Жена си хортува 5 ч. по телефона с ало измамници

Резултатът: 3 бона и злато метнати през балкона в Търговище
10 окт 2016 16:37, Анисия Иванова
18
Жена си хортува 5 ч. по телефона с ало измамници
Архив: Бурфото

Възрастна жена е дала 3620 лева и златни пръстени при телефонна измама.

Разговорът по стационарния телефон е бил с продължителност пет часа, в които 76-годишната жена е въвеждана в заблуждение, съобщават от полицията в Търговище.

Неизвестният извършител е използвал претекста, че така жената ще съдейства на полицейските служители за задържане на извършители на телефонни измами.

Жената пуснала парите и накитите през балкона. Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Интересно преди 7 години
Да напомня, че от КТБ изчезнаха 4,5 милиарда(случайно толкова искаше Русия за изграждането на трасето на Южен поток на наша територия).Плюс 4-те, с които Русия ни е набутала до сега за АЕЦ Белене станаха 8,5 с тенденцията като им платим 1,2 за които ни осъдиха без да се знае въобще произвели ли са реакторите стават 9,7.Сложи и, че Русия ни продава най-скъпите горива с които 5,5 милиарда годишно изтичат към Москва.И ти твърдиш, че сме най-бедни заради Обама и Меркел!?ИНТЕРЕСНА ТЕОРИЯ!!!
12
1
 
2
 
! Отговори
Интересно преди 7 години
До Анонимен 16БТК/Виваком и Мтел са собственост на Русия, КТБ също, Булгартабак също, Лукойл също, Газпром също, 550 000 имота по Черноморието са собственост на руснаци и за АЕЦ Белене до сега сме вътре с около 4 милиарда като се очаква да платим още 1,2милиарда за няма нищо ВЕИ с ток 3 пъти по-скъп от този на Мариците са руски и ти твърдиш, че сме най-бедни заради Обама и Меркел!?ИНТЕРЕСНА ТЕОРИЯ!!!
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сега си представете в ролятана пенсионерката Бойко Борисов,някакъв наивник от село Банкя,за ало измамник си представетеОбама, Кери или Меркел, а хвърлените пари са от бюджетана България - ето за това сте най-бедни в Европа и региона.
10
0
 
5
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Поредната "бедна" пенсионерка.
9
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
kak moje operatorite az sam ot provinciqta i sam v Sofia da mi pra6tat saob6tenie da sam posetil texen ofis v stolicata za promociq zasi4at me po kletkite,a edin izmamnik da ne zasekat ot kade se obajda
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5 часа...за това време ако бях на бабата, отдавна щях да съм метнал парите и да приключа разговора.
7
1
 
20
 
! Отговори
тя преди 7 години
Какви са тия хилядарки в домовете на стари хора, аз съм на работа и най- много в къщи при заплати да имаме максимум до 1 000 лева!
6
1
 
21
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 7 години
При наличието на всякакви технологии за проследяване - защо се допускат все още такива неща?! Отиваш в полицията пускаш сигнал, че са ти откраднали телефона и той е с GPS и може да се засече, но ако нямаш връзки да задействаш системата, те слагат сигнала по архивите и така и остава (било дребно за тях)...Абе дребно , ама хората си ги боли...Та и с въпросните телефонни измами: имат ресурса и начина да ги спрат веднъж за винаги, но не го правят - ЗАЩО?!
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да погледнем положително на нещата. Поне се наговорила женицата, че то като няма с кой да си побъбриш това живот ли е?
4
0
 
24
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Да не се окаже, че са се обадили за нейна сметка и сега да я изгърмят с 500 кинта за телефон.
3
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
на 76 год е успяла да сьбере само 3600 лева това е позор дьржавата да оставивьзрастните хора без здравеопазване
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе какво им става на тия хора бе,всеки ден гледат телевизия как измамници лъжат бабите и като им звънне такъв му дават парите.Няма закон БААЙ ***,ако осъдят двама трима от тия измамници на по 10годинки да видиш как ще спрат тия измами.
1
8
 
35
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Комунистичското възпитание си казва думата при папардаците. Каже ли милицията другарко хвърли 5 бона през прозореца. Хвърляш без да мислиш (мисленето е вредно за добрия послушен комунист)