Ауди се взриви в движение в центъра на Варна

Загиналият шофьор е крупен играч на пазара на рапани
Обновена: 24 фев 2012 10:27 | 24 фев 2012 09:20,
396

Снимка: Impact Press Group

Автомобил Ауди с варненска регистрация гръмна тази сутрин малко след 8 часа в центъра на крайморския град. Инцидентът е станал в района на кръстовището до Икономическия университет.

Колата е била в движение, когато е гръмнала, и по инерция се е ударила в светофара. Предполага се, че бомбата е била поставена под шофьорската седалка.

Шофьорът е откаран в шоковата зала на МБАЛ "Св.Анна" в критично състояние, след което е починал. Загиналият е Йордан Харасимов, който е член на Рибарско сдружение, съобщиха от полицията. Той е пътувал сам в колата. От полицията са открили в него документите му за самоличност.

От взрива колата е повредена до неузнаваемост, с потрошена предна, задна част, както и таван. 

Специалисти на ДОТИ извършват оглед на колата. В момента районът е отцепен, работата по случай продължава. Пострадали други хора и сгради в района няма.

52-годишният Йордан Харасимов е един от най-крупните хора, занимаващи се с улов , внос , преработка и търговия на риба и рибни продукти , както и в улов , преработка и експорт на замразено месо от рапани в Япония, САЩ , Корея , Виетнам , Турция.

Собственик е на фирмата "Север експорт", създадена през 1995 година с база в квартал "Аспарухово". Харасимов е бивш шампион по класическа борба и дългогодишен Председател на клуба по класическа борба във Варна “Локомотив 93”.

Случилото се е заснето от наличното в района видеонаблюдение. Предполага се, че става въпрос за умишлен взрив.

Информацията е актуализирана в 10.27 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
0
 
6
 
! Отговори
Rucifer преди 12 години
Чиста, професионална работа, без косвени жертви. Скъпа поръчка.
289
1
 
3
 
! Отговори
Kyciq преди 12 години
Жалки хора, жалки коментари. За пореден път се убеждавам, че форумните *** могат само да бълват помия. Живи и здрави да сте, само хубави неща да ви се случват, компютърни мишки такива.
288
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Da,obiknovenno tupacite ne gi spoletjava,prav si..
287
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
v igrata GTA postoqnno vzrivqvam koli po toq nachin i ot neq znam,che obiknovennite hora ne gi spoletqva takova neshto.
286
2
 
2
 
! Отговори
Джамбазин, Горубляне преди 12 години
Проблеми с Газовата уредба сигурно... Много е намачкано, ама не е проблем.. ще го оправим като ново ще е, Мите Заварката че го нареже и сглоби за 500 лева цЕлото, една боя и е готово! С тези джанти балъците ще се избият да го гледат.. карала го е баба Германка само до магазина за хляб.. или монахиня - само до манастира за свещи, адвокат, пилот, лекар.. документи оригинални ще му направим, печати само в оторизиран сервиз за прегледи и мАсло и т.н.
285
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пушкин, Пушкин, вместо да пишеш смешни рими, скъсай си *** от бачкане, като този човек и пак може да си поговорим. Едно си баба знае- едно си бае. Как бил забогатял? Ама представа си нямате как работеше този човек наравно с работниците си и какво правеше, за какво се бореше, кого защитаваше, но да се изкажете неподготвени. Нещастници, забогатейте и вие . Защо гледате в чуждата паничка?
284
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вземам джантите
283
9
 
5
 
! Отговори
Пушкин преди 12 години
Живял грешно-умрял смешно.
282
5
 
7
 
! Отговори
БАШ-ЦИГАНИН преди 12 години
Кой каквото търси си го намира!Честен бизнесмен пръкнал през 1995г. Те всички честни бизнесмени тогава изскочиха на бял свят.
281
5
 
9
 
! Отговори
ааа преди 12 години
защо сте толкова злобни бе хора..всеки от вас заслужава мизерния си и скапан живот, от който толкова се оплаквате...дребнави и злобни хейтъри..нима да отнемеш живот по такъв начин е добро...живота на съпръг, на баща, който живее в блок...паркира пред входа и децата му са ходили в кварталното училище, човек който водеше ДОСТОЕН живот...ако одобрявате това, то вие сте същите като убийците му..да БОГ ще го съди, но и вас също...
280
7
 
7
 
! Отговори
До 373 преди 12 години
А ти посочи поне един,поне един,който е спечелил с ЧЕСТЕН труд милионите си!КОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ?Тоя ,твоя?Сигурно и ти си бил на хранилката му!Айде МАРШ,***!Мислите си,че сте БЕЗСМЪРТНИ?Не,умирате по много грозен начин!Само се чудя,дали не са му избивали на тоя крилца,да става ангелче,от добрините,които е правил?Всеки получава това,което е заслужил!
279
1
 
9
 
! Отговори
Ралф преди 12 години
Очевидно става дума за самоубийство. Цецо каза, че престъпноста е преобрена все пак.
278
0
 
10
 
! Отговори
Попов преди 12 години
Джаро е !
277
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Предполага се, че става въпрос за умишлен взрив." -- Аааа не бе. Той бомбаджията е поставил взрива без да иска. Е така, по случайност. Просто е требело да го лепне некъде...Хаххахаххахаха
276
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
@372 забрави да добавиш "Предполага се, че става въпрос за умишлен взрив." :)
275
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ogladniaxte i pochnaxte da se trepete samo taka mrasna paplach kapitaliusticheska.
274
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ауди се взриви в движение в центъра на Варна!!!!Досега не бях чувал кола да се взривява сама.Марш в първо отделение!Взривиха "Ауди" в центъра .........,да това е приемливо!
273
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо намирисва ,като развалена риба!Я да изследват ЗЪБИТЕ му,дали наистина е той!Данчо си го е направил сам,сега ходи да го колиш!Взрив под седалката му и има нещо останало???????????
272
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vcichki koito sa tormozeni ot reketuri i borci da im otmashtavat po tozi nachin ,za takiva samo taka .i nishto losho za martvia.
271
2
 
15
 
! Отговори
радио Ереван преди 12 години
Абе аз не знам как няма нито един взривен дето да не е бивш борец, боксьор, каратист и т.н. споттен капазитет. И как пък все тия капацитети се оказват най-умните и най-добри бизнесмени че трупат милиони с невероятни бизнес иновации и упорит труд. не мога да го разбера това как става. А иначе като почине човек, има само една страна на монетата и тя е лошата.