Чочо се е самоубил, категоричен е Флоров

Полицаите са знаели, че в апартамента му има оръжие
4 фев 2012 13:57,
136
Чочо се е самоубил, категоричен е Флоров
Станимир Флоров. Снимка: Булфото

Категорично е установено, че Стойчо Стоев-Чочо се е самопрострелял, обяви шефът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров.

"Обстановката е била подходяща за самоубийство", посочи той на въпрос дали е възможно Стоев да е бил убит.

"Признаваме нашата грешка и затова служители са наказани", допълни Флоров пред bTV.

Още по темата

От МВР са знаели, че самоубилият се мъж притежава оръжие, призна още антимафиот №1.

"Служителите на ГДБОП са знаели, че в апартамента на Стоев има оръжие и едно от първите действия, които са имали идея да направят с разследващия полицай, е да изземат това оръжие", уточни Флоров.

Той изказа съболезнования към близките на убитата Мирослава и обясни, че погребението й се е забавило, защото са правени тройни и петорни експертизи по искане на роднините.

По думите му коментарите след извънредното заседание на вътрешната комисия в парламента са чисто политически и са насочени към вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"Това, което се случва в последните дни, е отговорност на професионалното ръководство на МВР, в това число и мое и на главния секретар на МВР", уточни Флоров.

"Оставката се иска от хора, които са политици, ще се притесня, ако започнат да ми искат оставката хора, към които съм поел ангажимент. Ако министър Цветанов или премиерът кажат, че не се справям с работата си, съм готов да напусна веднага", заяви той.

Според него обаче критиките към МВР в повечето случаи не са основатели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
20
 
! Отговори
PHANTOM MENACE преди 12 години
колко ли други преди него са се самоубили по същия сценарий........
39
26
 
7
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Дай боже,всеки престъпник да се самоубива.Така поне има наказание.Иначе ще се разболее,първо той после адвоката му,след това съда ще го пусне в най добрият случай с поредната условна присъда.Ако тези момчета са му осигурили на този *** обстановка да се гръмне,имат моето уважение и подкрепа.Всички говорят не за това че са убили и отвлекли момичето а че се е гръмнал поредният ***.
38
0
 
45
 
! Отговори
fa преди 12 години
А "обстановката" за подаване на оставки дали може да е по-подходяща? Не че това красиво момиче ще се върне, но поне ако имаха капчица чест и смелост, много гербаджийски накадърници трябваше отдавна да са депозирали оставиките си. Почивай в мир Мирослава, надали ще има правда за теб на тоя свят, но се надявам исрено на онзи да има!
37
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Обстановката е била подходяща за самоубийство" - значи са му осигурили добри условия за подобна дейност.
36
0
 
20
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
А шефа на БОП София Цоневски, който е присъствал на тази постановка да ли е наказан?
35
0
 
35
 
! Отговори
Пфууу преди 12 години
"Обстановката е била подходяща за самоубийство" - абе кво значи това?
34
0
 
37
 
! Отговори
Тушира Микура преди 12 години
Да бе, аз ще водя заподозрян в убийство, ще знам че има 1 пушка и 2 пистолета у тях и ще го оставя да се разхожда без белезници, че да си отвори касата, да си вземе пистолета и да се самоубие ;)) смЕх, пауза и пак смЕх ! А защо не 'самоуби' 3-4 ченгета преди да се самоубие самият той ?! Как беше - '..и един мармот завива шоколадите в станиол...'
33
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми то било верно,че милицията ни пази.Създава подходящи условия за самоубийство.
32
2
 
33
 
! Отговори
ЦАРОТ преди 12 години
КОЛКО ПЛАТИХА БОЙКО И КОМПАНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ НА УБИТАТА МИРОСЛАВА, ЗА ДА ИМ ЗАТВОРЯТ УСТИТЕ И ДА ГО СЛАВОСЛАВЯТ СЛЕД РЕПЛИКАТА ЗА ПЪРЖОЛКИТЕ И ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА ПОЛИЦИЯТА. ЗА ИМИДЖА СИ БОКО ПЛАЩА КАТО ЛУД- И НА "ЖУРНАЛИСТИ И ЖУРНАЛИСТКИ", И НА ЦЕЛИ МЕДИИ, И НА БИЯЧИ И БОМБАДЖИИ ЗА СПЛАШВАНЕ НА НЕПРАВИЛНИТЕ И Т.Н. ЧЕ И ГИ "КАНЯТ" НА ПОГРЕБЕНИЕТО.НО МРЪСНИТЕ ИМ СЪВЕСТИ НЯМА ДА ГО ПОНЕСАТ.САМО ГЛЕДАЙТЕ.КОЙТО СЕ Е ХВАНАЛ С БОКО ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛ. ВЕРВАЙТЕ МИ.
31
9
 
3
 
! Отговори
i4o преди 12 години
Gospodin Florov edinstveniq izxod ot taq anarxiq e samo patron za vseki ***.Samo taka 6e se opravi taa Tatarska sgan divaaaa.Budete jiv i zdrav/
30
0
 
25
 
! Отговори
Данчо преди 12 години
Ау!Кого и колко щеше да осветли,ако не го бяха самоубили?!
29
0
 
42
 
! Отговори
Петко преди 12 години
Той и Ахмед Емин така се самоуби - с дясната ръка в лявото слепоочие ... И пак така бяхте категорични !Колко пари взехте за да убиете човека ? Деня на Хумора и Лъжата е на 1 Април !!! - след 56 дни може да пробвате нещо наистина да излъжете
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и едно от първите действия, които са имали идея да направят с разследващия полицай, е да изземат това оръжиеTUPI KUKI TOZI KOI SI MISLI 4E LUJE BE LAINAR NEDOKLATEN
27
0
 
30
 
! Отговори
ПФУУУ преди 12 години
ами какво друго да каже кумът на цецо цветанов. ами председателката на сгс владимира янева. шуробаджанащина безкрай. има нареждане от ниво боко "да не падне сянка на съмнение" върху цецо. какво излиза- халваджията за бозаджията. и така до края на гнусните герб и мутрата и крадците им.
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
MVRasite sazdavat obstanovka v koiato vseki moje ubedeno da sei go samoubieCvetanov prevrsta Sofia v Siria
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди два дена гледах филма "Conviction'' , мисля, че е дин от малкото стойностни от 2010/2011. Както и да е, филма е по действителе случай за осъден до живот за убийство невинен мъж, става на въпрос за мръсните номера на полицията и съда, гледайте го...
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
просто са му създали подходящи условия да се "самоубие" убедителноколкото пъти се опитат да обяснят нещо, все повече вони
23
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали има някой,който да вярва на тая ПРОСТОТИЯ?
22
0
 
24
 
! Отговори
язе преди 12 години
какъвто е народа, такава е дръжавата, такава е и полицията -сбирщина от непрофесианалисти, мошеници и завистници.разбира се не всички сатакива , но опеделено хората от тези три категории най-често се навъртат там където има келепир
21
0
 
37
 
! Отговори
тъпчо преди 12 години
"Категорично е установено, че Стойчо Стоев-Чочо се е самопрострелял" - да бе , да! Колкото "Мишо бирата" получи инфаркт. Навсякъде са замесени пожарникари и физкултурници.