Жена в тежко състояние в болница, синът й я пребил

Била намерена на стълбищна площадка в блок в Шумен
6 дек 2016 11:55,
17
Жена в тежко състояние в болница, синът й я пребил
Снимка: Архив, Булфото

23-годишен шуменец е задържан, след като нанесъл побой и причинил телесни повреди на майка си, съобщиха от полицията в Шумен.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 05:30 часа вчера сутринта. На стълбищна площадка в блок на ул. "Ген. Тошев" в Шумен е намерена жена в безпомощно състояние. 58-годишната е откарана в тежко състояние в МБАЛ-Шумен.

Криминалисти са изяснили, че малко преди това между нея и сина й възникнал скандал. 23-годишният П. П. - Шебека нанесъл удари с ръце и крака по главата и тялото на майка си.

Младежът е известен на полицията с кражби, грабеж, противозаконно отнемане на вещи и части от моторни превозни средства и отнемане на МПС в нетрезво състояние. Спрямо него е взета мярка "задържане под стража" за 72 часа.

Започнато е досъдебно производство. Работата по разследването продължава под надзор на прокурор от Окръжна прокуратура - Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: шуменмайкапобойсин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този гаранция е гербав мутряк!П.П.-ШебекаБ.Б.-ТиквочаЦв.Цв.-УхотоЦ.Ц.-МайкатаГербавите мутри са с две еднакви букви, следвани от нечовешки прякор.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква Българска драма драги зрители!!!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НаблюдаващЧовек не се ражда изчадие. Става такова по-късно - в определена среда, при определени условия и лошо или никакво възпитание.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До УМЕН ГУЩЕРКъде е Шумен, къде е Шоплъка, ама карай! Важното е да се изкажем! Пък, че карта на България не сме виждали, това са подробности.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То само като му видиш прякора и вече ти е ясно за какъв индивид става дума! Жалко за жената, ама явно едно време е била от тези свръх грижовните ***, които и тон не смеят да повишат на децата си, че да не ги разстроят и сега ще си плаща.
2
0
 
20
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Надявам се майката да е добре физически и да се възстанови. Не си представям обаче как би се възстановила душевно и психически. Не знам лек за подобна болка - да родиш и отгледаш дете, а то да се окаже изчaдие адoво.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е разумно Шебеците да се разхождат свободни между хората !Факт!