИРДЖИИ. ПИТАМ СЕ КАК НЕ ВИ Е НЕУДОБНО ДА ДАВАТЕ "АКЪЛ" И ДА ЗЛОРАДСТВАТЕ КАК ДА СЕ САМОУБИЕ ДЕВОЙЧЕТО.АМИ АКО ТОВА БЕШЕ ВАШАТА ДЪЩЕРЯ,СЕСТРА ИЛИ ПРИЯТЕЛКА??????????ПАК ЛИ ЩЯХТЕ ДА СЕ КЕФИТЕ И ДА И ДАВАТЕ СЪВЕТ КАК ДА НАПРАВИ ОПИТА СИ УСПЕШЕН???ДАНО ЗОВЪТ И ЗА ПОМОЩ ДА БЪДЕ ЧУТ И ДА СРЕЩНЕ ДОСТОЙНИ ХОРА,КОИТО ДА И ПОМОГНАТ ДА ПРЕЖИВЕЕ ПРОБЛЕМА,КОЙТО ИМА И ДА ОТКРИЕ РАДОСТТА ОТ ЖИВОТА И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛЯ ЗА ТАКИВА ГЛУПОСТИ.
25
3
 
3
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Моше би греша ! Няма справедливост на този свят! Хора ,които не желаят да живеят и правят опити да се самоубиват ,биват спасени по някакъв начин , а хора които желаят да живеят ,умират при нелепи катастрофи ,като вчерашната ! Затова не вярвам в Бог /Аллах/ ,няма справедливост ,няма Господ ,така мисля !
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Срам е е да си призная, но горе долу на нейната възраст и аз направих опит. Е, намериха се добри приятели, измъкнаха ме от дупката и с времето нещата се оправиха. И сега съм една щастлива жена, но си мисля, Господи, благодаря, че не ми помогна да не направя втори опит и че ми изпрати правилните хора, които буквално ми спасиха живота! Дано и тя има моя късмет и след 10 години да се надсмива над собствената си глупост!
23
17
 
11
 
! Отговори
Справедлив преди 12 години
ОТКАКТО "ГРОБ" Е НА ВЛАСТ ЗАЧЕСТИХА ДРАСТИЧНО САМОУБИЙСТВАТА...............................
22
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съществува такова нещо като "неуспешен опит за самоубийство"!
21
5
 
26
 
! Отговори
crus преди 12 години
така е подобни демонстрации са или вик за помощ или в случая си мисля че е заради някои пъпчив младеж и несподелена любов ...и в двата случая слаб характер ... но да се надяваме че ще и дойде акъла и ще порасне като зрял иу силен човек ...пожелавам и го поне
20
1
 
16
 
! Отговори
Metalex_ преди 12 години
Еееее, Джамал, груб си
19
65
 
2
 
! Отговори
Джамал преди 12 години
Няква пикла. Да *** такива като нея.
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До номер 8Абе има ли тема в която да не си излял чувствата си към ситроена ти? Кой е длъжен да ти чете простотиите? И мен не ми харесат рекламите но не съм тръгнал да с_ра навсякъде по този повод
17
1
 
54
 
! Отговори
galya преди 12 години
С риск да ми намятате минуси .. ще го напиша:Само се погледнете какви неща пишете, ами те това е ... Вие сте част от нашето общество и заради такива като Вас има и такива като това дете!!Вместо да му се даде съвет как да сеизмъкне от депресията ... те му дават съвет как по-бързо и сигурно да се самоубие!***!
16
1
 
34
 
! Отговори
Ratan преди 12 години
Как така пускат без опасност за живота? Нали опасността е в главата й. Няма ли психолози да работят с нея? В България май това животно "психика" е слабо познато.И не сте прави за вниманието, защото сега е само опит, може и да е демонстративен, но следващият път току виж успее. Имам поне горчив опит по темата. Понякога самоубийците само разказват за това, без да са правили опит. Никой не вярва и после...край. Ей така. Трагедия.
15
1
 
7
 
! Отговори
Metalex_ преди 12 години
Ама тебе наскоро ли те пуснаха от затвора ;)